انتشار یافتهها
تالارها
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
جدیدترینها
نوشتههای جدید
آیتمهای جدید
آخرین فعالیت
کاربران
کاربران ثبت نام شده
بازدیدکنندگان فعلی
بوفه
مدالها
حمایت مالی
اشتراک ویژه
بازیها
بازی 2048
مار بازی
ورود
ثبتنام
جدیدترینها
جستجو
جستجو
فقط جستجوی عنوانها
توسط:
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
منو
ورود
ثبتنام
نصب برنامه
نصب
★پیدا کردن رمانهای بینام★
سلام مهمون عزیز امیدوارم حالت خوب باشه. تا حالا شده خلاصهی یه رمانی که قبلاً خوندیش یادت باشه؛ اما اسم اثر رو فراموش کرده باشی؟! اگه این مشکل رو داری اصلاً نگران نباش، کافیه توی انجمن رمانیک ثبت نام کنی و خلاصه رمان رو توی این تاپیک بگی. اینطوری با یه تیر دو نشون زدی هم اسم رمانی که دنبالش بودی و پیدا میکنی، هم به خانواده بزرگ رمانیک میپیوندی و حالا میتونی کلی رمان جدید بخونی و اگه خواستی هم خودت دست به قلم بشی.
دوست داری اخبار طنز بنویسی؟ و باعث خندوندن کاربرا بشی؟ برای خبرنگار شدن بپر اینجا.
علاقه داری به نویسندهها کمک کنی تا اشکالات نگارشی خودشون رو برطرف کنن؟ برای ویراستار شدن کلیک کن.
به نظارت علاقه داری؟ دوست داری به نویسندهها توی پیشبرد اثرشون کمک کنی و ناظرباشی؟ آموزش هم داریم. کلیک کن^^
تو هم میتونی وبتون و مانگا و مانهوا ادیت بزنی! برای ادیتور شدن کلیک کن
برای پیوستن به تیم تدوین کلیک کن تا توی ساخت کلیپ حرفهای بشی.
برای اعلام آمادگی رنک بازرس کلیک کن تا توی حفظ و رعایت قوانین بهمون کمک کنی.
به طراحی جلد علاقه داری؟ دوست داری برای آثار یه جلد با خلاقیت خودت طراحی کنی؟ کلیک کن
. . .
تالارها
علوم و فناوری
پزشکی و سلامت
متفرقه پزشکی
چرا نباید غذای سرخ شده بخوریم؟
جاوا اسکریپت غیر فعال میباشد. برای تجربه بهتر، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
پاسخ به موضوع
نوشته
<blockquote data-quote="FAZA-F" data-source="post: 94374" data-attributes="member: 2613"><p><strong>مضرات مصرف غذای سرخ شده در کودکان</strong></p><p>تأثیر مصرف غذاهای سرخکردنی برای کودکان بیشتر در بلندمدت و بزرگسالی خودش را نشان میدهد. کودک وقتی که به سن جوانی و میانسالی رسیده با انواع مشکلات و بیماریهای جسمی، چاقی، مشکلات قلبی، سرطان و دیابت روبهرو میشود.</p><p></p><p>احتمال ابتلا به سرطان سینه در خانمهایی که در کودکی غذاهای سرخ شده زیاد مصرف میکردند بالاتر است. غذاهای سرخکردنی باعث افزایش کالری دریافتی بدن و چاقی در کودکان میشوند. مهمتر اینکه مصرف غذاهای سرخکردنی برای کودکان باعث افت ضریب هوشی آنها میشود.