انتشار یافتهها
تالارها
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
جدیدترینها
نوشتههای جدید
آیتمهای جدید
آخرین فعالیت
کاربران
کاربران ثبت نام شده
بازدیدکنندگان فعلی
بوفه
مدالها
حمایت مالی
اشتراک ویژه
بازیها
بازی 2048
مار بازی
ورود
ثبتنام
جدیدترینها
جستجو
جستجو
فقط جستجوی عنوانها
توسط:
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
منو
ورود
ثبتنام
نصب برنامه
نصب
★پیدا کردن رمانهای بینام★
سلام مهمون عزیز امیدوارم حالت خوب باشه. تا حالا شده خلاصهی یه رمانی که قبلاً خوندیش یادت باشه؛ اما اسم اثر رو فراموش کرده باشی؟! اگه این مشکل رو داری اصلاً نگران نباش، کافیه توی انجمن رمانیک ثبت نام کنی و خلاصه رمان رو توی این تاپیک بگی. اینطوری با یه تیر دو نشون زدی هم اسم رمانی که دنبالش بودی و پیدا میکنی، هم به خانواده بزرگ رمانیک میپیوندی و حالا میتونی کلی رمان جدید بخونی و اگه خواستی هم خودت دست به قلم بشی.
دوست داری اخبار طنز بنویسی؟ و باعث خندوندن کاربرا بشی؟ برای خبرنگار شدن بپر اینجا.
علاقه داری به نویسندهها کمک کنی تا اشکالات نگارشی خودشون رو برطرف کنن؟ برای ویراستار شدن کلیک کن.
به نظارت علاقه داری؟ دوست داری به نویسندهها توی پیشبرد اثرشون کمک کنی و ناظرباشی؟ آموزش هم داریم. کلیک کن^^
تو هم میتونی وبتون و مانگا و مانهوا ادیت بزنی! برای ادیتور شدن کلیک کن
برای پیوستن به تیم تدوین کلیک کن تا توی ساخت کلیپ حرفهای بشی.
برای اعلام آمادگی رنک بازرس کلیک کن تا توی حفظ و رعایت قوانین بهمون کمک کنی.
به طراحی جلد علاقه داری؟ دوست داری برای آثار یه جلد با خلاقیت خودت طراحی کنی؟ کلیک کن
. . .
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش خانهداری
نکات مهم و کلیدی خانه داری برای آشپزی
جاوا اسکریپت غیر فعال میباشد. برای تجربه بهتر، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
پاسخ به موضوع
نوشته
<blockquote data-quote="FAZA-F" data-source="post: 95054" data-attributes="member: 2613"><p>خانه داری که در ذهن بسیاری از افراد پیش پا افتاده و سطحی است ، جزو سخت ترین کارهاییست که بازنشستگی ندارد و هنر آن نزد کدبانوی خانه است . خانم های خانه دار به مرور زمان در آشپزی و خانه داری ترفندهایی آموخته اند که سبب راحتی در آشپزی و خانه داری شده است .</p><p></p><p>اگر می خواهید با ترفندهایی آشپزی آشنا شوید با این بخش همراه شوید تا شما را با چند ترفند آشپزخانه ای آشنا کنیم.</p><p></p><p><strong>از بین بردن بوی فلفل</strong></p><p></p><p>آموزش ترفند های عالی خانه داری و آشپزی</p><p>مهم ترین ترفند های عالی در خانه داری</p><p>استفاده از گوش ماهی در کتری و سماور</p><p></p><p>چند دانه گوش ماهی را در کتری یا سماور بیاندازید، تا آهک موجود در آب را جذب کند.</p><p></p><p>اگر می خواهید آب سریعتر جوش بیاید</p><p></p><p>اضافه کردن نمک به آب درون قابلمه سبب سریعتر جوش آمدن آن می شود.</p><p></p><p></p><p><strong>سریع جوش آمدن آب سماور</strong></p><p></p><p>برای جوش آمدن سریع آب سماور ابتدا تا نیمه سماور را آب کنید و سپس بعد از گرم شدن، بقیه ی سماور را پر از آب کنید. </p><p></p><p><strong>بو گیر گیاهی</strong></p><p></p><p>به جای استفاده از بوگیر های موجود در بازار کافیست چند برش لیمو را همراه چند برگ رزماری داخل قابلمه بریزید و مقداری آب اضافه کرده و بگذارید بجوشد تا محیط خانه خوشبو و عطر آگین شود.</p><p></p><p>خش های ظرف های شیشه ای را با خمیر دندان صیقل دهید و از بین ببرید. </p><p></p><p><strong>تازه نگه داشتن نان</strong></p><p></p><p>ترفندی برای تازه نگه داشتن نان و جلوگیری از بیات شدن آن این است که درون کیسه نان یک ساقه کرفس را یک شب کامل قرار دهید تا رطوبت و طعم تازه نان حفظ شود.