انتشار یافتهها
تالارها
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
جدیدترینها
نوشتههای جدید
آیتمهای جدید
آخرین فعالیت
کاربران
کاربران ثبت نام شده
بازدیدکنندگان فعلی
بوفه
مدالها
حمایت مالی
اشتراک ویژه
بازیها
بازی 2048
مار بازی
ورود
ثبتنام
جدیدترینها
جستجو
جستجو
فقط جستجوی عنوانها
توسط:
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
منو
ورود
ثبتنام
نصب برنامه
نصب
★پیدا کردن رمانهای بینام★
سلام مهمون عزیز امیدوارم حالت خوب باشه. تا حالا شده خلاصهی یه رمانی که قبلاً خوندیش یادت باشه؛ اما اسم اثر رو فراموش کرده باشی؟! اگه این مشکل رو داری اصلاً نگران نباش، کافیه توی انجمن رمانیک ثبت نام کنی و خلاصه رمان رو توی این تاپیک بگی. اینطوری با یه تیر دو نشون زدی هم اسم رمانی که دنبالش بودی و پیدا میکنی، هم به خانواده بزرگ رمانیک میپیوندی و حالا میتونی کلی رمان جدید بخونی و اگه خواستی هم خودت دست به قلم بشی.
دوست داری اخبار طنز بنویسی؟ و باعث خندوندن کاربرا بشی؟ برای خبرنگار شدن بپر اینجا.
علاقه داری به نویسندهها کمک کنی تا اشکالات نگارشی خودشون رو برطرف کنن؟ برای ویراستار شدن کلیک کن.
به نظارت علاقه داری؟ دوست داری به نویسندهها توی پیشبرد اثرشون کمک کنی و ناظرباشی؟ آموزش هم داریم. کلیک کن^^
تو هم میتونی وبتون و مانگا و مانهوا ادیت بزنی! برای ادیتور شدن کلیک کن
برای پیوستن به تیم تدوین کلیک کن تا توی ساخت کلیپ حرفهای بشی.
برای اعلام آمادگی رنک بازرس کلیک کن تا توی حفظ و رعایت قوانین بهمون کمک کنی.
به طراحی جلد علاقه داری؟ دوست داری برای آثار یه جلد با خلاقیت خودت طراحی کنی؟ کلیک کن
. . .
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
طرز تهیه پیراشکی مرغ و قارچ
جاوا اسکریپت غیر فعال میباشد. برای تجربه بهتر، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
پاسخ به موضوع
نوشته
<blockquote data-quote="Nstrn_jz" data-source="post: 100032" data-attributes="member: 27"><p>مرغی را که از قبل پخته اید را برداشته و به طور کامل آن را ریش ریش کنید و سپس پیاز و قارچ و فلفل دلمه ای را هم با آب شسته و پوست پیاز را گرفته و آن را به شکل نگینی و ریز خرد کنید و بعد قارچ ها را نیز به زخامت دلخواه به شکل حلقه ای برش دهید و در آخر هم فلفل دلمه را هم به شکل نگینی و ریز و یک دست خرد کنید و کنار بگذارید. ماهیتابه ای برداشته و درون آن مقداری روغن بریزید و آن را روی شعله گاز قرار دهید و کمی که گذشت به آن پیاز را اضافه کنید و پیاز را نیز به خوبی درون آن سرخ کنید تا به خوبی طلایی و سبک شود و بعد به مقداری زردچوبه اضافه کنید و آن را با زردچوبه نیز تفت دهید و سپس به آن قارچ و فلفل دلمه ای را نیز اضافه کنید و مجدد کمی هم بزنید و آن ها را هم با پیاز تفت دهید تا کمی خامی آن ها گرفته شود و بعد مرغ های ریش ریش شده را هم به همراه رب گوجه و ذرت به آن ها اضافه کنید تا رب گوجه به خوبی با مواد ترکیب شود و طعم خامی آن گرفته شده و رنگ آن نیز به خوبی باز شود. وقتی همگی مواد با یکدیگر به خوبی ترکیب شدند نوبت اضافه کردن ادویه ها است پس به آن ها مقداری نمک و فلفل سیاه و آویشن و پودر سیر را هم اضافه کنید و مجدد هم بزنید و 10 دقیقه به آن ها زمان دهید و بعد آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.</p><p></p><p>فر را برای مدت 15 دقیقه رو دمای 180 درجه قرار دهید تا داخل فر به خوبی گرم و آماده شود سپس خمیری را که داخل یخچال قرار داده بودید را از یخچال درآورده و به چند برش تقسیم کنید و برش ها را به وسیله وردنه به خوبی روی سطح کار پخش کنید و بعد مقداری از مواد میانی پخته شده را برداشته و داخل خمیر بریزد و و گوشه های اضافی خمیر را با نوک انگشتان دست خود فشار دهید و به پیراشگی های خود حالت دهید و مواد را دخل آن ها به خوبی فیکس کنید و بعد سینی فر را برداشته و کف آن کاغذ روغنی قرار دهید و پیراشکی های آماده شده را روی کاغذ روغنی قرار دهید و مقداری روی آن ها کنجد نیز بپاشید.