</p><p></p><p><strong>انواع روغنهای سرخکردنی</strong></p><p>روغنها در غذاهای سرخ شده انواع مختلفی دارند، از روغن جامد گرفته تا روغن مایع مخصوص پخت و پز و روغنهای سرخکردنی. روغنهای سرخکردنی نوعی روغن خوراکی هستند که اگر با حرارت بالا استفاده شوند باز هم کمترین میزان خطر را برای بدن به دنبال خواهند داشت. روغنهای سرخکردنی نسبت به روغنهای معمولی اسید چرب اشباعشده کمتری دارند، دیرتر به نقطه جوش میرسند و از مقاومت بالاتری نیز برخوردارند. اگر به دنبال بهترین روغن برای استفاده در پخت و پز و سرخ کردن هستید، کسی بهتر از متخصص تغذیه نمیتواند شما را راهنمایی کند، پس همین الان با دکتر تغذیه در دکترتو مشورت کنید.</p><p></p><p>روغنهای سرخکردنی از نظر طعم، عطر و کارایی باهم فرق میکنند:</p><p></p><p>۱. روغن زیتون رقیق و معمولی</p><p>روغن سرخکردنی با کالری بسیار کم و نقطه دود تا ۲۴۰ درجه سانتیگراد که برای پختوپز در دمای بالا توصیه میشود.</p><p></p><p>۲. روغن زیتون خام و خالص</p><p>طعم قوی و تندتری نسبت به روغن زیتون معمولی دارد و نقطه دود آن حدود ۱۶۲ درجه سانتیگراد است.</p><p></p><p>۳. روغن کانولا یا روغن کلزا</p><p>روغن کانولا را از کلزا میگیرند که از نظر رنگ، طعم و عطر، نقطه دود و کیفیت شبیه روغنهای گیاهی است و بیشتر برای سس سالاد استفاده میشود. باید در جای خنک و دور از حرارت اجاق گاز نگهداری کنید.</p><p></p><p>۴. روغن دانه آفتابگردان</p><p>یکی از بهترین روغنهای سرخکردنی با نقطه دود ۲۲۶ تا ۲۳۰ درجه که باید در جای خنک نگهداری شود، البته ماندگاری روغن آفتابگردان نسبت به سایر روغنها کمتر است.</p><p></p><p>۵. روغن کنجد</p><p>روغن همهمنظورهای با نقطه دود ۲۲۵ درجه و بدون طعم خاصی که برای پختوپز، کبابی، سوپ و سرخکردنی مناسب است.</p><p></p><p>۶. روغن ذرت</p><p>نوعی روغن تصفیهشده با نقطه دود ۲۳۲ درجه که کاملاً مناسب سرخکردنی است. علاوه بر عطر و طعم فوقالعادهاش، قیمت مناسب آن هم باعث محبوبیت روغن ذرت شده است.</p><p></p><p>۷. روغن بادام زمینی</p><p>روغنی با عطر دلپذیر و طعم قوی با نقطه دود ۲۳۲ درجه که زود خراب میشود، بنابراین باید درجای خشک و خنک نگهداری شود. ترکیب روغن بادام زمینی در غذاهای آسیایی طعم بهشتی دارد.</p><p></p><p>انواع زیادی از روغن وجود دارد که شما میتوانید در پخت و پز استفاده کنید، اما برای سرخ کردن بهتر از روغنهایی استفاده کنید که در دمای بالاتری دود میشوند، مانند روغن ذرت، روغن کنجد، آفتابگردان روغن آووکادو و غیره.</p><p></p><p>۸. روغن نخل</p><p>روغن نخل با روغن هسته نخل فرق میکند. روغن نخل چربی اشباعشده از درخت نخل است که در دمای اتاق حالت نیمه جامد دارد و میتوان از آن بهجای روغنهای دارای ترانس استفاده کرد. نقطه دود این روغن سرخکردنی کارآمد کمتر از ۲۳۲ درجه در غذاهای سرخ شده است.</p><p></p><p>۹. روغن نارگیل</p><p>نقطه دود روغن نارگیل ۱۷۶ درجه است و برای گرم کردن متوسط توصیه میشود.</p><p></p><p>۱۰. روغن گیاهی</p><p>روغنی است که در ترکیب با روغنهای تصفیهشده تولید میشود و طعم و بوی خاصی هم ندارد. نقطه دود ۲۰۴ درجه و عدم داشتن عطر و بوی خاص، روغن گیاهی را به گزینه مناسبی برای سرخ کردن در دمای بالا بدل میسازد.