انتشار یافتهها
تالارها
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
جدیدترینها
نوشتههای جدید
آیتمهای جدید
آخرین فعالیت
کاربران
کاربران ثبت نام شده
بازدیدکنندگان فعلی
بوفه
مدالها
حمایت مالی
اشتراک ویژه
بازیها
بازی 2048
مار بازی
ورود
ثبتنام
جدیدترینها
جستجو
جستجو
فقط جستجوی عنوانها
توسط:
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
منو
ورود
ثبتنام
نصب برنامه
نصب
★پیدا کردن رمانهای بینام★
سلام مهمون عزیز امیدوارم حالت خوب باشه. تا حالا شده خلاصهی یه رمانی که قبلاً خوندیش یادت باشه؛ اما اسم اثر رو فراموش کرده باشی؟! اگه این مشکل رو داری اصلاً نگران نباش، کافیه توی انجمن رمانیک ثبت نام کنی و خلاصه رمان رو توی این تاپیک بگی. اینطوری با یه تیر دو نشون زدی هم اسم رمانی که دنبالش بودی و پیدا میکنی، هم به خانواده بزرگ رمانیک میپیوندی و حالا میتونی کلی رمان جدید بخونی و اگه خواستی هم خودت دست به قلم بشی.
دوست داری اخبار طنز بنویسی؟ و باعث خندوندن کاربرا بشی؟ برای خبرنگار شدن بپر اینجا.
علاقه داری به نویسندهها کمک کنی تا اشکالات نگارشی خودشون رو برطرف کنن؟ برای ویراستار شدن کلیک کن.
به نظارت علاقه داری؟ دوست داری به نویسندهها توی پیشبرد اثرشون کمک کنی و ناظرباشی؟ آموزش هم داریم. کلیک کن^^
تو هم میتونی وبتون و مانگا و مانهوا ادیت بزنی! برای ادیتور شدن کلیک کن
برای پیوستن به تیم تدوین کلیک کن تا توی ساخت کلیپ حرفهای بشی.
برای اعلام آمادگی رنک بازرس کلیک کن تا توی حفظ و رعایت قوانین بهمون کمک کنی.
به طراحی جلد علاقه داری؟ دوست داری برای آثار یه جلد با خلاقیت خودت طراحی کنی؟ کلیک کن
. . .
تالارها
علوم و فناوری
پزشکی و سلامت
متفرقه پزشکی
چرا نباید غذای سرخ شده بخوریم؟
جاوا اسکریپت غیر فعال میباشد. برای تجربه بهتر، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
پاسخ به موضوع
نوشته
<blockquote data-quote="FAZA-F" data-source="post: 94373" data-attributes="member: 2613"><p><strong>عوارض استفاده از پیاز سرخ شده</strong></p><p>از قدیم گفتند «عروس بی جهاز، قرمه بی پیاز». خود این مثل نشاندهندهی علاقه دیرینه ما ایرانیها به پیاز و پیازداغ است. پیازداغ همراه همیشگی آشپزی ما ایرانیهاست، اما بهتر است بدانید که مصرف زیاد آن میتواند مضر باشد. پیاز سرشار از ویتامین و مواد معدنی مثل فولات، تیامین، کلسیم، منیزیم، پتاسیم، منگنز و انواع ویتامینهای C، K و B6 است و مصرف آن در رژیم غذایی روزانه تأثیرات مثبتی روی بدن میگذارد، اما پیاز سرخشده در روغن باعث بالا رفتن میزان کالری پیاز میشود که زیادهروی در مصرف آن عوارضی مثل چاقی و بیماریهای جسمی مختلفی به دنبال دارد. از آنجایی که پیازداغ عضو جدانشدنی در آشپزی ما ایرانیهاست، توصیه دکترتو به شما این است که در مصرف آن زیاده نکنید.