انتشار یافتهها
تالارها
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
جدیدترینها
نوشتههای جدید
آیتمهای جدید
آخرین فعالیت
کاربران
کاربران ثبت نام شده
بازدیدکنندگان فعلی
بوفه
مدالها
حمایت مالی
اشتراک ویژه
بازیها
بازی 2048
مار بازی
ورود
ثبتنام
جدیدترینها
جستجو
جستجو
فقط جستجوی عنوانها
توسط:
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
منو
ورود
ثبتنام
نصب برنامه
نصب
★پیدا کردن رمانهای بینام★
سلام مهمون عزیز امیدوارم حالت خوب باشه. تا حالا شده خلاصهی یه رمانی که قبلاً خوندیش یادت باشه؛ اما اسم اثر رو فراموش کرده باشی؟! اگه این مشکل رو داری اصلاً نگران نباش، کافیه توی انجمن رمانیک ثبت نام کنی و خلاصه رمان رو توی این تاپیک بگی. اینطوری با یه تیر دو نشون زدی هم اسم رمانی که دنبالش بودی و پیدا میکنی، هم به خانواده بزرگ رمانیک میپیوندی و حالا میتونی کلی رمان جدید بخونی و اگه خواستی هم خودت دست به قلم بشی.
دوست داری اخبار طنز بنویسی؟ و باعث خندوندن کاربرا بشی؟ برای خبرنگار شدن بپر اینجا.
علاقه داری به نویسندهها کمک کنی تا اشکالات نگارشی خودشون رو برطرف کنن؟ برای ویراستار شدن کلیک کن.
به نظارت علاقه داری؟ دوست داری به نویسندهها توی پیشبرد اثرشون کمک کنی و ناظرباشی؟ آموزش هم داریم. کلیک کن^^
تو هم میتونی وبتون و مانگا و مانهوا ادیت بزنی! برای ادیتور شدن کلیک کن
برای پیوستن به تیم تدوین کلیک کن تا توی ساخت کلیپ حرفهای بشی.
برای اعلام آمادگی رنک بازرس کلیک کن تا توی حفظ و رعایت قوانین بهمون کمک کنی.
به طراحی جلد علاقه داری؟ دوست داری برای آثار یه جلد با خلاقیت خودت طراحی کنی؟ کلیک کن
. . .
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
🌸 نکات اصلی در پخت تمامی کیک ها
جاوا اسکریپت غیر فعال میباشد. برای تجربه بهتر، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
پاسخ به موضوع
نوشته
<blockquote data-quote="Thumbelina" data-source="post: 126752" data-attributes="member: 3925"><p>👈 تمام مواد را ۲۰ دقیقه قبل در دمای محیط قرار می دهیم.</p><p></p><p>👈 فر از ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قبل حتما باید گرم شود.</p><p></p><p>👈 شکر و تخم مرغ را باید به اندازی کافی با هم زن برقی بزنیم. ( نه کم نه زیاد) در اینصورت کیک سخت می شود.</p><p></p><p>👈 مواد کیک را زیاد هم نمی زنیم. ( صرفا جهت پُف کیک، چون پف کیک می خوابد )</p><p></p><p>👈 چرب کردن قالب کیک یا کاغذروغنی انداختن بخاطر نچسبیدن مواد کیک به قالب و راحتتر از قالب درآمدن هست.</p><p></p><p>👈 بعد از گذاشتن کیک داخل فر، به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در فر را باز نمی کنیم. ( چون پُف کیک می خوابد )</p><p></p><p>👈 برای تِست کردن پخت کیک از چنگال یا سیخ چوبی استفاده می کنیم. اگر چنگال یا سیخ چوبیمان بعد از فرو کردن به داخل کیک تمیز باشد یعنی کیک پخته، در غیراینصورت اگر مواد کیک به چنگال بچسبد یعنی هنوز کیک نپخته است.</p><p></p><p>👈 بعد از درآوردن کیک از فر، به کیک فرصت می دهیم تا داخل قالب سرد شود، سپس کیک را به ظرف دلخواه برمی گردانیم.</p><p></p><p>🌸 علت خمیرشدن کیک 🌸 </p><p></p><p>👈 انتخاب قالب کیک :</p><p></p><p>انتخاب قالب کیک یکی از گزینه هایی است که شما باید به آن دقت کنید.بهترین قالب های کیک، قالب های فلزی سنگین (با دیواره و کف کلفت) می باشد چون سبب می شوند که حرارت به خوبی منتقل می کند.