انتشار یافتهها
تالارها
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
جدیدترینها
نوشتههای جدید
آیتمهای جدید
آخرین فعالیت
کاربران
کاربران ثبت نام شده
بازدیدکنندگان فعلی
بوفه
مدالها
حمایت مالی
اشتراک ویژه
بازیها
بازی 2048
مار بازی
ورود
ثبتنام
جدیدترینها
جستجو
جستجو
فقط جستجوی عنوانها
توسط:
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
منو
ورود
ثبتنام
نصب برنامه
نصب
★پیدا کردن رمانهای بینام★
سلام مهمون عزیز امیدوارم حالت خوب باشه. تا حالا شده خلاصهی یه رمانی که قبلاً خوندیش یادت باشه؛ اما اسم اثر رو فراموش کرده باشی؟! اگه این مشکل رو داری اصلاً نگران نباش، کافیه توی انجمن رمانیک ثبت نام کنی و خلاصه رمان رو توی این تاپیک بگی. اینطوری با یه تیر دو نشون زدی هم اسم رمانی که دنبالش بودی و پیدا میکنی، هم به خانواده بزرگ رمانیک میپیوندی و حالا میتونی کلی رمان جدید بخونی و اگه خواستی هم خودت دست به قلم بشی.
دوست داری اخبار طنز بنویسی؟ و باعث خندوندن کاربرا بشی؟ برای خبرنگار شدن بپر اینجا.
علاقه داری به نویسندهها کمک کنی تا اشکالات نگارشی خودشون رو برطرف کنن؟ برای ویراستار شدن کلیک کن.
به نظارت علاقه داری؟ دوست داری به نویسندهها توی پیشبرد اثرشون کمک کنی و ناظرباشی؟ آموزش هم داریم. کلیک کن^^
تو هم میتونی وبتون و مانگا و مانهوا ادیت بزنی! برای ادیتور شدن کلیک کن
برای پیوستن به تیم تدوین کلیک کن تا توی ساخت کلیپ حرفهای بشی.
برای اعلام آمادگی رنک بازرس کلیک کن تا توی حفظ و رعایت قوانین بهمون کمک کنی.
به طراحی جلد علاقه داری؟ دوست داری برای آثار یه جلد با خلاقیت خودت طراحی کنی؟ کلیک کن
. . .
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
طرز تهیه پاناکوتا کدو حلوایی
جاوا اسکریپت غیر فعال میباشد. برای تجربه بهتر، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
پاسخ به موضوع
نوشته
<blockquote data-quote="Nstrn_jz" data-source="post: 99781" data-attributes="member: 27"><p> <table style='width: 100%' class=''><tr><td>مواد لازم پاناکوتا کدو حلوایی</td><td></td></tr><tr><td>شیر</td><td>۲ لیوان</td></tr><tr><td>خامه صبحانه</td><td>۲۰۰ گرم</td></tr><tr><td>شکر</td><td>۱ لیوان</td></tr><tr><td>وانیل</td><td>نوک قاشق چایخوری</td></tr><tr><td>پوره کدو حلوایی</td><td>۱ لیوان</td></tr><tr><td>پودر ژلاتین</td><td>۲ قاشق غذاخوری</td></tr></table><p></p><p>برای تهیه پاناکوتا کدو حلوایی ابتدا کدو حلوایی را می شوییم، سپس به تکه های مربعی تقسیم می کنیم و درون یک قابلمه مناسب قرار می دهیم. در ادامه ۱ لیوان آب به کدو حلوایی اضافه می کنیم.</p><p>حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم روی حرارت بماند تا کاملا پخته شود. در ادامه پس از گذشت ۱ ساعت زمانی که کدو حلوایی کاملا پخته و نرم شده بود، آن را از قابلمه خارج می کنیم.</p><p> گوشت کدو را از پوست آن جدا می کنیم، سپس درون غذا ساز می ریزیم و میکس می کنیم تا کدو حلوایی پوره شود. در ادامه درون یک قابلمه مناسب شیر را به همراه خامه اضافه می کنیم.</p><p>با همزن دستی مخلوط می کنیم تا شیر و خامه با هم ترکیب شوند. در ادامه شکر و پودر ژلاتین را به مخلوط شیر و خامه اضافه می کنیم، سپس مجددا مخلوط می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مدام هم می زنیم.