</p><p></p><p><strong>مضرات مصرف زیاد سیب زمینی سرخ شده</strong></p><p>سیبزمینی سرخ شده کربوهیدرات و چربی بالایی دارد و مصرف زیاد آن خطرناک است.</p><p></p><p><strong>عوارض خوردن سیب زمینی سرخ کرده</strong></p><p>آیا سیبزمینی سرخکرده ترد و خوشمزه که طرفداران زیادی دارد میتواند عوارضی هم برای سلامت بدن داشته باشد؟ مصرف متناسب و متعادل سیبزمینی سرخکرده ضرری که ندارد هیچ به خاطر کربوهیدراتی که در آن هست باعث تأمین انرژی بدن هم میشود.</p><p></p><p>به نقل از «forbes» در مورد عوارض مصرف چیپس سیب زمینی:</p><p></p><p>فیبر موجود در سیبزمینی هم به هضم غذا کمک میکند و مانع از ترشح زیاد انسولین میشود، اما زیادهروی در سیبزمینی سرخکرده یعنی نشاسته، نمک و چربی روغن وارد بدن میشوند که نتیجهاش چاقی، کبد چرب، بیماری قلبی، سرطان و دیابت نوع دوم خواهد بود.</p><p></p><p>نمک سیبزمینی سرخکرده در بلندمدت باعث افزایش فشار خون میشود و به قلب و کلیه آسیب میزند. به علاوه اینکه ریسک سکته مغزی هم افزایش پیدا میکند. مصرف سیبزمینی سرخکرده به خاطر وجود آکریل آمید (Acrylamide) در آن برای خانمهای باردار مناسب نیست. آکریل امید نوعی ماده عامل سرطانزا است.</p><p></p><p><strong>عوارض خوردن بادمجان سرخ شده</strong></p><p>مصرف بادمجان باعث کاهش استرس و تقویت استخوان میشود و به سلامت قلب و کنترل دیابت کمک میکند، اما نه هر بادمجانی. خوب میدانید که بادمجان یکی از چیزهایی است که در زمان سرخ کردن بیشترین جذب چربی را دارد. مصرف بادمجان سرخکرده به خاطر اینکه چربی زیادی جذب میکند باعث از بین رفتن خواص درمانی این خوراکی خوشمزه میشود. خطرناکترین عوارض خوردن بادمجان سرخکرده برای قلب است که باعث بسته شدن رگهای خونی قلب میشود.</p><p></p><p><strong>عوارض خوردن ماهی سرخ شده</strong></p><p>ماهی سرخ کرده حتی اگر یکبار در هفته هم مصرف شود ریسک ابتلا به بیماریهای قلبی، نارسایی قلبی را بیشتر میکند. هرچند که متخصصان خوردن ماهی را برای سلامتی مفید میدانند، اما باید بگوییم که مصرف ماهی سرخکرده نه تنها خاصیتی ندارد، بلکه احتمال ابتلا به بیماری قلبی را تا ۵۰ درصد افزایش میدهد. مهمتر از آن، اینکه وقتی ماهی در روغن سرخ میشود، مواد مفید آن از بین میرود، میزان کالری دریافتی بدن بیشتر میشود و در نتیجه، احتمال چاقی افزایش مییابد.</p><p></p><p><strong>ماهی سرخ شده برای قلب ضرر دارد</strong></p><p>خوردن ماهی برای سلامت قلب مفید است، ولی نه ماهی سرخ شده.</p><p>عوارض مصرف غذاهای سرخ کردنی برای بیماران کرونایی</p><p>به نقل از «healthfirstdc» در دوران پاندمی، بیماران کرونایی باید از مصرف غذاهای سرخ شده و با نمک زیاد پرهیز کنند و بیشتر سراغ سالمخواری، سبزیجات و میوههای سالم بروند. بر اساس توصیه سازمان بهداشت جهانی، میزان کل چربی مجاز بیماران کرونایی باید کمتر از ۳۰ درصد کل انرژی دریافتی باشد. غذاهای سرخکردنی به خاطر داشتن چربی اشباعشده بالایی که دارند برای بیماران کرونایی توصیه نمیشوند.