انتشار یافتهها
تالارها
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
جدیدترینها
نوشتههای جدید
آیتمهای جدید
آخرین فعالیت
کاربران
کاربران ثبت نام شده
بازدیدکنندگان فعلی
بوفه
مدالها
حمایت مالی
اشتراک ویژه
بازیها
بازی 2048
مار بازی
ورود
ثبتنام
جدیدترینها
جستجو
جستجو
فقط جستجوی عنوانها
توسط:
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
منو
ورود
ثبتنام
نصب برنامه
نصب
★پیدا کردن رمانهای بینام★
سلام مهمون عزیز امیدوارم حالت خوب باشه. تا حالا شده خلاصهی یه رمانی که قبلاً خوندیش یادت باشه؛ اما اسم اثر رو فراموش کرده باشی؟! اگه این مشکل رو داری اصلاً نگران نباش، کافیه توی انجمن رمانیک ثبت نام کنی و خلاصه رمان رو توی این تاپیک بگی. اینطوری با یه تیر دو نشون زدی هم اسم رمانی که دنبالش بودی و پیدا میکنی، هم به خانواده بزرگ رمانیک میپیوندی و حالا میتونی کلی رمان جدید بخونی و اگه خواستی هم خودت دست به قلم بشی.
دوست داری اخبار طنز بنویسی؟ و باعث خندوندن کاربرا بشی؟ برای خبرنگار شدن بپر اینجا.
علاقه داری به نویسندهها کمک کنی تا اشکالات نگارشی خودشون رو برطرف کنن؟ برای ویراستار شدن کلیک کن.
به نظارت علاقه داری؟ دوست داری به نویسندهها توی پیشبرد اثرشون کمک کنی و ناظرباشی؟ آموزش هم داریم. کلیک کن^^
تو هم میتونی وبتون و مانگا و مانهوا ادیت بزنی! برای ادیتور شدن کلیک کن
برای پیوستن به تیم تدوین کلیک کن تا توی ساخت کلیپ حرفهای بشی.
برای اعلام آمادگی رنک بازرس کلیک کن تا توی حفظ و رعایت قوانین بهمون کمک کنی.
به طراحی جلد علاقه داری؟ دوست داری برای آثار یه جلد با خلاقیت خودت طراحی کنی؟ کلیک کن
. . .
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
آموزش پخت بیسکوئیت خانگی
جاوا اسکریپت غیر فعال میباشد. برای تجربه بهتر، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
پاسخ به موضوع
نوشته
<blockquote data-quote="Paradox" data-source="post: 30731" data-attributes="member: 310"><p>اکنون خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و به یکی از خمیر ها پودر کاکائو یا پودر قهوه بیفزایید و هم بزنید تا به رنگ قهوه ای درآید.</p><p></p><p>سپس خمیر ها را بعد از پیچیدن در یک کاغذ روغنی به مدت ۳ ساعت در یخچال نگهداری کنید تا به طور کامل سفت شود.</p><p></p><p>و بعد از بیرون آوردن از یخچال به مدت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید، سپس هر خمیر را به ۶ گلوله مساوی به اندازه های دلخواه تان درآورید.</p><p></p><p>هر گلوله ای را به صورت استوانه ای درآورید و کناره های آن را مقداری فشار دهید تا حالت مربعی شکل به خود بگیرد، در این مرحله خمیر ها را یکی در میان به شکل یکی سفید و یکی قهوه ای در کنار هم بگذارید و کمی فشار دهید، طوری که به هم نچسبند.</p><p></p><p>ردیف بالایی بیسکویت را با رنگ مخالف شروع کنید تا به شکل شطرنجی درآید، قطر خمیر ها و تعداد ردیف ها سلیقه ای بوده و می توانید به اندازه های دلخواه بچینید.</p><p></p><p>در آخرین مرحله، کناره های خمیر را صاف کنید تا به شکل مکعبی منظم درآید و بعد از پیچیدن در کاغذ روغنی به مدت ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Paradox, post: 30731, member: 310"] اکنون خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و به یکی از خمیر ها پودر کاکائو یا پودر قهوه بیفزایید و هم بزنید تا به رنگ قهوه ای درآید. سپس خمیر ها را بعد از پیچیدن در یک کاغذ روغنی به مدت ۳ ساعت در یخچال نگهداری کنید تا به طور کامل سفت شود. و بعد از بیرون آوردن از یخچال به مدت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید، سپس هر خمیر را به ۶ گلوله مساوی به اندازه های دلخواه تان درآورید. هر گلوله ای را به صورت استوانه ای درآورید و کناره های آن را مقداری فشار دهید تا حالت مربعی شکل به خود بگیرد، در این مرحله خمیر ها را یکی در میان به شکل یکی سفید و یکی قهوه ای در کنار هم بگذارید و کمی فشار دهید، طوری که به هم نچسبند. ردیف بالایی بیسکویت را با رنگ مخالف شروع کنید تا به شکل شطرنجی درآید، قطر خمیر ها و تعداد ردیف ها سلیقه ای بوده و می توانید به اندازه های دلخواه بچینید. در آخرین مرحله، کناره های خمیر را صاف کنید تا به شکل مکعبی منظم درآید و بعد از پیچیدن در کاغذ روغنی به مدت ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود. [/QUOTE]
درج نقلقولها...
پاسخ دادن
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
آموزش پخت بیسکوئیت خانگی
سلام
دوست عزیز
جهت انتشار آثار و یا حمایت از نویسندههای انجمن، اکنون به خانوادهی رمانیک بپیوندید.
با ما اوقات خوشی را تجربه خواهید کرد. 🌹
تالار
فراخوانها
آموزش
کار با انجمن
قوانین
کلی
قوانین
فرستادن موضوع و نوشته
بالا
پایین