</p><p></p><p><strong></strong></p><p><strong>خلاصی از بوی فلفل</strong></p><p></p><p>هنگامی که می خواهیم فلفل های تند را خرد کنیم ، دستمان به شدت بوی فلفل می گیرد و تندی آن جذب پوست می شود . برای جلوگیری از تند شدن دست و بو گرفتن آن هنگام بریدن فلفل دست ها را با کمی روغن چرب کنید.</p><p></p><p><strong>سالم درآوردن مغز گردو</strong></p><p></p><p>برای سالم در آوردن مغز گردو ، آن را 12 ساعت در آب نمک خیس کنید و سپس بشکنید.</p><p></p><p></p><p><strong>جلوگیری از چسبیدن کیک به قالب</strong></p><p></p><p>برای اینکه مایه کیک به قالب نچسبد ، مقداری از مخلوط روغن مایع،کره و آرد را ته قالب بریزید.</p><p></p><p><strong>آبگیری لیموی تازه</strong></p><p></p><p>برای اینکه بتوانید از یک لیموی تازه آب بیشتری بگیرید و نهایت استفاده را نمایید قبل از برش آن ، لیمو را مقداری فشار دهید و روی سطح میز بغلتانید.</p><p></p><p><strong>جلوگیری از کدری قابلمه آلومینیومی</strong></p><p></p><p>برای جلوگیری از کدر شدن قابلمه آلومینیومی ، پوست سیب را به مدت 30 دقیقه در آن بجوشانید.</p><p></p><p><strong>حفظ رنگ سبزی ها</strong></p><p></p><p>برای حفظ رنگ سبزی هایی مانند گل کلم قرمز هنگام پخت مقداری آب لیمو به آن اضافه نمایید . اسیدیته در حفظ رنگدانه و فلاوانوئید تاثیر گذار است.</p><p></p><p><strong>پیشگیری از فاسد شدن سبزی</strong></p><p></p><p>برای جلوگیری از خراب شدن سبزی ها ، حوله کاغذی در کشوی مخصوص سبزیجات قرار دهید تا آب اضافه را جذب نماید و از پوسیدگی آن جلوگیری کند.</p><p></p><p><strong>جوش شیرین و لیمو برای تمیز کردن ظروف مسی</strong></p><p></p><p>ترکیب لیمو و جوش شیرین نیز در تمیز کردن ظروف مسی تاثیر گذار است . برای این کار کمی جوش شیرین را در یک ظرف بریزید سپس آب لیمو را بگیرید و به آن اضافه کنید و دو ماده را خیلی خوب با هم ترکیب کنید .</p><p></p><p>با یک قلم مو، خمیر را روی سطح مسی بکشید و بگذارید به مدت 30 دقیقه روی ظرف بماند سپس با دستمالی تمیز، خمیر خشک شده را از روی ظرف پاک کنید.</p><p></p><p><strong>از بین بردن بوی پیاز از کارد</strong></p><p></p><p>برای از بین بردن بوی پیاز از کارد، هویج را با کارد حلقه حلقه برش بزنید تا بوی پیاز از آن گرفته شود.</p><p></p><p> </p><p><strong>تمیز کردن ظرفی که در آن غذا سوخته است</strong></p><p></p><p>برای تمیز کردن ظرفی که در آن غذا سوخته است درون آن آب گرم و مقداری نمک و کمی سرکه بریزید و اجازه دهید بجوشد تا کاملاً پاک شود.</p><p></p><p><strong>گیره قاشق</strong></p><p></p><p>برخی از خانم های خانه دار برای هم زدن غذا از قاشق استفاده می کنند که برخی از مواقع به دلیل حواس پرتی داخل قابلمه می افتد و درد سر ساز می شود . برای اینکه دیگر هیچ گاه با این مشکل روبرو نشوید با یک گیره چوبی لباس قاشق را به قابلمه وصل کنید.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FAZA-F, post: 95054, member: 2613"] خانه داری که در ذهن بسیاری از افراد پیش پا افتاده و سطحی است ، جزو سخت ترین کارهاییست که بازنشستگی ندارد و هنر آن نزد کدبانوی خانه است . خانم های خانه دار به مرور زمان در آشپزی و خانه داری ترفندهایی آموخته اند که سبب راحتی در آشپزی و خانه داری شده است . اگر می خواهید با ترفندهایی آشپزی آشنا شوید با این بخش همراه شوید تا شما را با چند ترفند آشپزخانه ای آشنا کنیم. [B]از بین بردن بوی فلفل[/B] آموزش ترفند های عالی خانه داری و آشپزی مهم ترین ترفند های عالی در خانه داری استفاده از گوش ماهی در کتری و سماور چند