کیک پزی یکی از تخصص های آشپزی است که در دسته قنادی تعریف می شود.
قنادی سالهاست که در دسته مشاغل پر درآمد قرار گرفته است. در قنادی ها انواع خوراکی های بسیار خوشمزه و شیرین طبخ و تهیه می شوند.
این خوراکی ها در همه دنیا طرفداران بسیاری دارد و برای افرادی که تمایل دارند از این راه کسب درآمد داشته باشند شغل بسیار مناسبی است.
قناد به فردی گفته می شود که می تواند خوراکی های بسیار خوشمزه و شیرین را تهیه می کند. در فرهنگ معین به قناد حلواساز یا شیرینی پز گفته می شود.
فهرست مطالب
انواع خوراکی هایی که در قنادی تهیه می شود
کیک پزی
آموزش کیک پزی
نکات ضروری برای کیک پزی
1- آماده سازی کامل میز کار
2- اجرای کار دقیقا از روی طرز تهیه
3- ریخت و پاش نداریم
4- استفاده از ابزار های مناسب
5- دمای محیط
6- قالب مناسب
7- زمان پایان کیک پزی
8- استفاده از مواد اولیه با کیفیت
9- خنک شدن کیک
10- دیزاین و سرو
لوازم کار برای کیک پزی ( ابزار کار )
لیست لوازم کیک پزی
انواع قالب در کیک پزی
آموزش طرز تهیه انواع کیک
لیست آموزش بهترین کیک ها
انواع خوراکی هایی که در قنادی تهیه می شود
انواع کیک های دورهمی
انواع کیک های مناسبتی
انواع شیرینی های تر
انواع شیرینی های خشک
انواع دسر
انواع کوکی و بیسکویت
مرکز آموزش آنلاین آشپزی توانسته است مجموعه بسیار بزرگی از کیک های روز – شیرینی های خوشمزه – کوکی ها و بیسکویت ها را برایتان بصورت بسیار کاربردی آموزش داده و در سایت آشپزی مرجع خود جهت استفاده شما عزیزان قرار داده است.
کیک پزی با عشق
کیک پزی با عشق
قناد همیشه بهترین ها و خوشمزه ترین ها را برایتان طبخ می کند. یک قناد همیشه دارای اطلاعات بروز بوده و هم از لحاظ کیفی و هم از لحاظ کمی خوشمزه ترین ها و جذاب ترین خوراکی های خوشمزه را در قنادی خود تهیه می کند.
شاید باورکردنی نباشد ولی محصولات قنادی بایستی بسیار زیبا و جذاب باشند. ما ایرانیان محصولات قنادی سنتی بسیاری داریم که آنها را می توانید در بخش انواع غذاهای محلی مطالعه نمایید.
کیک پزی
کیک پزی یکی از تخصص های ویژه یک قناد است. همانطور که در انواع خوراکی هایی قنادی آورده ایم یکی از دسته های پر طرفدار در صنعت آشپزی و مشخصا قنادی کیک پزی است.
همیشه کیک پزی بسیار جذاب و دوست داشتنی است به شرطی که بدانید از کجا و چگونه می بایست آموزش ببینید.
آموزش کیک پزی
آموزش کیک پزی یکی از هنر های ویژه در مرکز آموزش آنلاین آشپزی است. شما عزیزان می توانید با مراجعه به طرز تهیه انواع کیک می توانید بهترین کیک ها چه سنتی و چه بین المللی را با کاربردی ترین روش ها بیاموزید.
دوره هایی که می توانید از آنها جهت آموزش کیک و شیرینی استفاده کنید عبارتند از دوره آموزش آنلاین حلواهای بوتیکی و دوره آموزش ولنتاین و روز عشق ایران زمین و دوره آموزش آنلاین شیرینی های مخصوص عید نوروز و دوره های دیگر که بزودی در سایت آشپزی ما قرار می گیرد.
نکات ضروری برای کیک پزی
کیک پزی همانطور که بیان کردیم از دسته هنر های خاص در آشپزی است. کیک پزی بسیار تخصصی بوده و در عین پیچیدگی بسیار ساده و دوست داشتنی است.
برای کیک پزی نکاتی بسیار ضروری است که این نکات واقعا ابتدایی ترین نکات هم هستند.
فراموش نکنید با رعایت این نکات کیک بسیار خوشمزه و جذابی خواهید داشت. یک آشپز ماهر باید بتوانید کیک بینظیری را طبخ نماید.
این نکات در عین سادگی می بایست همیشه رعایت گردند. این نکات عبارتند از :
1- آماده سازی کامل میز کار
قبل از اینکه کیک پزی را آغاز کنید ابتدا می بایست میز کار را با مواد اولیه کامل بچینید. این کار باعث می شود که بدانید که موادی را از قلم انداخته اید و همه آنها را کامل روی میز خود بچینید.
