انتشار یافتهها
تالارها
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
جدیدترینها
نوشتههای جدید
آیتمهای جدید
آخرین فعالیت
کاربران
کاربران ثبت نام شده
بازدیدکنندگان فعلی
بوفه
مدالها
حمایت مالی
اشتراک ویژه
بازیها
بازی 2048
مار بازی
ورود
ثبتنام
جدیدترینها
جستجو
جستجو
فقط جستجوی عنوانها
توسط:
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
منو
ورود
ثبتنام
نصب برنامه
نصب
★پیدا کردن رمانهای بینام★
سلام مهمون عزیز امیدوارم حالت خوب باشه. تا حالا شده خلاصهی یه رمانی که قبلاً خوندیش یادت باشه؛ اما اسم اثر رو فراموش کرده باشی؟! اگه این مشکل رو داری اصلاً نگران نباش، کافیه توی انجمن رمانیک ثبت نام کنی و خلاصه رمان رو توی این تاپیک بگی. اینطوری با یه تیر دو نشون زدی هم اسم رمانی که دنبالش بودی و پیدا میکنی، هم به خانواده بزرگ رمانیک میپیوندی و حالا میتونی کلی رمان جدید بخونی و اگه خواستی هم خودت دست به قلم بشی.
دوست داری اخبار طنز بنویسی؟ و باعث خندوندن کاربرا بشی؟ برای خبرنگار شدن بپر اینجا.
علاقه داری به نویسندهها کمک کنی تا اشکالات نگارشی خودشون رو برطرف کنن؟ برای ویراستار شدن کلیک کن.
به نظارت علاقه داری؟ دوست داری به نویسندهها توی پیشبرد اثرشون کمک کنی و ناظرباشی؟ آموزش هم داریم. کلیک کن^^
تو هم میتونی وبتون و مانگا و مانهوا ادیت بزنی! برای ادیتور شدن کلیک کن
برای پیوستن به تیم تدوین کلیک کن تا توی ساخت کلیپ حرفهای بشی.
برای اعلام آمادگی رنک بازرس کلیک کن تا توی حفظ و رعایت قوانین بهمون کمک کنی.
به طراحی جلد علاقه داری؟ دوست داری برای آثار یه جلد با خلاقیت خودت طراحی کنی؟ کلیک کن
. . .
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
آموزش کیک پزی بیش از 100 کیک
جاوا اسکریپت غیر فعال میباشد. برای تجربه بهتر، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
پاسخ به موضوع
نوشته
<blockquote data-quote="FAZA-F" data-source="post: 97165" data-attributes="member: 2613"><p>دمای محیط در کیک پزی بسیار مهم است و شما می توانید نتیجه کار را با رعایت این نکته ملاحظه نمایید.</p><p></p><p>سعی کنید حداقل 20 دقیقه قبل از شروع کیک پزی مواد یخچالی را بیرون آورده و اجازه دهید به دمای محیط برسند.</p><p></p><p>6- قالب مناسب</p><p>در کیک پزی قالب های بسیار متنوعی وجود دارند. شما بایستی بدانید از چه قالبی استفاده کنید. بهترین قالب را با توجه به حجم موادتان انتخاب کرده و آن را کنار بگذارید.</p><p></p><p>فراموش نکنید نچسب بودن این قالب نیز بسیار مهم است.</p><p></p><p>7- زمان پایان کیک پزی</p><p>وقتی کیک درون قالب داخل فر است زمان پایان کار بسیار مهم است. سوال اینجاست که از کجا بایستی بفهمیم که کی زمان آماده شدن فرا رسیده است؟ شما فقط به یک خلال دندان نیاز دارید. درست است یک خلال دندان.</p><p></p><p>یا همان خلال چوبی. این خلال را به کیک فرو کنید. اگر مواد کیک به خلال چسبید یعنی زمان پایان کار فرا نرسیده است.</p><p></p><p>در غیر اینصورت سریع اقدام کنید. کیک شما کامل آماده است و نباید بیش از این داخل فر بماند.</p><p></p><p>8- استفاده از مواد اولیه با کیفیت</p><p>در کیک پزی همانند دیگر رشته های آشپزی استفاده از مواد اولیه با کیفیت از نکات ویژه و ضروری است.</p><p></p><p>مواد با کیفیت طعم بینظیری به کیک شما می دهند و کیک پزی را برایتان متمایز تر از دیگر تخصص آشپزی خواهند کرد.</p><p></p><p>سعی کنید در انتخاب مواد اولیه حتی الامکان بهترین ها را انتخاب کنید.</p><p></p><p>9- خنک شدن کیک</p><p>هیچگاه کیکی که در فر کامل پخته شده و هنوز داغ است را سریعا داخل یخچال قرار ندهید. به هیچعنوان روی آن نیز کار نکنید.