</p><p></p><p>۱۱. روغن هسته انگور</p><p>نقطه دود ۲۱۵ درجه (بالا)، طعم دلپذیر و متفاوت باعث شده که این روغن سبز روشن جایگاه ویژهای میان سرآشپزهای رستورانها پیدا کند. قیمت روغن هسته انگور نسبت به روغن زیتون خام کمتر است.</p><p></p><p>۱۲. روغن آووکادو</p><p>روغنی با نقطه دود ۲۷۱ درجه و چربی منحصربهفرد و خوب که برای کباب کردن و پختوپز مناسب است.</p><p></p><p>۱۳. روغن سویا</p><p>روغنی گیاهی با اسید چرب اشباعنشده و آنتیاکسیدان طبیعی توکوفرول که کاملاً مناسب آشپزی است و ریسک ابتلا به بیماری را کاهش میدهد.</p><p></p><p><strong>روغن کانولا بهترین روغن برای سرخ کردن</strong></p><p>روغن کانولا برای طبخهای طولانی و تفت دادن غذا بهترین گزینه است.</p><p></p><p><strong>بهترین روغن برای تفت دادن کدام است؟</strong></p><p>روغنهای گیاهی مختلفی در آشپزی استفاده میشوند، اما نمیتوان از همه این روغنها برای پختوپز، سرخ کردن و تفت دادن استفاده کرد. درست است روغنهای گیاهی به خاطر داشتن اسیدهای چرب ضروری برای بدن مناسبند، اما اگر حرارت زیاد ببینند مواد سمی تولید کرده و سرطانزا میشوند. روغنهایی که نقطه دودشان بیشتر از ۲۲۰ درجه باشد برای سرخ کردن مناسبند. برای تفت دادن میزان روغن مصرفی کم و حرارت پایین است و غذا به آرامی سرخ میشود (تفت داده میشود). روغن کانولا برای طبخهای طولانی و تفت دادن در غذاهای سرخ شده بهترین گزینه است.</p><p></p><p><strong>بهترین روغن برای سرخ کردن سبزی کدام است؟</strong></p><p>حفظ مواد معدنی، آنتیاکسیدانها، مواد مغذی و ویتامینهای سبزیجات اهمیت زیادی دارد که با حرارت بالا از بین میروند. بهترین روغن برای سرخ کردن سبزی استفاده از روغنهای مایع مخصوص پختوپز است، چراکه در اصل سبزیجات را باید تفت دهید تا سالمتر بمانند. روغن زیتون، روغن آفتابگردان و روغن کنجد از بهترین روغنها برای سرخ کردن سبزی هستند. روغن ذرت هم به خاطر نداشتن رنگدانه کلروفیل، مقاومت بالاتر در برابر اکسیداسیون و پایداری بالا، روغن مناسبی برای سرخ کردن است.</p><p></p><p><strong>روغن کم جذب چیست؟</strong></p><p>روغن کمجذب باعث میشود که غذا روغن کمتری به خود بگیرد و مواد مغذی و ویتامینهای ضروری موجود در غذا در مقایسه با مصرف روغنهای معمولی بیشتر حفظ شود. به علاوه اینکه کیفیت بالاتری به نسبت روغنهای معمولی دارد. روغن کمجذب همان روغن بدون ترانس یا زیروترانس است که چربی ترانس آن صفر است و خطری برای سلامت بدن ندارد.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FAZA-F, post: 94374, member: 2613"] [B]مضرات مصرف غذای سرخ شده در کودکان[/B] تأثیر مصرف غذاهای سرخکردنی برای کودکان بیشتر در بلندمدت و بزرگسالی خودش را نشان میدهد. کودک وقتی که به سن جوانی و میانسالی رسیده با انواع مشکلات و بیماریهای جسمی، چاقی، مشکلات قلبی، سرطان و دیابت روبهرو میشود. احتمال ابتلا به سرطان سینه در خانمهایی