از انواع آردی که می خواهید استفاده کنید تا تخم مرغ و شکر و کره و هر چیز دیگر. فراموش نکنید که دمای محیط هم بسیار مهم است.
2- اجرای کار دقیقا از روی طرز تهیه
منظور کاملا مشخص است. یعنی بدانید که چه مقداری از مواد و چه زمانی از کار و چه حالتی بایستی کار کنید. در کیک پزی یک اشتباه به معنی خراب شدن کیک می باشد.
حتما دستور تهیه در کنار دستتان باشد و قبل از شروع کیک پزی چند بار آن را مطالعه کرده تا تسلط تان روی آن زیاد باشد. نکات آن را نیز کامل مطالعه نمایید.
3- ریخت و پاش نداریم
یکی از موادی که در کیک پزی استفاده بسیار زیادی می شود آرد است. آرد پودر می باشد که با کار آن محیط پودری خواهد شد. پس حواستان باشد که این کار اتفاق نیافتد. این یک بخش از کار است.
پور کاکایو – وانیل و تقریبا همه مواد مورد نیاز در کیک پزی همین حالت را دارند.
پس حسابی دقت کنید که کثیف کاری نشود. یک فضای مشخص کار کنید و سریعا آن را تمیز کنید.
4- استفاده از ابزار های مناسب
کیک پزی یا دیگر تخصص های آشپزی کاملا متفاوت است. لوازم و ابزارهای مناسب خود را دارد. کیک پزی همانطور که می دانید با استفاده از ابزار های مناسب بسیار راحت تر و سریعتر انجام می شود.
با یک جستجوی ساده در گوگل می توانید ابزار های مناسب در کیک پزی را بیابید. حتما سعی کنید آنها را تهیه کنید.
این کار باعث می شود هم سرعت کارتان بیشتر شود و هم بتوانید دقیق تر کار کنید. یقینا هم کیک بینظیری خواهید پخت.
5- دمای محیط
در بالا دمای محیط را ذکر کردیم. هیچوقت با موادی که از یخچال در می آورید کار نکنید. مثلا تخم مرغی که از یخچال درمیاورید کیک خوبی به شما نمی دهد.
حتما اجازه دهید تخم مرغ – کره و دیگر مواد یخچالیتان به دمای محیط برسند بعد کیک پزی را شروع کنید.
قنادی سالهاست که در دسته مشاغل پر درآمد قرار گرفته است. در قنادی ها انواع خوراکی های بسیار خوشمزه و شیرین طبخ و تهیه می شوند.
این خوراکی ها در همه دنیا طرفداران بسیاری دارد و برای افرادی که تمایل دارند از این راه کسب درآمد داشته باشند شغل بسیار مناسبی است.
قناد به فردی گفته می شود که می تواند خوراکی های بسیار خوشمزه و شیرین را تهیه می کند. در فرهنگ معین به قناد حلواساز یا شیرینی پز گفته می شود.
فهرست مطالب
انواع خوراکی هایی که در قنادی تهیه می شود
کیک پزی
آموزش کیک پزی
نکات ضروری برای کیک پزی
1- آماده سازی کامل میز کار
2- اجرای کار دقیقا از روی طرز تهیه
3- ریخت و پاش نداریم
4- استفاده از ابزار های مناسب
5- دمای محیط
6- قالب مناسب
7- زمان پایان کیک پزی
8- استفاده از مواد اولیه با کیفیت
9- خنک شدن کیک
10- دیزاین و سرو
لوازم کار برای کیک پزی ( ابزار کار )
لیست لوازم کیک پزی
انواع قالب در کیک پزی
آموزش طرز تهیه انواع کیک
لیست آموزش بهترین کیک ها
انواع خوراکی هایی که در قنادی تهیه می شود
انواع کیک های دورهمی
انواع کیک های مناسبتی
انواع شیرینی های تر
انواع شیرینی های خشک
انواع دسر
انواع کوکی و بیسکویت
مرکز آموزش آنلاین آشپزی توانسته است مجموعه بسیار بزرگی از کیک های روز – شیرینی های خوشمزه – کوکی ها و بیسکویت ها را برایتان بصورت بسیار کاربردی آموزش داده و در سایت آشپزی مرجع خود جهت استفاده شما عزیزان قرار داده است.
کیک پزی با عشق
کیک پزی با عشق
قناد همیشه بهترین ها و خوشمزه ترین ها را برایتان طبخ می کند. یک قناد همیشه دارای اطلاعات بروز بوده و هم از لحاظ کیفی و هم از لحاظ کمی خوشمزه ترین ها و جذاب ترین خوراکی های خوشمزه را در قنادی خود تهیه می کند.
