انتشار یافتهها
تالارها
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
جدیدترینها
نوشتههای جدید
آیتمهای جدید
آخرین فعالیت
کاربران
کاربران ثبت نام شده
بازدیدکنندگان فعلی
بوفه
مدالها
حمایت مالی
اشتراک ویژه
بازیها
بازی 2048
مار بازی
ورود
ثبتنام
جدیدترینها
جستجو
جستجو
فقط جستجوی عنوانها
توسط:
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
منو
ورود
ثبتنام
نصب برنامه
نصب
★پیدا کردن رمانهای بینام★
سلام مهمون عزیز امیدوارم حالت خوب باشه. تا حالا شده خلاصهی یه رمانی که قبلاً خوندیش یادت باشه؛ اما اسم اثر رو فراموش کرده باشی؟! اگه این مشکل رو داری اصلاً نگران نباش، کافیه توی انجمن رمانیک ثبت نام کنی و خلاصه رمان رو توی این تاپیک بگی. اینطوری با یه تیر دو نشون زدی هم اسم رمانی که دنبالش بودی و پیدا میکنی، هم به خانواده بزرگ رمانیک میپیوندی و حالا میتونی کلی رمان جدید بخونی و اگه خواستی هم خودت دست به قلم بشی.
دوست داری اخبار طنز بنویسی؟ و باعث خندوندن کاربرا بشی؟ برای خبرنگار شدن بپر اینجا.
علاقه داری به نویسندهها کمک کنی تا اشکالات نگارشی خودشون رو برطرف کنن؟ برای ویراستار شدن کلیک کن.
به نظارت علاقه داری؟ دوست داری به نویسندهها توی پیشبرد اثرشون کمک کنی و ناظرباشی؟ آموزش هم داریم. کلیک کن^^
تو هم میتونی وبتون و مانگا و مانهوا ادیت بزنی! برای ادیتور شدن کلیک کن
برای پیوستن به تیم تدوین کلیک کن تا توی ساخت کلیپ حرفهای بشی.
برای اعلام آمادگی رنک بازرس کلیک کن تا توی حفظ و رعایت قوانین بهمون کمک کنی.
به طراحی جلد علاقه داری؟ دوست داری برای آثار یه جلد با خلاقیت خودت طراحی کنی؟ کلیک کن
. . .
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
طرز تهیه کاپ کیک آتشفشانی با شکلات داغ
جاوا اسکریپت غیر فعال میباشد. برای تجربه بهتر، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
پاسخ به موضوع
نوشته
<blockquote data-quote="Nstrn_jz" data-source="post: 100054" data-attributes="member: 27"><p> <ul> <li data-xf-list-type="ul">آرد ۱/۴ پیمانه</li> <li data-xf-list-type="ul">شکر ۱/۴ پیمانه</li> <li data-xf-list-type="ul">پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری</li> <li data-xf-list-type="ul">بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری</li> <li data-xf-list-type="ul">نمک نوک قاشق</li> <li data-xf-list-type="ul">کره ذوب شده ۳ قاشق غذاخوری (۴۰ گرم)</li> <li data-xf-list-type="ul">شیر پرچرب یا ماست ۳ قاشق غذاخوری</li> <li data-xf-list-type="ul">تخم مرغ کوچک (در دمای اتاق) ۱ عدد</li> <li data-xf-list-type="ul">عصاره وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری</li> <li data-xf-list-type="ul">شکلات تلخ ۶۰-۷۰ درصد ۲۸ گرم</li> <li data-xf-list-type="ul">آب ۱ قاشق غذاخوری</li> </ul><p>1-ابتدا ماگی با ظرفیت دو پیمانه را آماده کنید. آرد، شکر، کاکائو، بیکینگ پودر و نمک را داخل ماگ بریزید و با چنگال آنها را خوب با هم مخلوط کنید.</p><p>۲-سپس کره ذوب شده، شیر، تخممرغ و وانیل را اضافه کنید. مجدداً خوب هم بزنید تا یکنواخت شود و هیچ آردی در کف ظرف باقی نماند.</p><p></p><p>۳-حال تکههای شکلات تلخ را وسط ماگ بریزید. شکلات را به پایین فشار ندهید. نگران نباشید. این قطعات در حین پخت پایین خواهند رفت. حال یک قاشق آب را روی مایه بریزید. شاید باور نکنید، اما این یک قاشق آب نقش خیلی مهمی در تهیه کیک آتشفشانی دارد.</p><p>۴-حال ظرف را به مدت ۱ دقیقه و ۲۰ ثانیه تا حداکثر ۲ دقیقه در مایکروویو قرار دهید. زمان دقیق بستگی به قدرت مایکروویو شما دارد و بعد از یکی دو بار امتحان کردن این زمان برای شما مشخص خواهد شد. اما میتوانید از روی ظاهر کیک تشخیص بدهید که آماده هست یا نه. کیک باید پف کرده باشد. در کناره های ماگ سفت به نظر برسد اما در مرکز کمی خیس باشد به طوری که با تماس انگشت در وسط کیک، کمی از آن به انگشت بچسبد.</p><p></p><p>۵-اگر کیک خام به نظر میرسید ۵-۱۰ ثانیه دیگر آن را در مایکروویو قرار دهید. بعد از خارج کردن کیک آتشفشانی از مایکروویو پف آن میخوابد. مغز این کیک وقتی تازه از مایکروویو خارج شده خیلی داغ است پس ۵ دقیقه قبل از سرو کردن صبر کنید. در صورتی که میخواهید از فر استفاده کنید، کیک را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nstrn_jz, post: 100054, member: 27"] [LIST] [*]آرد ۱/۴ پیمانه [*]شکر ۱/۴ پیمانه [*]پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری [*]بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری [*]نمک نوک قاشق [*]کره ذوب شده ۳ قاشق غذاخوری (۴۰ گرم) [*]شیر پرچرب یا ماست ۳ قاشق غذاخوری [*]تخم مرغ کوچک (در دمای اتاق) ۱ عدد [*]عصاره وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری [*]شکلات تلخ ۶۰-۷۰ درصد ۲۸ گرم [*]آب ۱ قاشق غذاخوری [/LIST] 1-ابتدا ماگی با ظرفیت دو پیمانه را آماده کنید. آرد، شکر، کاکائو، بیکینگ پودر و نمک را داخل ماگ بریزید و با چنگال آنها را خوب با هم مخلوط کنید. ۲-سپس کره ذوب شده، شیر، تخممرغ و وانیل را اضافه کنید. مجدداً خوب هم بزنید تا یکنواخت شود و هیچ آردی در کف ظرف باقی نماند. ۳-حال تکههای شکلات تلخ را وسط ماگ بریزید. شکلات را به پایین فشار ندهید. نگران نباشید. این قطعات در حین پخت پایین خواهند رفت. حال یک قاشق آب را روی مایه بریزید. شاید باور نکنید، اما این یک قاشق آب نقش خیلی مهمی در تهیه کیک آتشفشانی دارد. ۴-حال ظرف را به مدت ۱ دقیقه و ۲۰ ثانیه تا حداکثر ۲ دقیقه در مایکروویو قرار دهید. زمان دقیق بستگی به قدرت مایکروویو شما دارد و بعد از یکی دو بار امتحان کردن این زمان برای شما مشخص خواهد شد. اما میتوانید از روی ظاهر کیک تشخیص بدهید که آماده هست یا نه. کیک باید پف کرده باشد. در کناره های ماگ سفت به نظر برسد اما در مرکز کمی خیس باشد به طوری که با تماس انگشت در وسط کیک، کمی از آن به انگشت بچسبد. ۵-اگر کیک خام به نظر میرسید ۵-۱۰ ثانیه دیگر آن را در مایکروویو قرار دهید. بعد از خارج کردن کیک آتشفشانی از مایکروویو پف آن میخوابد. مغز این کیک وقتی تازه از مایکروویو خارج شده خیلی داغ است پس ۵ دقیقه قبل از سرو کردن صبر کنید. در صورتی که میخواهید از فر استفاده کنید، کیک را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. [/QUOTE]
درج نقلقولها...
پاسخ دادن
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
طرز تهیه کاپ کیک آتشفشانی با شکلات داغ
سلام
دوست عزیز
جهت انتشار آثار و یا حمایت از نویسندههای انجمن، اکنون به خانوادهی رمانیک بپیوندید.
با ما اوقات خوشی را تجربه خواهید کرد. 🌹
تالار
فراخوانها
آموزش
کار با انجمن
قوانین
کلی
قوانین
فرستادن موضوع و نوشته
بالا
پایین