اینجا رمانیکــ ـه!

با عضویت در رمانیک، شما قادر خواهید بود با دیگر اعضای انجمن بحث کنید، به اشتراک بگذارید و پیام خصوصی ارسال کنید.

عضویت! **پیدا کردن رمان بی نام**

مهم ★پیدا کردن رمان‌های بی‌نام★

من دنبال رمانی میگردم که دختر عاشق پسر داییش شده ولی پسر داییش به خاطر چاقیش مسخره ش می‌کنه دختر درس میخونه فکر کنم مهندس میشه بعد عاشق یه پسر دیگه میشه که با هم همکار هستند ممنون میشم راهنمایی کنید
من دنبال رمانی میگردم که دختر عاشق پسر داییش شده ولی پسر داییش به خاطر چاقیش مسخره ش می‌کنه دختر درس میخونه فکر کنم مهندس میشه بعد عاشق یه پسر دیگه میشه که با هم همکار هستند ممنون میشم راهنمایی کنید
اگ اونی ک من فک میکنم باشه اسمش هیچکی مثل تو نبود از آرام رضایی چون یکم خلاصه شما اینور اونوره

سلام ، دنبال رمانی هستم که دختر قصه پدرش در زندان به سر میبره و دختره سراغ یک دوست قدیمی و پولدار پدرش میره و توی خونه آنها زندگی میکنه و اول پسره اون مرد باهاش بده و بعدا با هم ازدواج می‌کنند و عاشق هم می‌شوند

سلام دنبال یه رمان میگردم
اسم شخصیت اصلیش آلاله و حسام
آلاله حامله بوده و حسلم به آلاله خ.ی.ا.ن.ت میکنه
آلاله هم از یه خانواده ی سطح پایین بود
خوب اسم رمان همون الاله هست

سلام بچه ها
یه رمان چند وقت پیش خونده بودم
بعد برای فصل دومش گمش کردم
یه قسمت از فصل دوم میگم اگ تونستید بهم بگید

یه دختره بود ک با یکی به اسم شاهو ازدواج میکنه شب ازدواج میفهمه ک زنش دختر نیست در صورتی ک دختره رابطه نداشته از شاهو جدا میشه با داداش ناتنیش ک توانایی *** نداره ازدواج میکنه شاهو هم با یکی فک کنم اسمش نازنین بود ازدواج میکنه. و میره ماه عسل... کلا به زن سابقش گیر میده و دلش نمیخواد نزدیک داداشش بشه تا اینجا خونده بودم
.....؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
یه رمان هستش که به اینصورته فرزاد زن داره و استاد دانشگاه اسم زنشم نگین ولی این نگین بش خ**ی**ا**ن**ت میکنه و این فرزادم طلاش میده این فرزاد یه دانشجو داره به اسم پناه ک با مادر مریضش زندگی میکنه و خیلی وقته عاشق فرزاده بعد این به دلایلی باهم همخونه میشن اسم شخصیتاش پناه و فرزاد ممنون میشم پیداش کنید
سلام اسمش سنجاب کوچولوی استاده اینم لینکش تو روبیکا هس

آخرین ویرایش توسط مدیر:
پری بعداز چهلم شوهرش مجبور میشه با برادر شوهرش ارسلان ازدواج کنه کسی این اسم این رمان رو میفهمه

سلام
اسم این رمان رو هم اگه میدونین بهم بگین
در مورد یه دخترس که تو شرکت کار می‌کنه بعد صاحب شرکت ازش میخواد که این دختره بیاد خونش و کارهای خونه و خدمتکار ها رو مدیریت کنه دختره هم قبول می‌کنه بعد تو این خونه یه مادر و پسر هم خدمتکار اونجا بودن و هی داشتن از اون جا دزدی میکردن که دختره می‌فهمه

سلام یک رمان تو تلگرام می خوندم که گمش کردم ماجرای دختری به اسم آشوب که دوستش بهش تجاورز می کنه و اونم بخاطر خانواده اش میخواد با یه پسری عقد صوری کنه این پسر اسمش آوید. آوید تنها با مادر مریضش زندگی می کنه و بخاطر هزینه های درمان مادرش مجبور به تن فروشی میشه
سقوط نرم