انتشار یافتهها
تالارها
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
جدیدترینها
نوشتههای جدید
آیتمهای جدید
آخرین فعالیت
کاربران
کاربران ثبت نام شده
بازدیدکنندگان فعلی
بوفه
مدالها
حمایت مالی
اشتراک ویژه
بازیها
بازی 2048
مار بازی
ورود
ثبتنام
جدیدترینها
جستجو
جستجو
فقط جستجوی عنوانها
توسط:
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
منو
ورود
ثبتنام
نصب برنامه
نصب
★پیدا کردن رمانهای بینام★
سلام مهمون عزیز امیدوارم حالت خوب باشه. تا حالا شده خلاصهی یه رمانی که قبلاً خوندیش یادت باشه؛ اما اسم اثر رو فراموش کرده باشی؟! اگه این مشکل رو داری اصلاً نگران نباش، کافیه توی انجمن رمانیک ثبت نام کنی و خلاصه رمان رو توی این تاپیک بگی. اینطوری با یه تیر دو نشون زدی هم اسم رمانی که دنبالش بودی و پیدا میکنی، هم به خانواده بزرگ رمانیک میپیوندی و حالا میتونی کلی رمان جدید بخونی و اگه خواستی هم خودت دست به قلم بشی.
دوست داری اخبار طنز بنویسی؟ و باعث خندوندن کاربرا بشی؟ برای خبرنگار شدن بپر اینجا.
علاقه داری به نویسندهها کمک کنی تا اشکالات نگارشی خودشون رو برطرف کنن؟ برای ویراستار شدن کلیک کن.
به نظارت علاقه داری؟ دوست داری به نویسندهها توی پیشبرد اثرشون کمک کنی و ناظرباشی؟ آموزش هم داریم. کلیک کن^^
تو هم میتونی وبتون و مانگا و مانهوا ادیت بزنی! برای ادیتور شدن کلیک کن
برای پیوستن به تیم تدوین کلیک کن تا توی ساخت کلیپ حرفهای بشی.
برای اعلام آمادگی رنک بازرس کلیک کن تا توی حفظ و رعایت قوانین بهمون کمک کنی.
به طراحی جلد علاقه داری؟ دوست داری برای آثار یه جلد با خلاقیت خودت طراحی کنی؟ کلیک کن
. . .
تالارها
امور فرهنگی
تاریخ
فرهنگ
فرهنگ غذایی هندوستان
جاوا اسکریپت غیر فعال میباشد. برای تجربه بهتر، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
پاسخ به موضوع
نوشته
<blockquote data-quote="Aria" data-source="post: 31801" data-attributes="member: 368"><p>ذایقه مردم این سرزمین با تندی عجین است و تا از غذاهای مخصوص آنها نخورید، متوجه منظور ما نمیشوید. نه تنها خود غذاهای هندی، بلکه چاشنیهای غذاهای هندی نیز تند است و سسهایی که به غذا میزنند، تندتر! اما نکتهای که در آشپزی هندیها چشمگیر است، این است که آنها بعد از پخت غذا و موقع خوردن آن، دیگر فلفل به آن نمیزنند و معتقدند که مصرف فلفل به این شکل به قلب و معده صدمه میزند. هندیها میگویند فلفل باید با غذا پخته شود تا مضراتش از بین برود و در ضمن غذا را خوشمزه کند.</p><p></p><p></p><p>همه غذاهی هندی تند نیستند . غذاهای شمال هندوستان ملایم است هر چه به طرف جنوب هندوستان پیش تر برویم غذا تند تر میشود اما همین غذاهای تندرا هم اگر با فلفل کمتر درست کنیم خصلت هندی آن ها از دست نمیرود. این خصلت به ترکیب مواد غذایی و به کاربرد گرم سسالا بستگی دارد که چنان که گفتیم اصولا تند نیست بلکه معطر است . در آشپزخانه ایرانی هم انواع غذاهای هندی را میتوان کما بیش با همان کیفیت اصلی و با تندی اندک یا حتی بدون تندی درست کرد.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Aria, post: 31801, member: 368"] ذایقه مردم این سرزمین با تندی عجین است و تا از غذاهای مخصوص آنها نخورید، متوجه منظور ما نمیشوید. نه تنها خود غذاهای هندی، بلکه چاشنیهای غذاهای هندی نیز تند است و سسهایی که به غذا میزنند، تندتر! اما نکتهای که در آشپزی هندیها چشمگیر است، این است که آنها بعد از پخت غذا و موقع خوردن آن، دیگر فلفل به آن نمیزنند و معتقدند که مصرف فلفل به این شکل به قلب و معده صدمه میزند. هندیها میگویند فلفل باید با غذا پخته شود تا مضراتش از بین برود و در ضمن غذا را خوشمزه کند. همه غذاهی هندی تند نیستند . غذاهای شمال هندوستان ملایم است هر چه به طرف جنوب هندوستان پیش تر برویم غذا تند تر میشود اما همین غذاهای تندرا هم اگر با فلفل کمتر درست کنیم خصلت هندی آن ها از دست نمیرود. این خصلت به ترکیب مواد غذایی و به کاربرد گرم سسالا بستگی دارد که چنان که گفتیم اصولا تند نیست بلکه معطر است . در آشپزخانه ایرانی هم انواع غذاهای هندی را میتوان کما بیش با همان کیفیت اصلی و با تندی اندک یا حتی بدون تندی درست کرد. [/QUOTE]
درج نقلقولها...
پاسخ دادن
تالارها
امور فرهنگی
تاریخ
فرهنگ
فرهنگ غذایی هندوستان
سلام
دوست عزیز
جهت انتشار آثار و یا حمایت از نویسندههای انجمن، اکنون به خانوادهی رمانیک بپیوندید.
با ما اوقات خوشی را تجربه خواهید کرد. 🌹
تالار
فراخوانها
آموزش
کار با انجمن
قوانین
کلی
قوانین
فرستادن موضوع و نوشته
بالا
پایین