</p><p></p><p>👈 فر مناسب و زمان دقیق مناسب برای پخت کیک : </p><p></p><p>برخی از فر های قدیمی دیگر حرارت خوبی ندارند و همین موضوع سبب می شود که برخی از قسمت های کیک به خوبی پخته نشود ( مثل فر سینجر که یا کیک های من را میسوزانه یا نمیپزه و خمیر می کنه 😐 )</p><p></p><p>👈 کیک داخل قالب خودش سرد نشده ( بعد از درآوردن کیک از فر باید فرصت دهیم تا در داخل قالب سرد شود تا حدی که از داغی زیاد بیافتد و وِلَرم شود، سپس برگردانیم، البته باید دقت کرد که زیاد ماندن داخل قالب هم باعث ع×ر×ق و خمیرشدن کیک می شود )</p><p></p><p>👈 زمان پخت کیک کم و حرارت زیاد باعث خمیر شدن کیک می شود.</p><p></p><p>👈 حتما فر باید ۱ ربع قبل گرم شده باشد</p><p></p><p>👈 مقدار یکی از ۳ ماده شکر، روغن و یا شیر زیاد بوده. ( مقدار مواد باید دقیق پیمانه زده شود )</p><p></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Thumbelina, post: 126752, member: 3925"] 👈 تمام مواد را ۲۰ دقیقه قبل در دمای محیط قرار می دهیم. 👈 فر از ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قبل حتما باید گرم شود. 👈 شکر و تخم مرغ را باید به اندازی کافی با هم زن برقی بزنیم. ( نه کم نه زیاد) در اینصورت کیک سخت می شود. 👈 مواد کیک را زیاد هم نمی زنیم. ( صرفا جهت پُف کیک، چون پف کیک می خوابد ) 👈 چرب کردن قالب کیک یا کاغذروغنی انداختن بخاطر نچسبیدن مواد کیک به قالب و راحتتر از قالب درآمدن هست. 👈 بعد از گذاشتن کیک داخل فر، به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در فر را باز نمی کنیم. ( چون پُف کیک می خوابد ) 👈 برای تِست کردن پخت کیک از چنگال یا سیخ چوبی استفاده می کنیم. اگر چنگال یا سیخ چوبیمان بعد از فرو کردن به داخل کیک تمیز باشد یعنی کیک پخته، در غیراینصورت اگر مواد کیک به چنگال بچسبد یعنی هنوز کیک نپخته است. 👈 بعد از درآوردن کیک از فر، به کیک فرصت می دهیم تا داخل قالب سرد شود، سپس کیک را به ظرف دلخواه برمی گردانیم. 🌸 علت خمیرشدن کیک 🌸 👈 انتخاب قالب کیک : انتخاب قالب کیک یکی از گزینه هایی است که شما باید به آن دقت کنید.بهترین قالب های کیک، قالب های فلزی سنگین (با دیواره و کف کلفت) می باشد چون سبب می شوند که حرارت به خوبی منتقل می کند. 👈 فر مناسب و زمان دقیق مناسب برای پخت کیک : برخی از فر های قدیمی دیگر حرارت خوبی ندارند و همین موضوع سبب می شود که برخی از قسمت های کیک به خوبی پخته نشود ( مثل فر سینجر که یا کیک های من را میسوزانه یا نمیپزه و خمیر می کنه 😐 ) 👈 کیک داخل قالب خودش سرد نشده ( بعد از درآوردن کیک از فر باید فرصت دهیم تا در داخل قالب سرد شود تا حدی که از داغی زیاد بیافتد و وِلَرم شود، سپس برگردانیم، البته باید دقت کرد که زیاد ماندن داخل قالب هم باعث ع×ر×ق و خمیرشدن کیک می شود ) 👈 زمان پخت کیک کم و حرارت زیاد باعث خمیر شدن کیک می شود. 👈 حتما فر باید ۱ ربع قبل گرم شده باشد 👈 مقدار یکی از ۳ ماده شکر، روغن و یا شیر زیاد بوده. ( مقدار مواد باید دقیق پیمانه زده شود ) [/QUOTE]
درج نقلقولها...
پاسخ دادن
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
🌸 نکات اصلی در پخت تمامی کیک ها
سلام
دوست عزیز
جهت انتشار آثار و یا حمایت از نویسندههای انجمن، اکنون به خانوادهی رمانیک بپیوندید.
با ما اوقات خوشی را تجربه خواهید کرد. 🌹
تالار
فراخوانها
آموزش
کار با انجمن
قوانین
کلی
قوانین
فرستادن موضوع و نوشته
بالا
پایین