انتشار یافتهها
تالارها
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
جدیدترینها
نوشتههای جدید
آیتمهای جدید
آخرین فعالیت
کاربران
کاربران ثبت نام شده
بازدیدکنندگان فعلی
بوفه
مدالها
حمایت مالی
اشتراک ویژه
بازیها
بازی 2048
مار بازی
ورود
ثبتنام
جدیدترینها
جستجو
جستجو
فقط جستجوی عنوانها
توسط:
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
منو
ورود
ثبتنام
نصب برنامه
نصب
★پیدا کردن رمانهای بینام★
سلام مهمون عزیز امیدوارم حالت خوب باشه. تا حالا شده خلاصهی یه رمانی که قبلاً خوندیش یادت باشه؛ اما اسم اثر رو فراموش کرده باشی؟! اگه این مشکل رو داری اصلاً نگران نباش، کافیه توی انجمن رمانیک ثبت نام کنی و خلاصه رمان رو توی این تاپیک بگی. اینطوری با یه تیر دو نشون زدی هم اسم رمانی که دنبالش بودی و پیدا میکنی، هم به خانواده بزرگ رمانیک میپیوندی و حالا میتونی کلی رمان جدید بخونی و اگه خواستی هم خودت دست به قلم بشی.
دوست داری اخبار طنز بنویسی؟ و باعث خندوندن کاربرا بشی؟ برای خبرنگار شدن بپر اینجا.
علاقه داری به نویسندهها کمک کنی تا اشکالات نگارشی خودشون رو برطرف کنن؟ برای ویراستار شدن کلیک کن.
به نظارت علاقه داری؟ دوست داری به نویسندهها توی پیشبرد اثرشون کمک کنی و ناظرباشی؟ آموزش هم داریم. کلیک کن^^
تو هم میتونی وبتون و مانگا و مانهوا ادیت بزنی! برای ادیتور شدن کلیک کن
برای پیوستن به تیم تدوین کلیک کن تا توی ساخت کلیپ حرفهای بشی.
برای اعلام آمادگی رنک بازرس کلیک کن تا توی حفظ و رعایت قوانین بهمون کمک کنی.
به طراحی جلد علاقه داری؟ دوست داری برای آثار یه جلد با خلاقیت خودت طراحی کنی؟ کلیک کن
. . .
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
طرز تهیه کباب برگ
جاوا اسکریپت غیر فعال میباشد. برای تجربه بهتر، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
پاسخ به موضوع
نوشته
<blockquote data-quote="Nstrn_jz" data-source="post: 99995" data-attributes="member: 27"><p> <ul> <li data-xf-list-type="ul">گوشت راسته گوسفندی 1 کیلو</li> <li data-xf-list-type="ul">پیاز متوسط 3 عدد</li> <li data-xf-list-type="ul">آب پیاز 1 پیمانه</li> <li data-xf-list-type="ul">فلفل دلمه ای 1 عدد</li> <li data-xf-list-type="ul">زعفران دم کرده به مقدار لازم</li> <li data-xf-list-type="ul">کره به مقدار لازم</li> <li data-xf-list-type="ul">آبلیمو 1 تا 2 ق غذا خوری</li> <li data-xf-list-type="ul">نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم</li> </ul><p>ابتدا گوشت راسته گوسفندی را با آب سرد مقداری بشویید و سپس پیاز ها و فلفل دلمه ای را نیز با آب سرد شسته و پوست پیاز را بگیرید و بعد پیاز و فلفل دلمه را به شکل نگینی و درشت خرد کنید و سپس ظرفی را برداشته و درون آن پیاز و فلفل دلمه ای خرد شده را بریزید و گوشت راسته را داخل ظرف قرار دهید به طوری که اطراف گوشت کاملاً با پیاز و فلفل دلمه ای پوشانده شود و بعد روی ظرف را به وسیله سلفونی بپوشانید و آن را داخل فریزر قرار دهید و زمان دهید تا گوشت در این مدت داخل فریزر منجمد شود.</p><p></p><p>گوشت را از فریزر خارج کنید و آن را داخل یخچال قرار دهید تا از حالت منجمد خارج شود و بعد آن را روی تخته گوشت قرار داده و آن را به شکلی که عمیق نباشد از وسط به دو نیمه تقسیم کنید به طوری که دو نیمه گوشت از یکدیگر جدا نشوند و سپس تخته گوشت را مقداری با آب خیس کنید و مجدد گوشت ها را روی تخته گوشت قرار داده و با پشت چاقو روی سطح گوشت ضربه بزنید تا روی سطح گوشت شیار هایی ایجاد شود و بعد از انتهای گوشت 2 برش به اندازه 4 انگشت و 2 برش به پهنای 3 انگشت ایجاد کنید و سپس 2 برش 4 انگشتی را در امتداد هم قرار دهید و 2 برش 3 انگشتی را امتداد آن بگذارید سپس کمی به گوشت با کف دست فشار وارد کنید تا مقداری شکل بگیرد.</p><p></p><p>در صورتی که قصد درست کردن کباب داخل ماهیتابه را داشته اید باید سیخ های چوبی را برداشته و گوشت ها را با سیخ چوبی سیخ بزنید و بعد اضافه گوشت ها را از اطراف ببرید تا گوشت شکل و ظاهری مخروطی پیدا کند. در صورتی که قصد درست کردن کباب برگ روی ذغال را داشتید باید سیخ های مخصوص کباب را برداشته و سپس گوشت ها را سیخ بکشید و از اطراف ادامه گوشت ها را ببرید تا گوشت حالتی مخروطی به خود بگیرد.</p><p>ظرفی را برداشته و داخل آن آب پیاز را به همراه مقداری فلفل سیاه و زعفران دم کرده بریزید و سپس سیخ ها را داخل ظرف به مدت 10 دقیقه ای قرار دهید تا گوشت ها مزه دار و آماده شود.</p><p></p><p>ماهیتابه مخصوص گریل را برداشته و آن را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید و فرصت دهید تا ماهیتابه مقداری گرم و آماده شود سپس سیخ های چوبی که آماده کرده بودید را داخل ماهیتابه قرار دهید و درب ماهیتابه را بگذارید و تقریباً 20 دقیقه ای به کباب ها زمان دهید تا کباب ها آب بیاندازند و داخل آب خود پخته و نرم شوند سپس درب ماهیتابه را برداشته و سیخ ها را برگردانید تا طرف دیگر کباب ها نیز به همین شکل پخته و نرم شوند.</p><p></p><p>ذغال ها را داخل منقل قرار دهید و آن ها را به کمی نفت آغشته کنید سپس آن ها را روشن کرده و کمی باد بزنید تا تمامی ذغال ها سرخ و آماده شوند و بعد سیخ هایی که زده بودید را برداشته و 2 طرف آن ها را روی منقل حسابی سرخ کنید و بپزید.</p><p>ظرف دیگری را برداشته و داخل ظرف آبلیمو بریزید سپس مقداری کره را نیز آب کنید و آن را به همراه نمک به آبلیمو اضافه کنید و آنها ها را کاملاً با یکدیگر ترکیب کنید و هم بزنید و بعد سس را به کباب ها اضافه کنید و 10 دقیقه ای به کباب ها زمان دهید تا سس کاملاً به خورد کباب ها برود و بعد آن ها را از روی حرارت برداشته و داخل ظرف مورد نظری که برای سرو آن ها در نظر دارید قرار دهید و بعد از آن هم کباب برگ شما آماده سرو است میل کنید و از خوردن آن نیز لذت ببرید.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nstrn_jz, post: 99995, member: 27"] [LIST] [*]گوشت راسته گوسفندی 1 کیلو [*]پیاز متوسط 3 عدد [*]آب پیاز 1 پیمانه [*]فلفل دلمه ای 1 عدد [*]زعفران دم کرده به مقدار لازم [*]کره به مقدار لازم [*]آبلیمو 1 تا 2 ق غذا خوری [*]نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم [/LIST] ابتدا گوشت راسته گوسفندی را با آب سرد مقداری بشویید و سپس پیاز ها و فلفل دلمه ای را نیز با آب سرد شسته و پوست پیاز را بگیرید و بعد پیاز و فلفل دلمه را به شکل نگینی و درشت خرد کنید و سپس ظرفی را برداشته و درون آن پیاز و فلفل دلمه ای خرد شده را بریزید و گوشت راسته را داخل ظرف