که در کودکی غذاهای سرخ شده زیاد مصرف میکردند بالاتر است. غذاهای سرخکردنی باعث افزایش کالری دریافتی بدن و چاقی در کودکان میشوند. مهمتر اینکه مصرف غذاهای سرخکردنی برای کودکان باعث افت ضریب هوشی آنها میشود. [B]انواع روغنهای سرخکردنی[/B] روغنها در غذاهای سرخ شده انواع مختلفی دارند، از روغن جامد گرفته تا روغن مایع مخصوص پخت و پز و روغنهای سرخکردنی. روغنهای سرخکردنی نوعی روغن خوراکی هستند که اگر با حرارت بالا استفاده شوند باز هم کمترین میزان خطر را برای بدن به دنبال خواهند داشت. روغنهای سرخکردنی نسبت به روغنهای معمولی اسید چرب اشباعشده کمتری دارند، دیرتر به نقطه جوش میرسند و از مقاومت بالاتری نیز برخوردارند. اگر به دنبال بهترین روغن برای استفاده در پخت و پز و سرخ کردن هستید، کسی بهتر از متخصص تغذیه نمیتواند شما را راهنمایی کند، پس همین الان با دکتر تغذیه در دکترتو مشورت کنید. روغنهای سرخکردنی از نظر طعم، عطر و کارایی باهم فرق میکنند: ۱. روغن زیتون رقیق و معمولی روغن سرخکردنی با کالری بسیار کم و نقطه دود تا ۲۴۰ درجه سانتیگراد که برای پختوپز در دمای بالا توصیه میشود. ۲. روغن زیتون خام و خالص طعم قوی و تندتری نسبت به روغن زیتون معمولی دارد و نقطه دود آن حدود ۱۶۲ درجه سانتیگراد است. ۳. روغن کانولا یا روغن کلزا روغن کانولا را از کلزا میگیرند که از نظر رنگ، طعم و عطر، نقطه دود و کیفیت شبیه روغنهای گیاهی است و بیشتر برای سس سالاد استفاده میشود. باید در جای خنک و دور از حرارت اجاق گاز نگهداری کنید. ۴. روغن دانه آفتابگردان یکی از بهترین روغنهای سرخکردنی با نقطه دود ۲۲۶ تا ۲۳۰ درجه که باید در جای خنک نگهداری شود، البته ماندگاری روغن آفتابگردان نسبت به سایر روغنها کمتر است. ۵. روغن کنجد روغن همهمنظورهای با نقطه دود ۲۲۵ درجه و بدون طعم خاصی که برای پختوپز، کبابی، سوپ و سرخکردنی مناسب است. ۶. روغن ذرت نوعی روغن تصفیهشده با نقطه دود ۲۳۲ درجه که کاملاً مناسب سرخکردنی است. علاوه بر عطر و طعم فوقالعادهاش، قیمت مناسب آن هم باعث محبوبیت روغن ذرت شده است. ۷. روغن بادام زمینی روغنی با عطر دلپذیر و طعم قوی با نقطه دود ۲۳۲ درجه که زود خراب میشود، بنابراین باید درجای خشک و خنک نگهداری شود. ترکیب روغن بادام زمینی در غذاهای آسیایی طعم بهشتی دارد. انواع زیادی از روغن وجود دارد که شما میتوانید در پخت و پز استفاده کنید، اما برای سرخ کردن بهتر از روغنهایی استفاده کنید که در دمای بالاتری دود میشوند، مانند روغن ذرت، روغن کنجد، آفتابگردان روغن آووکادو و غیره. ۸. روغن نخل روغن نخل با روغن هسته نخل فرق میکند. روغن نخل چربی اشباعشده از درخت نخل است که در دمای اتاق حالت نیمه جامد دارد و میتوان از آن بهجای روغنهای دارای ترانس استفاده کرد. نقطه دود این روغن سرخکردنی کارآمد کمتر از ۲۳۲ درجه در غذاهای سرخ شده است. ۹. روغن نارگیل نقطه دود روغن نارگیل ۱۷۶ درجه است و برای گرم کردن متوسط توصیه