انتشار یافتهها
تالارها
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
جدیدترینها
نوشتههای جدید
آیتمهای جدید
آخرین فعالیت
کاربران
کاربران ثبت نام شده
بازدیدکنندگان فعلی
بوفه
مدالها
حمایت مالی
اشتراک ویژه
بازیها
بازی 2048
مار بازی
ورود
ثبتنام
جدیدترینها
جستجو
جستجو
فقط جستجوی عنوانها
توسط:
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
منو
ورود
ثبتنام
نصب برنامه
نصب
★پیدا کردن رمانهای بینام★
سلام مهمون عزیز امیدوارم حالت خوب باشه. تا حالا شده خلاصهی یه رمانی که قبلاً خوندیش یادت باشه؛ اما اسم اثر رو فراموش کرده باشی؟! اگه این مشکل رو داری اصلاً نگران نباش، کافیه توی انجمن رمانیک ثبت نام کنی و خلاصه رمان رو توی این تاپیک بگی. اینطوری با یه تیر دو نشون زدی هم اسم رمانی که دنبالش بودی و پیدا میکنی، هم به خانواده بزرگ رمانیک میپیوندی و حالا میتونی کلی رمان جدید بخونی و اگه خواستی هم خودت دست به قلم بشی.
دوست داری اخبار طنز بنویسی؟ و باعث خندوندن کاربرا بشی؟ برای خبرنگار شدن بپر اینجا.
علاقه داری به نویسندهها کمک کنی تا اشکالات نگارشی خودشون رو برطرف کنن؟ برای ویراستار شدن کلیک کن.
به نظارت علاقه داری؟ دوست داری به نویسندهها توی پیشبرد اثرشون کمک کنی و ناظرباشی؟ آموزش هم داریم. کلیک کن^^
تو هم میتونی وبتون و مانگا و مانهوا ادیت بزنی! برای ادیتور شدن کلیک کن
برای پیوستن به تیم تدوین کلیک کن تا توی ساخت کلیپ حرفهای بشی.
برای اعلام آمادگی رنک بازرس کلیک کن تا توی حفظ و رعایت قوانین بهمون کمک کنی.
به طراحی جلد علاقه داری؟ دوست داری برای آثار یه جلد با خلاقیت خودت طراحی کنی؟ کلیک کن
. . .
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
کیک شکلاتی
جاوا اسکریپت غیر فعال میباشد. برای تجربه بهتر، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
پاسخ به موضوع
نوشته
<blockquote data-quote="H A D I S" data-source="post: 69968" data-attributes="member: 846"><p>از این دستور میتونین برای تهیه کاپ کیک شکلاتیهم استفاده کنین. البته بهتره نکات زیر رو رعایت کنید:</p><p></p><p>اگه از کپسولهای مقوایی و با دوام استفاده میکنین، میتونین کپسولها رو به تنهایی روی سینی فر بچینین و اگه از کپسول های کاغذی نازک استفاده میکنین ( مشابه کپسول کیک یزدی) باید کپسولها رو داخل قالب مافین بذارین تا بعد از ریختن مواد باز نشن.دو سوم کپسول رو با مواد کیک پر کنین و بعد در فر ۱۸۰ درجه قرار بدین. به دلیل کوچیک بودن سایز کاپ کیک نسبت به کیک، زمان پخت کم میشه و ما بین ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان میبره تا کاپ کیک ها بپزن و حتما قبل از خارج کردن از فر با خلال دندان تست کنین که کاملا پخته باشن.میتونین برای خوشمزهتر شدن کیک تون روی کیک گاناش شکلاتی یا سس شکلاتی بریزین و بعد با ترافل، چیپس شکلاتی، انواع مغز ها یا میوه تزیینش کنین. طرز تهیه گاناش و سس شکلات رو در ادامه توضیح میدیم:طرز تهیه سس شکلاتی</p><p></p><p>ما اینجا برای روی کیک از سس شکلاتی استفاده کردیم؛ از سس شکلاتی هم برای روی کیک یا پنکیک و برای دسرها و شیرینی ها استفاده میشه.