. . .

آموزش آجیکا

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
468
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1

آجیکا رب داغ با طعمی تند که آنرا برای خوش طعم کردن غذا به گوشت یا ماهی اضافه می کنند و عمدتاً در سامگرلو و آبخازیا استفاده میشود . آجیکا با فلفل قرمز تند ، سیر و ادویه درست می شود . در ظاهر و قوام آجیکا بسیار به پستو (سس ) قرمز ایتالیایی شبیه است . چند نوع مختلف آجیکا موجود می باشد که در این دستورالعمل ما از آجیکا با گردو استفاده خواهیم کرد .
این نوع آجیکا تند و بسیار داغ می باشد.

مواد لازم : 1 کیلو فلفل قرمز ، 400 گرم سیر ، 300 گرم گردو ، 100 گرم گشنیز تازه ، 100 گرم گشنیز خشک ، 40 گرم مرزه خشک ، 50 میلی گرم روغن ، 150 میلی گرم سرکه شـ×ر×ا×ب سفید و 50 گرم نمک.
طرز تهیه : فلفل قرمز و سبزی هارا به مدت 1 شبانه روز بروی روزنامه گذاشته تا کاملا خشک شوند . پس از خشک شدن تخمها و دانه های فلفل را با استفاده از دستکش جدا کنید و آنها را برای استفادهای بعدی ذخیره کنید
پوست سیرها را جدا کنید. فلفل ها ، سیر ها ، گردوهای پوست کنده و گشنیز را با استفاده از چرخ گوشت له نمائید . ادویه جات و نمک را اضافه نمائید
مواد را بوسیله دست کاملا مخلوط نمائید . جهت جلوگیری از بروز حساسیت یا بیماریهای پوستی از دستکش استفاده نمائید .
سپس سرکه شـ×ر×ا×ب سفید و روغن را اضافه کرده و هم زدن را ادامه دهید . آجیکا را همراه با گوشت و ماهی و یا در هنگام پخت و پز می توان استفاده کرد .
از آجیکایی که تهیه کرده اید لذت ببرید😊
 
نام موضوع : آجیکا دسته : آموزش آشپزی

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین