انتشار یافتهها
تالارها
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
جدیدترینها
نوشتههای جدید
آیتمهای جدید
آخرین فعالیت
کاربران
کاربران ثبت نام شده
بازدیدکنندگان فعلی
بوفه
مدالها
حمایت مالی
اشتراک ویژه
بازیها
بازی 2048
مار بازی
ورود
ثبتنام
جدیدترینها
جستجو
جستجو
فقط جستجوی عنوانها
توسط:
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
منو
ورود
ثبتنام
نصب برنامه
نصب
★پیدا کردن رمانهای بینام★
سلام مهمون عزیز امیدوارم حالت خوب باشه. تا حالا شده خلاصهی یه رمانی که قبلاً خوندیش یادت باشه؛ اما اسم اثر رو فراموش کرده باشی؟! اگه این مشکل رو داری اصلاً نگران نباش، کافیه توی انجمن رمانیک ثبت نام کنی و خلاصه رمان رو توی این تاپیک بگی. اینطوری با یه تیر دو نشون زدی هم اسم رمانی که دنبالش بودی و پیدا میکنی، هم به خانواده بزرگ رمانیک میپیوندی و حالا میتونی کلی رمان جدید بخونی و اگه خواستی هم خودت دست به قلم بشی.
دوست داری اخبار طنز بنویسی؟ و باعث خندوندن کاربرا بشی؟ برای خبرنگار شدن بپر اینجا.
علاقه داری به نویسندهها کمک کنی تا اشکالات نگارشی خودشون رو برطرف کنن؟ برای ویراستار شدن کلیک کن.
به نظارت علاقه داری؟ دوست داری به نویسندهها توی پیشبرد اثرشون کمک کنی و ناظرباشی؟ آموزش هم داریم. کلیک کن^^
تو هم میتونی وبتون و مانگا و مانهوا ادیت بزنی! برای ادیتور شدن کلیک کن
برای پیوستن به تیم تدوین کلیک کن تا توی ساخت کلیپ حرفهای بشی.
برای اعلام آمادگی رنک بازرس کلیک کن تا توی حفظ و رعایت قوانین بهمون کمک کنی.
به طراحی جلد علاقه داری؟ دوست داری برای آثار یه جلد با خلاقیت خودت طراحی کنی؟ کلیک کن
. . .
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
طرز تهیه پنینی مرغ و قارچ
جاوا اسکریپت غیر فعال میباشد. برای تجربه بهتر، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
پاسخ به موضوع
نوشته
<blockquote data-quote="Nstrn_jz" data-source="post: 100029" data-attributes="member: 27"><p> <ul> <li data-xf-list-type="ul">فیله مرغ 8 عدد</li> <li data-xf-list-type="ul">پیاز 2 عدد متوسط</li> <li data-xf-list-type="ul">فلفل دلمه ای 2 عدد متوسط</li> <li data-xf-list-type="ul">قارچ 10 عدد</li> <li data-xf-list-type="ul">نان تست به مقدار لازم</li> <li data-xf-list-type="ul">پنیر موزارلا به مقدار لازم</li> <li data-xf-list-type="ul">پنیر ورقه ای به مقدار لازم</li> <li data-xf-list-type="ul">فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم</li> <li data-xf-list-type="ul">پودر آویشن و زردچوبه به مقدار لازم</li> <li data-xf-list-type="ul">پودر سیر و پاپریکا به مقدار لازم</li> <li data-xf-list-type="ul">ماست پرچرب 3 ق غذا خوری سر پر</li> <li data-xf-list-type="ul">سس فرانسویی 4 ق غذا خوری سر پر</li> <li data-xf-list-type="ul">لیمو ترش تازه 1 عدد</li> <li data-xf-list-type="ul">پیازچه 3 عدد</li> <li data-xf-list-type="ul">روغن مایع به مقدار لازم</li> </ul><p>ابتدا پیاز ها را با آب بشویید و سپس پوست آن ها را بگیرید و آن ها را به شکل نگینی شده و ریز خرد کنید و ماهیتابه ای را برداشته و داخل آن مقداری روغن مایع بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا روغن مقداری گرم و آماده شود و بعد پیاز های خرد شده را به ماهیتابه اضافه کنید و آن ها را مقداری تفت دهید تا کمی سبک و طلایی شوند و بعد به آن ها مقداری زردچوبه اضافه کنید و آن را نیز در حد 1 دقیقه ای با پیاز ها تفت دهید تا عطر آن مقداری بلند شود و بعد فیله های مرغ را هم با آب سرد بشویید و آن ها را به شکل نواری شده خرد کنید و آن ها را نیز به ماهیتابه اضافه کنید و فیله ها را تفت دهید تا تغییر رنگ دهند و در آخر نیز به آن ها مقداری نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و آویشن را به همراه مقداری پودر پاپریکا اضافه کنید و خوب فیله ها را با ادویه ها روی حرارت تفت بدهید و هم بزنید تا ترکیب و مزه دار شوند.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nstrn_jz, post: 100029, member: 27"] [LIST] [*]فیله مرغ 8 عدد [*]پیاز 2 عدد متوسط [*]فلفل دلمه ای 2 عدد متوسط [*]قارچ 10 عدد [*]نان تست به مقدار لازم [*]پنیر موزارلا به مقدار لازم [*]پنیر ورقه ای به مقدار لازم [*]فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم [*]پودر آویشن و زردچوبه به مقدار لازم [*]پودر سیر و پاپریکا به مقدار لازم [*]ماست پرچرب 3 ق غذا خوری سر پر [*]سس فرانسویی 4 ق غذا خوری سر پر [*]لیمو ترش تازه 1 عدد [*]پیازچه 3 عدد [*]روغن مایع به مقدار لازم [/LIST] ابتدا پیاز ها را با آب بشویید و سپس پوست آن ها را بگیرید و آن ها را به شکل نگینی شده و ریز خرد کنید و ماهیتابه ای را برداشته و داخل آن مقداری روغن مایع بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا روغن مقداری گرم و آماده شود و بعد پیاز های خرد شده را به ماهیتابه اضافه کنید و آن ها را مقداری تفت دهید تا کمی سبک و طلایی شوند و بعد به آن ها مقداری زردچوبه اضافه کنید و آن را نیز در حد 1 دقیقه ای با پیاز ها تفت دهید تا عطر آن مقداری بلند شود و بعد فیله های مرغ را هم با آب سرد بشویید و آن ها را به شکل نواری شده خرد کنید و آن ها را نیز به ماهیتابه اضافه کنید و فیله ها را تفت دهید تا تغییر رنگ دهند و در آخر نیز به آن ها مقداری نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و آویشن را به همراه مقداری پودر پاپریکا اضافه کنید و خوب فیله ها را با ادویه ها روی حرارت تفت بدهید و هم بزنید تا ترکیب و مزه دار شوند. [/QUOTE]
درج نقلقولها...
پاسخ دادن
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
طرز تهیه پنینی مرغ و قارچ
سلام
دوست عزیز
جهت انتشار آثار و یا حمایت از نویسندههای انجمن، اکنون به خانوادهی رمانیک بپیوندید.
با ما اوقات خوشی را تجربه خواهید کرد. 🌹
تالار
فراخوانها
آموزش
کار با انجمن
قوانین
کلی
قوانین
فرستادن موضوع و نوشته
بالا
پایین