دانه گوش ماهی را در کتری یا سماور بیاندازید، تا آهک موجود در آب را جذب کند. اگر می خواهید آب سریعتر جوش بیاید اضافه کردن نمک به آب درون قابلمه سبب سریعتر جوش آمدن آن می شود. [B]سریع جوش آمدن آب سماور[/B] برای جوش آمدن سریع آب سماور ابتدا تا نیمه سماور را آب کنید و سپس بعد از گرم شدن، بقیه ی سماور را پر از آب کنید. [B]بو گیر گیاهی[/B] به جای استفاده از بوگیر های موجود در بازار کافیست چند برش لیمو را همراه چند برگ رزماری داخل قابلمه بریزید و مقداری آب اضافه کرده و بگذارید بجوشد تا محیط خانه خوشبو و عطر آگین شود. خش های ظرف های شیشه ای را با خمیر دندان صیقل دهید و از بین ببرید. [B]تازه نگه داشتن نان[/B] ترفندی برای تازه نگه داشتن نان و جلوگیری از بیات شدن آن این است که درون کیسه نان یک ساقه کرفس را یک شب کامل قرار دهید تا رطوبت و طعم تازه نان حفظ شود. [B] خلاصی از بوی فلفل[/B] هنگامی که می خواهیم فلفل های تند را خرد کنیم ، دستمان به شدت بوی فلفل می گیرد و تندی آن جذب پوست می شود . برای جلوگیری از تند شدن دست و بو گرفتن آن هنگام بریدن فلفل دست ها را با کمی روغن چرب کنید. [B]سالم درآوردن مغز گردو[/B] برای سالم در آوردن مغز گردو ، آن را 12 ساعت در آب نمک خیس کنید و سپس بشکنید. [B]جلوگیری از چسبیدن کیک به قالب[/B] برای اینکه مایه کیک به قالب نچسبد ، مقداری از مخلوط روغن مایع،کره و آرد را ته قالب بریزید. [B]آبگیری لیموی تازه[/B] برای اینکه بتوانید از یک لیموی تازه آب بیشتری بگیرید و نهایت استفاده را نمایید قبل از برش آن ، لیمو را مقداری فشار دهید و روی سطح میز بغلتانید. [B]جلوگیری از کدری قابلمه آلومینیومی[/B] برای جلوگیری از کدر شدن قابلمه آلومینیومی ، پوست سیب را به مدت 30 دقیقه در آن بجوشانید. [B]حفظ رنگ سبزی ها[/B] برای حفظ رنگ سبزی هایی مانند گل کلم قرمز هنگام پخت مقداری آب لیمو به آن اضافه نمایید . اسیدیته در حفظ رنگدانه و فلاوانوئید تاثیر گذار است. [B]پیشگیری از فاسد شدن سبزی[/B] برای جلوگیری از خراب شدن سبزی ها ، حوله کاغذی در کشوی مخصوص سبزیجات قرار دهید تا آب اضافه را جذب نماید و از پوسیدگی آن جلوگیری کند. [B]جوش شیرین و لیمو برای تمیز کردن ظروف مسی[/B] ترکیب لیمو و جوش شیرین نیز در تمیز کردن ظروف مسی تاثیر گذار است . برای این کار کمی جوش شیرین را در یک ظرف بریزید سپس آب لیمو را بگیرید و به آن اضافه کنید و دو ماده را خیلی خوب با هم ترکیب کنید . با یک قلم مو، خمیر را روی سطح مسی بکشید و بگذارید به مدت 30 دقیقه روی ظرف بماند سپس با دستمالی تمیز، خمیر خشک شده را از روی ظرف پاک کنید. [B]از بین بردن بوی پیاز از کارد[/B] برای از بین بردن بوی پیاز از کارد، هویج را با کارد حلقه حلقه برش بزنید تا بوی پیاز از آن گرفته شود. [B]تمیز کردن ظرفی که در آن غذا سوخته است[/B] برای تمیز کردن ظرفی که در آن غذا سوخته است درون آن آب گرم و مقداری نمک و کمی سرکه بریزید و اجازه دهید بجوشد تا کاملاً پاک شود. [B]گیره قاشق[/B] برخی از خانم های خانه دار برای هم زدن غذا از قاشق استفاده می کنند که برخی از مواقع به دلیل حواس پرتی داخل قابلمه می افتد و درد سر ساز می شود . برای اینکه دیگر هیچ گاه با این مشکل روبرو نشوید با یک گیره چوبی لباس قاشق را به قابلمه وصل کنید. [/QUOTE]
درج نقلقولها...
پاسخ دادن
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش خانهداری
نکات مهم و کلیدی خانه داری برای آشپزی
سلام
دوست عزیز
جهت انتشار آثار و یا حمایت از نویسندههای انجمن، اکنون به خانوادهی رمانیک بپیوندید.
با ما اوقات خوشی را تجربه خواهید کرد. 🌹
تالار
فراخوانها
آموزش
کار با انجمن
قوانین
کلی
قوانین
فرستادن موضوع و نوشته
بالا
پایین