انتشار یافتهها
تالارها
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
جدیدترینها
نوشتههای جدید
آیتمهای جدید
آخرین فعالیت
کاربران
کاربران ثبت نام شده
بازدیدکنندگان فعلی
بوفه
مدالها
حمایت مالی
اشتراک ویژه
بازیها
بازی 2048
مار بازی
ورود
ثبتنام
جدیدترینها
جستجو
جستجو
فقط جستجوی عنوانها
توسط:
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
منو
ورود
ثبتنام
نصب برنامه
نصب
★پیدا کردن رمانهای بینام★
سلام مهمون عزیز امیدوارم حالت خوب باشه. تا حالا شده خلاصهی یه رمانی که قبلاً خوندیش یادت باشه؛ اما اسم اثر رو فراموش کرده باشی؟! اگه این مشکل رو داری اصلاً نگران نباش، کافیه توی انجمن رمانیک ثبت نام کنی و خلاصه رمان رو توی این تاپیک بگی. اینطوری با یه تیر دو نشون زدی هم اسم رمانی که دنبالش بودی و پیدا میکنی، هم به خانواده بزرگ رمانیک میپیوندی و حالا میتونی کلی رمان جدید بخونی و اگه خواستی هم خودت دست به قلم بشی.
دوست داری اخبار طنز بنویسی؟ و باعث خندوندن کاربرا بشی؟ برای خبرنگار شدن بپر اینجا.
علاقه داری به نویسندهها کمک کنی تا اشکالات نگارشی خودشون رو برطرف کنن؟ برای ویراستار شدن کلیک کن.
به نظارت علاقه داری؟ دوست داری به نویسندهها توی پیشبرد اثرشون کمک کنی و ناظرباشی؟ آموزش هم داریم. کلیک کن^^
تو هم میتونی وبتون و مانگا و مانهوا ادیت بزنی! برای ادیتور شدن کلیک کن
برای پیوستن به تیم تدوین کلیک کن تا توی ساخت کلیپ حرفهای بشی.
برای اعلام آمادگی رنک بازرس کلیک کن تا توی حفظ و رعایت قوانین بهمون کمک کنی.
به طراحی جلد علاقه داری؟ دوست داری برای آثار یه جلد با خلاقیت خودت طراحی کنی؟ کلیک کن
. . .
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
کیک شکلاتی
جاوا اسکریپت غیر فعال میباشد. برای تجربه بهتر، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
پاسخ به موضوع
نوشته
<blockquote data-quote="H A D I S" data-source="post: 69967" data-attributes="member: 846"><p>طرز تهیه کیک شکلاتی:</p><p></p><p>آرد و کاکائو و بکینگ پودر رو مخلوط کنین و سه بار الک کنید و کنار بذارین.</p><p></p><p></p><p>شکلات رو به روش بن ماری ( روی حرارت بخار آب) آب کنین و کنار بذارین تا خنک بشه. کره به دمای محیط رسیده و شکر رو با همرن بزنین تا کاملا سفید رنگ بشه و دونه های شکر داخل کره حل بشن.</p><p></p><p></p><p>تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنین؛ وانیل رو هم به همراه تخم مرغ ها اضافه کنین و هر تخم مرغ رو یک دقیقه با دور تند همزن بزنین و</p><p>شیر رو اضافه کنین.</p><p></p><p>مواد رو در حد مخلوط شدن با همزن هم بزنین و شکلات آب شده رو اضافه کنین.</p><p></p><p>مواد رو خوب باهم مخلوط کنید. حالا همزن رو کنار بذارین و مواد خشک الک شده رو در چند مرحله اضافه کنین.</p><p></p><p>به آرومی با لیسک فولد کنین. فولد کردن (Folding)، به معنای تا کردن است که با هم زدن فرق دارد. در فولدینگ باید با لیسک و به حالت دورانی، تنها مواد را از ته ظرف به روی ظرف بیاورید و آن قدر این کار را انجام دهید تا مواد با هم ترکیب شوند؛ تنها باید در حد یکدست شدن مواد با هم فولد کنید و نه بیشتر!</p><p>قالب تون رو چرب کنین ( با روغن جامد یا روغن مخصوص جدا کننده و به کمک قلمو، کف و دیواره های قالب رو کاملا چرب کنین) و مواد رو داخل قالب بریزین. در فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم شده، در طبقه وسط به مدت حدود ۴۰ الی ۵۰ دقیقه قرار بدین تا کیک کاملا بپزه.</p><p></p><p></p><p>از اواسط پخت به بعد میتونین با خلال دندون کیک رو امتحان کنین هر موقع خلال دندون تمیز بیرون اومد یعنی کیک شما کاملا پخته و میتونین از فر خارج کنین (باز کردن در فر قبل از طی شدن نصف زمان پخت باعث خوابیدن پفک کیک میشه). اجازه بدین کیکتون داخل قالب کاملا خنک بشه و بعد از قالب خارج کنین.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="H A D I S, post: 69967, member: 846"] طرز تهیه کیک شکلاتی: آرد و کاکائو و بکینگ پودر رو مخلوط کنین و سه بار الک کنید و کنار بذارین. شکلات رو به روش بن ماری ( روی حرارت بخار آب) آب کنین و کنار بذارین تا خنک بشه. کره به دمای محیط رسیده و شکر رو با همرن بزنین تا کاملا سفید رنگ بشه و دونه های شکر داخل کره حل بشن. تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنین؛ وانیل رو هم به همراه تخم مرغ ها اضافه کنین و هر تخم مرغ رو یک دقیقه با دور تند همزن بزنین و شیر رو اضافه کنین. مواد رو در حد مخلوط شدن با همزن هم بزنین و شکلات آب شده رو اضافه کنین. مواد رو خوب باهم مخلوط کنید. حالا همزن رو کنار بذارین و مواد خشک الک شده رو در چند مرحله اضافه کنین. به آرومی با لیسک فولد کنین. فولد کردن (Folding)، به معنای تا کردن است که با هم زدن فرق دارد. در فولدینگ باید با لیسک و به حالت دورانی، تنها مواد را از ته ظرف به روی ظرف بیاورید و آن قدر این کار را انجام دهید تا مواد با هم ترکیب شوند؛ تنها باید در حد یکدست شدن مواد با هم فولد کنید و نه بیشتر! قالب تون رو چرب کنین ( با روغن جامد یا روغن مخصوص جدا کننده و به کمک قلمو، کف و دیواره های قالب رو کاملا چرب کنین) و مواد رو داخل قالب بریزین. در فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم شده، در طبقه وسط به مدت حدود ۴۰ الی ۵۰ دقیقه قرار بدین تا کیک کاملا بپزه. از اواسط پخت به بعد میتونین با خلال دندون کیک رو امتحان کنین هر موقع خلال دندون تمیز بیرون اومد یعنی کیک شما کاملا پخته و میتونین از فر خارج کنین (باز کردن در فر قبل از طی شدن نصف زمان پخت باعث خوابیدن پفک کیک میشه). اجازه بدین کیکتون داخل قالب کاملا خنک بشه و بعد از قالب خارج کنین. [/QUOTE]
درج نقلقولها...
پاسخ دادن
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
کیک شکلاتی
سلام
دوست عزیز
جهت انتشار آثار و یا حمایت از نویسندههای انجمن، اکنون به خانوادهی رمانیک بپیوندید.
با ما اوقات خوشی را تجربه خواهید کرد. 🌹
تالار
فراخوانها
آموزش
کار با انجمن
قوانین
کلی
قوانین
فرستادن موضوع و نوشته
بالا
پایین