</p><p>پوره کدو حلوایی را درون قابلمه حاوی مخلوط شیر اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا جوش بیاید. در ادامه پس از این که مخلوط شیر جوش آمد وانیل را اضافه می کنیم و هم می زنیم.</p><p>اجازه می دهیم مخلوط شیر ۱ دقیقه روی حرارت جوش بزند، سپس حرارت را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم از حرارت آن کاسته شود. در ادامه یک ظرف مناسب انتخاب می کنیم، سپس درون آن را کمی آب می پاشیم.</p><p>در نهایت ظرف را درون یخچال فریزر قرار می دهیم تا یخ بزند. در ادامه ظرف را از یخچال فریزر خارج می کنیم، سپس مایه پاناکوتا را درون ظرف می ریزیم و به مدت ۳ تا ۴ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا ببندد.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nstrn_jz, post: 99781, member: 27"] [TABLE] [TR] [TD]مواد لازم پاناکوتا کدو حلوایی[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]شیر[/TD] [TD]۲ لیوان[/TD] [/TR] [TR] [TD]خامه صبحانه[/TD] [TD]۲۰۰ گرم[/TD] [/TR] [TR] [TD]شکر[/TD] [TD]۱ لیوان[/TD] [/TR] [TR] [TD]وانیل[/TD] [TD]نوک قاشق چایخوری[/TD] [/TR] [TR] [TD]پوره کدو حلوایی[/TD] [TD]۱ لیوان[/TD] [/TR] [TR] [TD]پودر ژلاتین[/TD] [TD]۲ قاشق غذاخوری[/TD] [/TR] [/TABLE] برای تهیه پاناکوتا کدو حلوایی ابتدا کدو حلوایی را می شوییم، سپس به تکه های مربعی تقسیم می کنیم و درون یک قابلمه مناسب قرار می دهیم. در ادامه ۱ لیوان آب به کدو حلوایی اضافه می کنیم. حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم روی حرارت بماند تا کاملا پخته شود. در ادامه پس از گذشت ۱ ساعت زمانی که کدو حلوایی کاملا پخته و نرم شده بود، آن را از قابلمه خارج می کنیم. گوشت کدو را از پوست آن جدا می کنیم، سپس درون غذا ساز می ریزیم و میکس می کنیم تا کدو حلوایی پوره شود. در ادامه درون یک قابلمه مناسب شیر را به همراه خامه اضافه می کنیم. با همزن دستی مخلوط می کنیم تا شیر و خامه با هم ترکیب شوند. در ادامه شکر و پودر ژلاتین را به مخلوط شیر و خامه اضافه می کنیم، سپس مجددا مخلوط می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مدام هم می زنیم. پوره کدو حلوایی را درون قابلمه حاوی مخلوط شیر اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا جوش بیاید. در ادامه پس از این که مخلوط شیر جوش آمد وانیل را اضافه می کنیم و هم می زنیم. اجازه می دهیم مخلوط شیر ۱ دقیقه روی حرارت جوش بزند، سپس حرارت را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم از حرارت آن کاسته شود. در ادامه یک ظرف مناسب انتخاب می کنیم، سپس درون آن را کمی آب می پاشیم. در نهایت ظرف را درون یخچال فریزر قرار می دهیم تا یخ بزند. در ادامه ظرف را از یخچال فریزر خارج می کنیم، سپس مایه پاناکوتا را درون ظرف می ریزیم و به مدت ۳ تا ۴ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا ببندد. [/QUOTE]
درج نقلقولها...
پاسخ دادن
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
طرز تهیه پاناکوتا کدو حلوایی
سلام
دوست عزیز
جهت انتشار آثار و یا حمایت از نویسندههای انجمن، اکنون به خانوادهی رمانیک بپیوندید.
با ما اوقات خوشی را تجربه خواهید کرد. 🌹
تالار
فراخوانها
آموزش
کار با انجمن
قوانین
کلی
قوانین
فرستادن موضوع و نوشته
بالا
پایین