</p><p></p><p>پس از آن که تمام پیراشکی ها آماده شدند و فر نیز به خوبی گرم شد سینی پیراشکی ها را برای مدتد 25 دقیقه با دمای 180 درجه قرار دهید تا پیراشکی ها به خوبی پخته و آماده شوند و 2 دقیقه آخر نیز دمای پایین را خاموش کنید و دمای بالا را تنظیم کنید تا روی پیراشکی های شما به خوبی طلایی آماده شوند و بعد از آن هم پیراشکی مرغ و قارچ شما آماده سرو هستند میل کنید و لذت ببرید.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nstrn_jz, post: 100032, member: 27"] مرغی را که از قبل پخته اید را برداشته و به طور کامل آن را ریش ریش کنید و سپس پیاز و قارچ و فلفل دلمه ای را هم با آب شسته و پوست پیاز را گرفته و آن را به شکل نگینی و ریز خرد کنید و بعد قارچ ها را نیز به زخامت دلخواه به شکل حلقه ای برش دهید و در آخر هم فلفل دلمه را هم به شکل نگینی و ریز و یک دست خرد کنید و کنار بگذارید. ماهیتابه ای برداشته و درون آن مقداری روغن بریزید و آن را روی شعله گاز قرار دهید و کمی که گذشت به آن پیاز را اضافه کنید و پیاز را نیز به خوبی درون آن سرخ کنید تا به خوبی طلایی و سبک شود و بعد به مقداری زردچوبه اضافه کنید و آن را با زردچوبه نیز تفت دهید و سپس به آن قارچ و فلفل دلمه ای را نیز اضافه کنید و مجدد کمی هم بزنید و آن ها را هم با پیاز تفت دهید تا کمی خامی آن ها گرفته شود و بعد مرغ های ریش ریش شده را هم به همراه رب گوجه و ذرت به آن ها اضافه کنید تا رب گوجه به خوبی با مواد ترکیب شود و طعم خامی آن گرفته شده و رنگ آن نیز به خوبی باز شود. وقتی همگی مواد با یکدیگر به خوبی ترکیب شدند نوبت اضافه کردن ادویه ها است پس به آن ها مقداری نمک و فلفل سیاه و آویشن و پودر سیر را هم اضافه کنید و مجدد هم بزنید و 10 دقیقه به آن ها زمان دهید و بعد آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید. فر را برای مدت 15 دقیقه رو دمای 180 درجه قرار دهید تا داخل فر به خوبی گرم و آماده شود سپس خمیری را که داخل یخچال قرار داده بودید را از یخچال درآورده و به چند برش تقسیم کنید و برش ها را به وسیله وردنه به خوبی روی سطح کار پخش کنید و بعد مقداری از مواد میانی پخته شده را برداشته و داخل خمیر بریزد و و گوشه های اضافی خمیر را با نوک انگشتان دست خود فشار دهید و به پیراشگی های خود حالت دهید و مواد را دخل آن ها به خوبی فیکس کنید و بعد سینی فر را برداشته و کف آن کاغذ روغنی قرار دهید و پیراشکی های آماده شده را روی کاغذ روغنی قرار دهید و مقداری روی آن ها کنجد نیز بپاشید. پس از آن که تمام پیراشکی ها آماده شدند و فر نیز به خوبی گرم شد سینی پیراشکی ها را برای مدتد 25 دقیقه با دمای 180 درجه قرار دهید تا پیراشکی ها به خوبی پخته و آماده شوند و 2 دقیقه آخر نیز دمای پایین را خاموش کنید و دمای بالا را تنظیم کنید تا روی پیراشکی های شما به خوبی طلایی آماده شوند و بعد از آن هم پیراشکی مرغ و قارچ شما آماده سرو هستند میل کنید و لذت ببرید. [/QUOTE]
درج نقلقولها...
پاسخ دادن
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
طرز تهیه پیراشکی مرغ و قارچ
سلام
دوست عزیز
جهت انتشار آثار و یا حمایت از نویسندههای انجمن، اکنون به خانوادهی رمانیک بپیوندید.
با ما اوقات خوشی را تجربه خواهید کرد. 🌹
تالار
فراخوانها
آموزش
کار با انجمن
قوانین
کلی
قوانین
فرستادن موضوع و نوشته
بالا
پایین