قرار دهید به طوری که اطراف گوشت کاملاً با پیاز و فلفل دلمه ای پوشانده شود و بعد روی ظرف را به وسیله سلفونی بپوشانید و آن را داخل فریزر قرار دهید و زمان دهید تا گوشت در این مدت داخل فریزر منجمد شود. گوشت را از فریزر خارج کنید و آن را داخل یخچال قرار دهید تا از حالت منجمد خارج شود و بعد آن را روی تخته گوشت قرار داده و آن را به شکلی که عمیق نباشد از وسط به دو نیمه تقسیم کنید به طوری که دو نیمه گوشت از یکدیگر جدا نشوند و سپس تخته گوشت را مقداری با آب خیس کنید و مجدد گوشت ها را روی تخته گوشت قرار داده و با پشت چاقو روی سطح گوشت ضربه بزنید تا روی سطح گوشت شیار هایی ایجاد شود و بعد از انتهای گوشت 2 برش به اندازه 4 انگشت و 2 برش به پهنای 3 انگشت ایجاد کنید و سپس 2 برش 4 انگشتی را در امتداد هم قرار دهید و 2 برش 3 انگشتی را امتداد آن بگذارید سپس کمی به گوشت با کف دست فشار وارد کنید تا مقداری شکل بگیرد. در صورتی که قصد درست کردن کباب داخل ماهیتابه را داشته اید باید سیخ های چوبی را برداشته و گوشت ها را با سیخ چوبی سیخ بزنید و بعد اضافه گوشت ها را از اطراف ببرید تا گوشت شکل و ظاهری مخروطی پیدا کند. در صورتی که قصد درست کردن کباب برگ روی ذغال را داشتید باید سیخ های مخصوص کباب را برداشته و سپس گوشت ها را سیخ بکشید و از اطراف ادامه گوشت ها را ببرید تا گوشت حالتی مخروطی به خود بگیرد. ظرفی را برداشته و داخل آن آب پیاز را به همراه مقداری فلفل سیاه و زعفران دم کرده بریزید و سپس سیخ ها را داخل ظرف به مدت 10 دقیقه ای قرار دهید تا گوشت ها مزه دار و آماده شود. ماهیتابه مخصوص گریل را برداشته و آن را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید و فرصت دهید تا ماهیتابه مقداری گرم و آماده شود سپس سیخ های چوبی که آماده کرده بودید را داخل ماهیتابه قرار دهید و درب ماهیتابه را بگذارید و تقریباً 20 دقیقه ای به کباب ها زمان دهید تا کباب ها آب بیاندازند و داخل آب خود پخته و نرم شوند سپس درب ماهیتابه را برداشته و سیخ ها را برگردانید تا طرف دیگر کباب ها نیز به همین شکل پخته و نرم شوند. ذغال ها را داخل منقل قرار دهید و آن ها را به کمی نفت آغشته کنید سپس آن ها را روشن کرده و کمی باد بزنید تا تمامی ذغال ها سرخ و آماده شوند و بعد سیخ هایی که زده بودید را برداشته و 2 طرف آن ها را روی منقل حسابی سرخ کنید و بپزید. ظرف دیگری را برداشته و داخل ظرف آبلیمو بریزید سپس مقداری کره را نیز آب کنید و آن را به همراه نمک به آبلیمو اضافه کنید و آنها ها را کاملاً با یکدیگر ترکیب کنید و هم بزنید و بعد سس را به کباب ها اضافه کنید و 10 دقیقه ای به کباب ها زمان دهید تا سس کاملاً به خورد کباب ها برود و بعد آن ها را از روی حرارت برداشته و داخل ظرف مورد نظری که برای سرو آن ها در نظر دارید قرار دهید و بعد از آن هم کباب برگ شما آماده سرو است میل کنید و از خوردن آن نیز لذت ببرید. [/QUOTE]
درج نقلقولها...
پاسخ دادن
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
طرز تهیه کباب برگ
سلام
دوست عزیز
جهت انتشار آثار و یا حمایت از نویسندههای انجمن، اکنون به خانوادهی رمانیک بپیوندید.
با ما اوقات خوشی را تجربه خواهید کرد. 🌹
تالار
فراخوانها
آموزش
کار با انجمن
قوانین
کلی
قوانین
فرستادن موضوع و نوشته
بالا
پایین