شاید باورکردنی نباشد ولی محصولات قنادی بایستی بسیار زیبا و جذاب باشند. ما ایرانیان محصولات قنادی سنتی بسیاری داریم که آنها را می توانید در بخش انواع غذاهای محلی مطالعه نمایید.
کیک پزی
کیک پزی یکی از تخصص های ویژه یک قناد است. همانطور که در انواع خوراکی هایی قنادی آورده ایم یکی از دسته های پر طرفدار در صنعت آشپزی و مشخصا قنادی کیک پزی است.
همیشه کیک پزی بسیار جذاب و دوست داشتنی است به شرطی که بدانید از کجا و چگونه می بایست آموزش ببینید.
آموزش کیک پزی
آموزش کیک پزی یکی از هنر های ویژه در مرکز آموزش آنلاین آشپزی است. شما عزیزان می توانید با مراجعه به طرز تهیه انواع کیک می توانید بهترین کیک ها چه سنتی و چه بین المللی را با کاربردی ترین روش ها بیاموزید.
دوره هایی که می توانید از آنها جهت آموزش کیک و شیرینی استفاده کنید عبارتند از دوره آموزش آنلاین حلواهای بوتیکی و دوره آموزش ولنتاین و روز عشق ایران زمین و دوره آموزش آنلاین شیرینی های مخصوص عید نوروز و دوره های دیگر که بزودی در سایت آشپزی ما قرار می گیرد.
نکات ضروری برای کیک پزی
کیک پزی همانطور که بیان کردیم از دسته هنر های خاص در آشپزی است. کیک پزی بسیار تخصصی بوده و در عین پیچیدگی بسیار ساده و دوست داشتنی است.
برای کیک پزی نکاتی بسیار ضروری است که این نکات واقعا ابتدایی ترین نکات هم هستند.
فراموش نکنید با رعایت این نکات کیک بسیار خوشمزه و جذابی خواهید داشت. یک آشپز ماهر باید بتوانید کیک بینظیری را طبخ نماید.
این نکات در عین سادگی می بایست همیشه رعایت گردند. این نکات عبارتند از :
1- آماده سازی کامل میز کار
قبل از اینکه کیک پزی را آغاز کنید ابتدا می بایست میز کار را با مواد اولیه کامل بچینید. این کار باعث می شود که بدانید که موادی را از قلم انداخته اید و همه آنها را کامل روی میز خود بچینید.
از انواع آردی که می خواهید استفاده کنید تا تخم مرغ و شکر و کره و هر چیز دیگر. فراموش نکنید که دمای محیط هم بسیار مهم است.
2- اجرای کار دقیقا از روی طرز تهیه
منظور کاملا مشخص است. یعنی بدانید که چه مقداری از مواد و چه زمانی از کار و چه حالتی بایستی کار کنید. در کیک پزی یک اشتباه به معنی خراب شدن کیک می باشد.
حتما دستور تهیه در کنار دستتان باشد و قبل از شروع کیک پزی چند بار آن را مطالعه کرده تا تسلط تان روی آن زیاد باشد. نکات آن را نیز کامل مطالعه نمایید.
3- ریخت و پاش نداریم
یکی از موادی که در کیک پزی استفاده بسیار زیادی می شود آرد است. آرد پودر می باشد که با کار آن محیط پودری خواهد شد. پس حواستان باشد که این کار اتفاق نیافتد. این یک بخش از کار است.
پور کاکایو – وانیل و تقریبا همه مواد مورد نیاز در کیک پزی همین حالت را دارند.
پس حسابی دقت کنید که کثیف کاری نشود. یک فضای مشخص کار کنید و سریعا آن را تمیز کنید.
4- استفاده از ابزار های مناسب
کیک پزی یا دیگر تخصص های آشپزی کاملا متفاوت است. لوازم و ابزارهای مناسب خود را دارد. کیک پزی همانطور که می دانید با استفاده از ابزار های مناسب بسیار راحت تر و سریعتر انجام می شود.
با یک جستجوی ساده در گوگل می توانید ابزار های مناسب در کیک پزی را بیابید. حتما سعی کنید آنها را تهیه کنید.
این کار باعث می شود هم سرعت کارتان بیشتر شود و هم بتوانید دقیق تر کار کنید. یقینا هم کیک بینظیری خواهید پخت.
5- دمای محیط
در بالا دمای محیط را ذکر کردیم. هیچوقت با موادی که از یخچال در می آورید کار نکنید. مثلا تخم مرغی که از یخچال درمیاورید کیک خوبی به شما نمی دهد.
حتما اجازه دهید تخم مرغ – کره و دیگر مواد یخچالیتان به دمای محیط برسند بعد کیک پزی را شروع کنید.
نام موضوع : آموزش کیک پزی بیش از 100 کیک
دسته : آموزش آشپزی