</p><p></p><p><strong>خوردن غذای سرخ شده در بارداری چه ضرری دارد؟</strong></p><p>خوردن غذای سرخ شده در بارداری باید به حداقل برسند، چراکه بارداری، خودش مستعد افزایش وزن و چاقی است و نباید با مصرف سرخکردنی آن را تشدید کرد. چاقی هم خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی را بیشتر میکند. معده در دوران بارداری حساستر میشود و به همین دلیل هم باید مصرف غذاهای سرخکردنی را در دوران بارداری کمتر کرد، چراکه خوردن غذای سرخ شده مشکلات گوارشی ایجاد میکنند.</p><p></p><p>غذای سرخ شده دیرتر هضم میشود و دفع سختتری هم دارد. مصرف غذاهای سرخ کردنی در بارداری نه فقط روی مادر، بلکه روی جنین هم تأثیر میگذارد، فیبر غذا با سرخ کردن از بین میرود و کمبود فیبر دریافتی جنین میتواند عوارض خطرناکی به دنبال داشته باشد.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FAZA-F, post: 94373, member: 2613"] [B]عوارض استفاده از پیاز سرخ شده[/B] از قدیم گفتند «عروس بی جهاز، قرمه بی پیاز». خود این مثل نشاندهندهی علاقه دیرینه ما ایرانیها به پیاز و پیازداغ است. پیازداغ همراه همیشگی آشپزی ما ایرانیهاست، اما بهتر است بدانید که مصرف زیاد آن میتواند مضر باشد. پیاز سرشار از ویتامین و مواد معدنی مثل فولات، تیامین، کلسیم، منیزیم، پتاسیم، منگنز و انواع ویتامینهای C، K و B6 است و مصرف آن در رژیم غذایی روزانه تأثیرات مثبتی روی بدن میگذارد، اما پیاز سرخشده در روغن باعث بالا رفتن میزان کالری پیاز میشود که زیادهروی در مصرف آن عوارضی مثل چاقی و بیماریهای جسمی مختلفی به دنبال دارد. از آنجایی که پیازداغ عضو جدانشدنی در آشپزی ما ایرانیهاست، توصیه دکترتو به شما این است که در مصرف آن زیاده نکنید. [B]مضرات مصرف زیاد سیب زمینی سرخ شده[/B] سیبزمینی سرخ شده کربوهیدرات و چربی بالایی دارد و مصرف زیاد آن خطرناک است. [B]عوارض خوردن سیب زمینی سرخ کرده[/B] آیا سیبزمینی سرخکرده ترد و خوشمزه که طرفداران زیادی دارد میتواند عوارضی هم برای سلامت بدن داشته باشد؟ مصرف متناسب و متعادل سیبزمینی سرخکرده ضرری که ندارد هیچ به خاطر کربوهیدراتی که در آن هست باعث تأمین انرژی بدن هم میشود. به نقل از «forbes» در مورد عوارض مصرف چیپس سیب زمینی: فیبر موجود در سیبزمینی هم به هضم غذا کمک میکند و مانع از ترشح زیاد انسولین میشود، اما زیادهروی در سیبزمینی سرخکرده یعنی نشاسته، نمک و چربی روغن وارد بدن میشوند که نتیجهاش چاقی، کبد چرب، بیماری قلبی، سرطان و دیابت نوع دوم خواهد بود. نمک سیبزمینی سرخکرده در بلندمدت باعث افزایش فشار خون میشود و به قلب و کلیه آسیب میزند. به علاوه اینکه ریسک سکته مغزی هم افزایش پیدا میکند. مصرف سیبزمینی سرخکرده به خاطر وجود آکریل آمید (Acrylamide) در آن برای خانمهای باردار مناسب نیست. آکریل امید نوعی