انتشار یافتهها
تالارها
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
جدیدترینها
نوشتههای جدید
آیتمهای جدید
آخرین فعالیت
کاربران
کاربران ثبت نام شده
بازدیدکنندگان فعلی
بوفه
مدالها
حمایت مالی
اشتراک ویژه
بازیها
بازی 2048
مار بازی
ورود
ثبتنام
جدیدترینها
جستجو
جستجو
فقط جستجوی عنوانها
توسط:
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
منو
ورود
ثبتنام
نصب برنامه
نصب
★پیدا کردن رمانهای بینام★
سلام مهمون عزیز امیدوارم حالت خوب باشه. تا حالا شده خلاصهی یه رمانی که قبلاً خوندیش یادت باشه؛ اما اسم اثر رو فراموش کرده باشی؟! اگه این مشکل رو داری اصلاً نگران نباش، کافیه توی انجمن رمانیک ثبت نام کنی و خلاصه رمان رو توی این تاپیک بگی. اینطوری با یه تیر دو نشون زدی هم اسم رمانی که دنبالش بودی و پیدا میکنی، هم به خانواده بزرگ رمانیک میپیوندی و حالا میتونی کلی رمان جدید بخونی و اگه خواستی هم خودت دست به قلم بشی.
دوست داری اخبار طنز بنویسی؟ و باعث خندوندن کاربرا بشی؟ برای خبرنگار شدن بپر اینجا.
علاقه داری به نویسندهها کمک کنی تا اشکالات نگارشی خودشون رو برطرف کنن؟ برای ویراستار شدن کلیک کن.
به نظارت علاقه داری؟ دوست داری به نویسندهها توی پیشبرد اثرشون کمک کنی و ناظرباشی؟ آموزش هم داریم. کلیک کن^^
تو هم میتونی وبتون و مانگا و مانهوا ادیت بزنی! برای ادیتور شدن کلیک کن
برای پیوستن به تیم تدوین کلیک کن تا توی ساخت کلیپ حرفهای بشی.
برای اعلام آمادگی رنک بازرس کلیک کن تا توی حفظ و رعایت قوانین بهمون کمک کنی.
به طراحی جلد علاقه داری؟ دوست داری برای آثار یه جلد با خلاقیت خودت طراحی کنی؟ کلیک کن
. . .
تالارها
علوم و فناوری
پزشکی و سلامت
متفرقه پزشکی
چرا نباید غذای سرخ شده بخوریم؟
جاوا اسکریپت غیر فعال میباشد. برای تجربه بهتر، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
پاسخ به موضوع
نوشته
<blockquote data-quote="FAZA-F" data-source="post: 94372" data-attributes="member: 2613"><p><strong><span style="font-size: 22px">چرا نباید غذای سرخ شده بخوریم؟</span></strong></p><p></p><p>غذای سرخ شده مقدار کالری و چربی بالایی دارند که برای سلامت مضر است. خوردن زیاد غذای سرخ شده ریسک ابتلا به بیماری قلبی و کبد چرب را افزایش میدهد. روغنهای سرخکردنی با نقطه دود بالا مثل روغن کانولا، روغن کنجد، آفتابگردان، ذرت و غیره برای سرخ کردن بهتر هستند.</p><p></p><p>غذای سرخکرده خوشمزه است و هیچ حرف و حدیث، اما و اگری هم ندارد، البته که مثل هر چیز دیگری، زیادهروی در مصرف غذای سرخ شده روی سلامت کلی بدن تأثیر میگذارد. مصرف هر چند وقت یکبار غذاهای سرخ شده و چرب لزوماً روی سلامت تأثیر نمیگذارد، اما مصرف مداوم این غذاها باعث بیماریهای جسمی و عوارض جدی و گاه خطرناکی خواهد شد.</p><p></p><p><strong>خوردن غذای سرخ شده چه مضراتی دارد؟</strong></p><p>غذای سرخ کرده میزان کالری دریافتی بدن را چند برابر میکند. سرخ کردن غذاها در روغن باعث میشود که میزان کالری آن غذا بیشتر شود. به علاوه اینکه سرخ کردن، مواد معدنی و اکسیدانهای موردنیاز بدن را از غذا حذف میکند و غذا صرفاً به یک وعده خوشمزه بدون هیچگونه فایدهای برای بدن تبدیل میشود. غذای چربتر و پرکالریتر هم به معنای چاقی است و چاقی هم خود، عامل بیماریهای مختلفی است. از دیگر مضرات غذای سرخ شده باید بگوییم که مصرف این غذاهای ریسک ابتلا به بیماریهای قلبی و سکته را افزایش میدهد.</p><p></p><p>همچنین باید بدانید که با مصرف زیاد غذای سرخ شده به نوعی به استقبال سرطان میرویم. اکسیداسیون باعث تغییر شیمیایی روغن میشود و سرخ کردن غذا هم ساختار سایر مواد مغذی غذا را تغییر میدهد. ویتامینها و مواد معدنی درون غذا با سرخ کردن از بین رفته و همهچیز به یک مادهی قهوهای تبدیل میشود که ترکیبی از مواد معدنی کربنی سوخته هستند.</p><p></p><p><strong>مضرات خوردن غذای سرخ شده</strong></p><p>مصرف غذاهای سرخکردنی میتواند سلامت قلب شما را تحت تاثیر قرار دهد.</p><p></p><p><strong>عوارض خوردن غذای سرخ شده برای قلب</strong></p><p>هر کسی کم و بیش میداند که اگر چربی زیاد در غذا بخورد و یا دائما از غذای سرخ شده استفاده کند، دیر یا زود بیماری قلبی به سراغش میآید. غذای سرخ شده سرشار از چربی اشباعشده و چربیهای ترانس است که باعث ایجاد پلاک و گرفتگی رگ قلبی یا همان بیماری آترواسکروز میشوند. گرفتگی عروق قلبی به شدت ریسک ابتلا به حمله قلبی و سکته قلبی را افزایش میدهند.</p><p></p><p><strong>عوارض خوردن غذای سرخ شده برای کبد چرب</strong></p><p>بیماری کبد چرب که در اثر تجمع چربی در اطراف کبد ایجاد میشود، بیماری افراد چاق و یا کسانی است که غذای فرآوریشده یا غذای سرخ شده و چرب زیادی میخورند. مصرف سیبزمینی سرخ کرده و انواع برگرها برای کبد خوب نیست. در واقع کبد در بدنی که غذاهای سرشار از چربی اشباعشده میخورد نمیتواند کارش را درست انجام دهد، اتفاقی که به مرور زمان باعث التهاب کبد، کبد چرب و سیروز کبدی خواهد شد.</p><p></p><p>جذب روغن در غذای سرخشده چند برابر میشود و این یعنی کالری آن هم به همان اندازه بیشتر میشود، به طوری که نتیجه رژیم غذایی سرشار از اسیدهای چرب اشباعشده، تشدید مقاومت انسولینی و کبد چرب خواهد بود.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FAZA-F, post: 94372, member: 2613"] [B][SIZE=22px]چرا نباید غذای سرخ شده بخوریم؟[/SIZE][/B] غذای سرخ شده مقدار کالری و چربی بالایی دارند که برای سلامت مضر است. خوردن زیاد غذای سرخ شده ریسک ابتلا به بیماری قلبی و کبد چرب را افزایش میدهد. روغنهای سرخکردنی با نقطه دود بالا مثل روغن کانولا، روغن کنجد، آفتابگردان، ذرت و غیره برای سرخ کردن بهتر هستند. غذای سرخکرده خوشمزه است و هیچ حرف و حدیث، اما و اگری هم ندارد، البته که مثل هر چیز دیگری، زیادهروی در مصرف غذای سرخ شده روی سلامت کلی بدن تأثیر میگذارد. مصرف هر چند وقت یکبار غذاهای سرخ شده و چرب لزوماً روی سلامت تأثیر نمیگذارد، اما مصرف مداوم این غذاها باعث بیماریهای جسمی و عوارض جدی و گاه خطرناکی خواهد شد. [B]خوردن غذای سرخ شده چه مضراتی دارد؟[/B] غذای سرخ کرده میزان کالری دریافتی بدن را چند برابر میکند. سرخ کردن غذاها در روغن باعث میشود که میزان کالری آن غذا بیشتر شود. به علاوه اینکه سرخ کردن، مواد معدنی و اکسیدانهای موردنیاز بدن را از غذا حذف میکند و غذا صرفاً به یک وعده خوشمزه بدون هیچگونه فایدهای برای بدن تبدیل میشود. غذای چربتر و پرکالریتر هم به معنای چاقی است و چاقی هم خود، عامل بیماریهای مختلفی است. از دیگر مضرات غذای سرخ شده باید بگوییم که مصرف این غذاهای ریسک ابتلا به بیماریهای قلبی و سکته را افزایش میدهد. همچنین باید بدانید که با مصرف زیاد غذای سرخ شده به نوعی به استقبال سرطان میرویم. اکسیداسیون باعث تغییر شیمیایی روغن میشود و سرخ کردن غذا هم ساختار سایر مواد مغذی غذا را تغییر میدهد. ویتامینها و مواد معدنی درون غذا با سرخ کردن از بین رفته و همهچیز به یک مادهی قهوهای تبدیل میشود که ترکیبی از مواد معدنی کربنی سوخته هستند. [B]مضرات خوردن غذای سرخ شده[/B] مصرف غذاهای سرخکردنی میتواند سلامت قلب شما را تحت تاثیر قرار دهد. [B]عوارض خوردن غذای سرخ شده برای قلب[/B] هر کسی کم و بیش میداند که اگر چربی زیاد در غذا بخورد و یا دائما از غذای سرخ شده استفاده کند، دیر یا زود بیماری قلبی به سراغش میآید. غذای سرخ شده سرشار از چربی اشباعشده و چربیهای ترانس است که باعث ایجاد پلاک و گرفتگی رگ قلبی یا همان بیماری آترواسکروز میشوند. گرفتگی عروق قلبی به شدت ریسک ابتلا به حمله قلبی و سکته قلبی را افزایش میدهند. [B]عوارض خوردن غذای سرخ شده برای کبد چرب[/B] بیماری کبد چرب که در اثر تجمع چربی در اطراف کبد ایجاد میشود، بیماری افراد چاق و یا کسانی است که غذای فرآوریشده یا غذای سرخ شده و چرب زیادی میخورند. مصرف سیبزمینی سرخ کرده و انواع برگرها برای کبد خوب نیست. در واقع کبد در بدنی که غذاهای سرشار از چربی اشباعشده میخورد نمیتواند کارش را درست انجام دهد، اتفاقی که به مرور زمان باعث التهاب کبد، کبد چرب و سیروز کبدی خواهد شد. جذب روغن در غذای سرخشده چند برابر میشود و این یعنی کالری آن هم به همان اندازه بیشتر میشود، به طوری که نتیجه رژیم غذایی سرشار از اسیدهای چرب اشباعشده، تشدید مقاومت انسولینی و کبد چرب خواهد بود. [/QUOTE]
درج نقلقولها...
پاسخ دادن
تالارها
علوم و فناوری
پزشکی و سلامت
متفرقه پزشکی
چرا نباید غذای سرخ شده بخوریم؟
سلام
دوست عزیز
جهت انتشار آثار و یا حمایت از نویسندههای انجمن، اکنون به خانوادهی رمانیک بپیوندید.
با ما اوقات خوشی را تجربه خواهید کرد. 🌹
تالار
فراخوانها
آموزش
کار با انجمن
قوانین
کلی
قوانین
فرستادن موضوع و نوشته
بالا
پایین