</p><p></p><p>مواد لازم برای تهیه سس مخصوص تزیین کیک:شیر: نصف پیمانهپودر کاکائو: یک هشتم پیمانهنمک: ۱ پنسآرد: ۱ قاشق غذاخوریشکر: ۳ قاشق غذاخوری ( بنا به ذائقه اگه شیرین تر دوست دارین میتونین تا ۵ قاشق بریزین)کره: ۱ قاشق غذاخوریوانیل: یک چهارم قاشق چایخوریطرز تهیه سس شکلاتی برای کیک:</p><p></p><p>کاکائو رو الک کنین و آرد الک شده رو بهش اضافه کنین.</p><p></p><p>شکر و نمک رو هم اضافه کنین و مواد رو کاملا مخلوط کنین.</p><p></p><p>شیر و کره رو باهم مخلوط کین و روی حرارت قرار بدین تا کره آب بشه.</p><p></p><p>بعد مخلوط کاکائو رو بهش اضافه کنین و هم بزنین؛ تا یک دست بشه. و روی حرارت کم مدام مخلوط کنین تا بجوشه و غلیظ بشه. وقتی از حرارت افتاد، روی کیکتون بریزین و اجازه بدین کمی بمونه و خودش رو بگیره.</p><p></p><p>کیک شما آمادست. میتونید کیک رو با میوه های دلخواه تزیین کتید و در کنار چای یا قهوه سرو کنید</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="H A D I S, post: 69968, member: 846"] از این دستور میتونین برای تهیه کاپ کیک شکلاتیهم استفاده کنین. البته بهتره نکات زیر رو رعایت کنید: اگه از کپسولهای مقوایی و با دوام استفاده میکنین، میتونین کپسولها رو به تنهایی روی سینی فر بچینین و اگه از کپسول های کاغذی نازک استفاده میکنین ( مشابه کپسول کیک یزدی) باید کپسولها رو داخل قالب مافین بذارین تا بعد از ریختن مواد باز نشن.دو سوم کپسول رو با مواد کیک پر کنین و بعد در فر ۱۸۰ درجه قرار بدین. به دلیل کوچیک بودن سایز کاپ کیک نسبت به کیک، زمان پخت کم میشه و ما بین ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان میبره تا کاپ کیک ها بپزن و حتما قبل از خارج کردن از فر با خلال دندان تست کنین که کاملا پخته باشن.میتونین برای خوشمزهتر شدن کیک تون روی کیک گاناش شکلاتی یا سس شکلاتی بریزین و بعد با ترافل، چیپس شکلاتی، انواع مغز ها یا میوه تزیینش کنین. طرز تهیه گاناش و سس شکلات رو در ادامه توضیح میدیم:طرز تهیه سس شکلاتی ما اینجا برای روی کیک از سس شکلاتی استفاده کردیم؛ از سس شکلاتی هم برای روی کیک یا پنکیک و برای دسرها و شیرینی ها استفاده میشه. مواد لازم برای تهیه سس مخصوص تزیین کیک:شیر: نصف پیمانهپودر کاکائو: یک هشتم پیمانهنمک: ۱ پنسآرد: ۱ قاشق غذاخوریشکر: ۳ قاشق غذاخوری ( بنا به ذائقه اگه شیرین تر دوست دارین میتونین تا ۵ قاشق بریزین)کره: ۱ قاشق غذاخوریوانیل: یک چهارم قاشق چایخوریطرز تهیه سس شکلاتی برای کیک: کاکائو رو الک کنین و آرد الک شده رو بهش اضافه کنین. شکر و نمک رو هم اضافه کنین و مواد رو کاملا مخلوط کنین. شیر و کره رو باهم مخلوط کین و روی حرارت قرار بدین تا کره آب بشه. بعد مخلوط کاکائو رو بهش اضافه کنین و هم بزنین؛ تا یک دست بشه. و روی حرارت کم مدام مخلوط کنین تا بجوشه و غلیظ بشه. وقتی از حرارت افتاد، روی کیکتون بریزین و اجازه بدین کمی بمونه و خودش رو بگیره. کیک شما آمادست. میتونید کیک رو با میوه های دلخواه تزیین کتید و در کنار چای یا قهوه سرو کنید [/QUOTE]
درج نقلقولها...
پاسخ دادن
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
کیک شکلاتی
سلام
دوست عزیز
جهت انتشار آثار و یا حمایت از نویسندههای انجمن، اکنون به خانوادهی رمانیک بپیوندید.
با ما اوقات خوشی را تجربه خواهید کرد. 🌹
تالار
فراخوانها
آموزش
کار با انجمن
قوانین
کلی
قوانین
فرستادن موضوع و نوشته
بالا
پایین