</p><p></p><p>برای تزیین کیک در کیک پزی هم می بایست کیک بعد از خارج شدن از فر خنک شوند. این نیز بسیار مهم است.</p><p></p><p>در کیک پزی این نکته متمایز از دیگر نکات است. همانطور که گفتیم در کیک پزی یک اشتباه شاید منجر به خراب شدن کیک شما شود. پس حواستان جمع باشد.</p><p></p><p>10- دیزاین و سرو</p><p>در کیک پزی دیزاین یکی از بخش هایی است که باید هنرمندانه روی آن کار کنید. دیزاین کیک پزی بسیار بایستی جذاب انجام شود. شما در این بخش می توانید نمونه های مختلفی را مشاهده کنید.</p><p></p><p>دیدن نمونه کارهای مختلف باعث می شود ذهنتان باز شده و بتوانید یک کیک خوشگل و جذاب و خوردنی را تهیه کنید.</p><p></p><p>از اینرو در کیک پزی به دیزاین کیکتان بسیار توجه کنید. سرو نیز از بخش های مهم است. آشپز ماهر یا همان قناد می بایست هنر خود را در سرو نیز به تماشا بگذارد.</p><p></p><p>اینکه بدانید از چه ظرفی استفاده می کنید و چه موادی را کنار کیک تان قرار می دهید همه اینها مهم است.</p><p></p><p>برای اینکه بتوانید در سرو نیز موفق باشید حتما نمونه های مختلفی را مشاهده کنید. شما می توانید در اینجا نمونه های کیک و سرو کیک را مشاهده کرده و از آنان ایده بگیرید.</p><p></p><p>لوازم کار برای کیک پزی ( ابزار کار )</p><p>همانطور که در بالا آورده ایم لوازم برای طبخ کیک بسیار است و شما می بایست از آنان به نحو احسن استفاده کنید. فراموش نکنید که این لوازم برای راحتی کار شما تهیه شده اند.</p><p></p><p>شما می توانید با استفاده از لوازم و ابزارها سریعتر کار کرده و بعبارتی هم کمیت و هم کیفیت کار خود را افزایش دهید.</p><p></p><p>لیست لوازم کیک پزی</p><p>انواع قالب کیک</p><p>انواع قیف خامه زن</p><p>انواع ماسوره قیف</p><p>صفحه کار</p><p>چاقوی برش کیک</p><p>الک آرد</p><p>صفحه گردان کیک</p><p>وردنه خمیر</p><p>پیمانه اندازه گیری</p><p>کاردک شانه قنادی</p><p>کاغذ شیرینی پزی</p><p>کاردک خامه کشی</p><p>اسپاتولا (برای تزیین کیک)</p><p>کاتر کیک</p><p>سیل پد</p><p>همزن</p><p>ترازو آشپزی</p><p>لوازمی که در بالا آورده شده است همگی جز لوازم حرفه ای کیک پزی هستند که شما عزیزان می توانید آنها را تهیه کرده و از آن استفاده کنید.</p><p></p><p>فراموش نکنید که اینها باعث حرفه ای تر شدن کیک شما خواهند شد.</p><p></p><p>در دنیا نیز لوازم طبخ کیک بصورت حرفه ای وجود دارند مثلا در سایت آمازون می توانید آنها را بدین صورت مشاهده کنید.</p><p></p><p>انواع قالب در کیک پزی</p><p>همانطور که مشاهده کردید قالب ها یکی از اصلی ترین بخش ها در کیک پزی هستند. شما می توانید با مطالعه کامل در اینخصوص بهترین قالب را جهت کار خودتان انتخاب نمایید.</p><p></p><p>قالب چدنی</p><p>قالب سیلیکونی</p><p>قالب تفلون</p><p>قالب آلومینیومی</p><p>قالب های فوق هر کدام مزایا و معیابی داشته ولی شما می توانید بسته به نیاز خودتان از هر کدام که خواستید استفاده نمایید.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FAZA-F, post: 97165, member: 2613"] دمای محیط در کیک پزی بسیار مهم است و شما می توانید نتیجه کار را با رعایت این نکته ملاحظه نمایید. سعی کنید حداقل 20 دقیقه قبل از شروع کیک پزی مواد یخچالی را بیرون آورده و اجازه دهید به دمای محیط برسند. 6- قالب مناسب در کیک پزی قالب های بسیار متنوعی وجود دارند. شما بایستی بدانید از چه قالبی استفاده کنید. بهترین قالب را با توجه به حجم موادتان انتخاب کرده و آن را کنار بگذارید. فراموش نکنید نچسب بودن این قالب نیز بسیار مهم است. 7- زمان پایان کیک پزی وقتی کیک درون قالب داخل فر است زمان پایان کار بسیار مهم است. سوال اینجاست که از کجا بایستی بفهمیم که کی زمان آماده شدن فرا رسیده است؟ شما فقط به یک خلال دندان نیاز دارید. درست است یک خلال دندان. یا همان خلال چوبی. این خلال را به کیک فرو کنید. اگر مواد کیک به خلال چسبید یعنی زمان پایان کار فرا نرسیده است. در غیر اینصورت سریع اقدام کنید. کیک شما کامل آماده است و نباید بیش از این داخل فر بماند. 8- استفاده از مواد اولیه با کیفیت در کیک پزی همانند دیگر رشته های آشپزی استفاده از مواد اولیه با کیفیت از نکات ویژه و ضروری است. مواد با کیفیت طعم بینظیری به کیک شما می دهند و کیک پزی را برایتان متمایز تر از دیگر تخصص آشپزی خواهند کرد. سعی کنید در انتخاب مواد اولیه حتی الامکان بهترین ها را انتخاب کنید. 9- خنک شدن کیک هیچگاه کیکی که در فر کامل پخته شده و هنوز داغ است را سریعا داخل یخچال قرار ندهید. به هیچعنوان روی آن نیز کار نکنید. برای تزیین کیک در کیک پزی هم می بایست کیک بعد از خارج شدن از فر خنک شوند. این نیز بسیار مهم است. در کیک پزی این نکته متمایز از دیگر نکات است. همانطور که گفتیم در کیک پزی یک اشتباه شاید منجر به خراب شدن کیک شما شود. پس حواستان جمع باشد. 10- دیزاین و سرو در کیک پزی دیزاین یکی از بخش هایی است که باید هنرمندانه روی آن کار کنید. دیزاین کیک پزی بسیار بایستی جذاب انجام شود. شما در این بخش می توانید نمونه های مختلفی را مشاهده کنید. دیدن نمونه کارهای مختلف باعث می شود ذهنتان باز شده و بتوانید یک کیک خوشگل و جذاب و خوردنی را تهیه کنید. از اینرو در کیک پزی به دیزاین کیکتان بسیار توجه کنید. سرو نیز از بخش های مهم است. آشپز ماهر یا همان قناد می بایست هنر خود را در سرو نیز به تماشا بگذارد. اینکه بدانید از چه ظرفی استفاده می کنید و چه موادی را کنار کیک تان قرار می دهید همه اینها مهم است. برای اینکه بتوانید در سرو نیز موفق باشید حتما نمونه های مختلفی را مشاهده کنید. شما می توانید در اینجا نمونه های کیک و سرو کیک را مشاهده کرده و از آنان ایده بگیرید. لوازم کار برای کیک پزی ( ابزار کار ) همانطور که در بالا آورده ایم لوازم برای طبخ کیک بسیار است و شما می بایست از آنان به نحو احسن استفاده کنید. فراموش نکنید که این لوازم برای راحتی کار شما تهیه شده اند. شما می توانید با استفاده از لوازم و ابزارها سریعتر کار کرده و بعبارتی هم کمیت و هم کیفیت کار خود را افزایش دهید. لیست لوازم کیک پزی انواع قالب کیک انواع قیف خامه زن انواع ماسوره قیف صفحه کار چاقوی برش کیک الک آرد صفحه گردان کیک وردنه خمیر پیمانه اندازه گیری کاردک شانه قنادی کاغذ شیرینی پزی کاردک خامه کشی اسپاتولا (برای تزیین کیک) کاتر کیک سیل پد همزن ترازو آشپزی لوازمی که در بالا آورده شده است همگی جز لوازم حرفه ای کیک پزی هستند که شما عزیزان می توانید آنها را تهیه کرده و از آن استفاده کنید. فراموش نکنید که اینها باعث حرفه ای تر شدن کیک شما خواهند شد. در دنیا نیز لوازم طبخ کیک بصورت حرفه ای وجود دارند مثلا در سایت آمازون می توانید آنها را بدین صورت مشاهده کنید. انواع قالب در کیک پزی همانطور که مشاهده کردید قالب ها یکی از اصلی ترین بخش ها در کیک پزی هستند. شما می توانید با مطالعه کامل در اینخصوص بهترین قالب را جهت کار خودتان انتخاب نمایید. قالب چدنی قالب سیلیکونی قالب تفلون قالب آلومینیومی قالب های فوق هر کدام مزایا و معیابی داشته ولی شما می توانید بسته به نیاز خودتان از هر کدام که خواستید استفاده نمایید. [/QUOTE]
درج نقلقولها...
پاسخ دادن
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
آموزش کیک پزی بیش از 100 کیک
سلام
دوست عزیز
جهت انتشار آثار و یا حمایت از نویسندههای انجمن، اکنون به خانوادهی رمانیک بپیوندید.
با ما اوقات خوشی را تجربه خواهید کرد. 🌹
تالار
فراخوانها
آموزش
کار با انجمن
قوانین
کلی
قوانین
فرستادن موضوع و نوشته
بالا
پایین