ماده عامل سرطانزا است. [B]عوارض خوردن بادمجان سرخ شده[/B] مصرف بادمجان باعث کاهش استرس و تقویت استخوان میشود و به سلامت قلب و کنترل دیابت کمک میکند، اما نه هر بادمجانی. خوب میدانید که بادمجان یکی از چیزهایی است که در زمان سرخ کردن بیشترین جذب چربی را دارد. مصرف بادمجان سرخکرده به خاطر اینکه چربی زیادی جذب میکند باعث از بین رفتن خواص درمانی این خوراکی خوشمزه میشود. خطرناکترین عوارض خوردن بادمجان سرخکرده برای قلب است که باعث بسته شدن رگهای خونی قلب میشود. [B]عوارض خوردن ماهی سرخ شده[/B] ماهی سرخ کرده حتی اگر یکبار در هفته هم مصرف شود ریسک ابتلا به بیماریهای قلبی، نارسایی قلبی را بیشتر میکند. هرچند که متخصصان خوردن ماهی را برای سلامتی مفید میدانند، اما باید بگوییم که مصرف ماهی سرخکرده نه تنها خاصیتی ندارد، بلکه احتمال ابتلا به بیماری قلبی را تا ۵۰ درصد افزایش میدهد. مهمتر از آن، اینکه وقتی ماهی در روغن سرخ میشود، مواد مفید آن از بین میرود، میزان کالری دریافتی بدن بیشتر میشود و در نتیجه، احتمال چاقی افزایش مییابد. [B]ماهی سرخ شده برای قلب ضرر دارد[/B] خوردن ماهی برای سلامت قلب مفید است، ولی نه ماهی سرخ شده. عوارض مصرف غذاهای سرخ کردنی برای بیماران کرونایی به نقل از «healthfirstdc» در دوران پاندمی، بیماران کرونایی باید از مصرف غذاهای سرخ شده و با نمک زیاد پرهیز کنند و بیشتر سراغ سالمخواری، سبزیجات و میوههای سالم بروند. بر اساس توصیه سازمان بهداشت جهانی، میزان کل چربی مجاز بیماران کرونایی باید کمتر از ۳۰ درصد کل انرژی دریافتی باشد. غذاهای سرخکردنی به خاطر داشتن چربی اشباعشده بالایی که دارند برای بیماران کرونایی توصیه نمیشوند. [B]خوردن غذای سرخ شده در بارداری چه ضرری دارد؟[/B] خوردن غذای سرخ شده در بارداری باید به حداقل برسند، چراکه بارداری، خودش مستعد افزایش وزن و چاقی است و نباید با مصرف سرخکردنی آن را تشدید کرد. چاقی هم خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی را بیشتر میکند. معده در دوران بارداری حساستر میشود و به همین دلیل هم باید مصرف غذاهای سرخکردنی را در دوران بارداری کمتر کرد، چراکه خوردن غذای سرخ شده مشکلات گوارشی ایجاد میکنند. غذای سرخ شده دیرتر هضم میشود و دفع سختتری هم دارد. مصرف غذاهای سرخ کردنی در بارداری نه فقط روی مادر، بلکه روی جنین هم تأثیر میگذارد، فیبر غذا با سرخ کردن از بین میرود و کمبود فیبر دریافتی جنین میتواند عوارض خطرناکی به دنبال داشته باشد. [/QUOTE]
درج نقلقولها...
پاسخ دادن
تالارها
علوم و فناوری
پزشکی و سلامت
متفرقه پزشکی
چرا نباید غذای سرخ شده بخوریم؟
سلام
دوست عزیز
جهت انتشار آثار و یا حمایت از نویسندههای انجمن، اکنون به خانوادهی رمانیک بپیوندید.
با ما اوقات خوشی را تجربه خواهید کرد. 🌹
تالار
فراخوانها
آموزش
کار با انجمن
قوانین
کلی
قوانین
فرستادن موضوع و نوشته
بالا
پایین