میشود. ۱۰. روغن گیاهی روغنی است که در ترکیب با روغنهای تصفیهشده تولید میشود و طعم و بوی خاصی هم ندارد. نقطه دود ۲۰۴ درجه و عدم داشتن عطر و بوی خاص، روغن گیاهی را به گزینه مناسبی برای سرخ کردن در دمای بالا بدل میسازد. ۱۱. روغن هسته انگور نقطه دود ۲۱۵ درجه (بالا)، طعم دلپذیر و متفاوت باعث شده که این روغن سبز روشن جایگاه ویژهای میان سرآشپزهای رستورانها پیدا کند. قیمت روغن هسته انگور نسبت به روغن زیتون خام کمتر است. ۱۲. روغن آووکادو روغنی با نقطه دود ۲۷۱ درجه و چربی منحصربهفرد و خوب که برای کباب کردن و پختوپز مناسب است. ۱۳. روغن سویا روغنی گیاهی با اسید چرب اشباعنشده و آنتیاکسیدان طبیعی توکوفرول که کاملاً مناسب آشپزی است و ریسک ابتلا به بیماری را کاهش میدهد. [B]روغن کانولا بهترین روغن برای سرخ کردن[/B] روغن کانولا برای طبخهای طولانی و تفت دادن غذا بهترین گزینه است. [B]بهترین روغن برای تفت دادن کدام است؟[/B] روغنهای گیاهی مختلفی در آشپزی استفاده میشوند، اما نمیتوان از همه این روغنها برای پختوپز، سرخ کردن و تفت دادن استفاده کرد. درست است روغنهای گیاهی به خاطر داشتن اسیدهای چرب ضروری برای بدن مناسبند، اما اگر حرارت زیاد ببینند مواد سمی تولید کرده و سرطانزا میشوند. روغنهایی که نقطه دودشان بیشتر از ۲۲۰ درجه باشد برای سرخ کردن مناسبند. برای تفت دادن میزان روغن مصرفی کم و حرارت پایین است و غذا به آرامی سرخ میشود (تفت داده میشود). روغن کانولا برای طبخهای طولانی و تفت دادن در غذاهای سرخ شده بهترین گزینه است. [B]بهترین روغن برای سرخ کردن سبزی کدام است؟[/B] حفظ مواد معدنی، آنتیاکسیدانها، مواد مغذی و ویتامینهای سبزیجات اهمیت زیادی دارد که با حرارت بالا از بین میروند. بهترین روغن برای سرخ کردن سبزی استفاده از روغنهای مایع مخصوص پختوپز است، چراکه در اصل سبزیجات را باید تفت دهید تا سالمتر بمانند. روغن زیتون، روغن آفتابگردان و روغن کنجد از بهترین روغنها برای سرخ کردن سبزی هستند. روغن ذرت هم به خاطر نداشتن رنگدانه کلروفیل، مقاومت بالاتر در برابر اکسیداسیون و پایداری بالا، روغن مناسبی برای سرخ کردن است. [B]روغن کم جذب چیست؟[/B] روغن کمجذب باعث میشود که غذا روغن کمتری به خود بگیرد و مواد مغذی و ویتامینهای ضروری موجود در غذا در مقایسه با مصرف روغنهای معمولی بیشتر حفظ شود. به علاوه اینکه کیفیت بالاتری به نسبت روغنهای معمولی دارد. روغن کمجذب همان روغن بدون ترانس یا زیروترانس است که چربی ترانس آن صفر است و خطری برای سلامت بدن ندارد. [/QUOTE]
درج نقلقولها...
پاسخ دادن
تالارها
علوم و فناوری
پزشکی و سلامت
متفرقه پزشکی
چرا نباید غذای سرخ شده بخوریم؟
سلام
دوست عزیز
جهت انتشار آثار و یا حمایت از نویسندههای انجمن، اکنون به خانوادهی رمانیک بپیوندید.
با ما اوقات خوشی را تجربه خواهید کرد. 🌹
تالار
فراخوانها
آموزش
کار با انجمن
قوانین
کلی
قوانین
فرستادن موضوع و نوشته
بالا
پایین