انتشار یافتهها
تالارها
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
جدیدترینها
نوشتههای جدید
آیتمهای جدید
آخرین فعالیت
کاربران
کاربران ثبت نام شده
بازدیدکنندگان فعلی
بوفه
مدالها
حمایت مالی
اشتراک ویژه
بازیها
بازی 2048
مار بازی
ورود
ثبتنام
جدیدترینها
جستجو
جستجو
فقط جستجوی عنوانها
توسط:
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
منو
ورود
ثبتنام
نصب برنامه
نصب
★پیدا کردن رمانهای بینام★
سلام مهمون عزیز امیدوارم حالت خوب باشه. تا حالا شده خلاصهی یه رمانی که قبلاً خوندیش یادت باشه؛ اما اسم اثر رو فراموش کرده باشی؟! اگه این مشکل رو داری اصلاً نگران نباش، کافیه توی انجمن رمانیک ثبت نام کنی و خلاصه رمان رو توی این تاپیک بگی. اینطوری با یه تیر دو نشون زدی هم اسم رمانی که دنبالش بودی و پیدا میکنی، هم به خانواده بزرگ رمانیک میپیوندی و حالا میتونی کلی رمان جدید بخونی و اگه خواستی هم خودت دست به قلم بشی.
دوست داری اخبار طنز بنویسی؟ و باعث خندوندن کاربرا بشی؟ برای خبرنگار شدن بپر اینجا.
علاقه داری به نویسندهها کمک کنی تا اشکالات نگارشی خودشون رو برطرف کنن؟ برای ویراستار شدن کلیک کن.
به نظارت علاقه داری؟ دوست داری به نویسندهها توی پیشبرد اثرشون کمک کنی و ناظرباشی؟ آموزش هم داریم. کلیک کن^^
تو هم میتونی وبتون و مانگا و مانهوا ادیت بزنی! برای ادیتور شدن کلیک کن
برای پیوستن به تیم تدوین کلیک کن تا توی ساخت کلیپ حرفهای بشی.
برای اعلام آمادگی رنک بازرس کلیک کن تا توی حفظ و رعایت قوانین بهمون کمک کنی.
به طراحی جلد علاقه داری؟ دوست داری برای آثار یه جلد با خلاقیت خودت طراحی کنی؟ کلیک کن
. . .
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
طرز تهیه نودل با میگو
جاوا اسکریپت غیر فعال میباشد. برای تجربه بهتر، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
پاسخ به موضوع
نوشته
<blockquote data-quote="Nstrn_jz" data-source="post: 99609" data-attributes="member: 27"><p>برای تهیه نودل با میگو خوشمزه در ابتدای کار پوست میگوها را جدا کرده و یک برش نازک پشت کمر آن ایجاد می کنیم، سپس رگ سیاه رنگ را از آن جدا کرده تا میگو پس از پختن بوی نامطبوع نداشته باشد.</p><p>حالا میگوها را شسته و درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی شان کاملا خارج شود. در ادامه یک قابلمه حاوی آب را روی حرارت قرار می دهیم تا به نقطه جوش برسد، سپس نودل را به همراه ادویه آن به قابلمه می افزاییم.</p><p>اجازه می دهیم نودل درون آب جوش بماند تا کاملا پخته و نرم شود. در این فاصله سیر و زنجبیل تازه را با دندانه های ریز رنده، رنده کرده و یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس سیر و زنجبیل را به تابه می افزاییم.</p><p>پس از کمی تفت دادن کدو را شسته و به صورت خلالی خرد می کنیم و به تابه می افزاییم، سپس به مدت ۲ دقیقه تفت می دهیم. حالا به سراغ درست کردن سس نودل می رویم، برای این منظور سویا سس را به تابه می افزاییم.</p><p>عسل را به همراه سرکه سیب و فلفل سیاه نیم کوب شده به تابه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا مواد یکدست شوند. در ادامه میگوها را به تابه اضافه کرده و به مدت ۲ الی ۳ دقیقه به خوبی تفت می دهیم.</p><p>پس از گذشت این زمان نودل را بدون آبکشی کردن درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی اش خارج شود، سپس به تابه اضافه می کنیم و مجددا به مدت ۲ دقیقه به خوبی تفت می دهیم تا مزه ها با هم ادغام شوند.</p><p>پس از گذشت این زمان تابه را از روی حرارت کنار گذاشته، سپس نودل را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در نهایت مقداری کنجد سفید به عنوان تزیین به صورت پخش روی نودل ریخته و سرو می کنیم.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nstrn_jz, post: 99609, member: 27"] برای تهیه نودل با میگو خوشمزه در ابتدای کار پوست میگوها را جدا کرده و یک برش نازک پشت کمر آن ایجاد می کنیم، سپس رگ سیاه رنگ را از آن جدا کرده تا میگو پس از پختن بوی نامطبوع نداشته باشد. حالا میگوها را شسته و درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی شان کاملا خارج شود. در ادامه یک قابلمه حاوی آب را روی حرارت قرار می دهیم تا به نقطه جوش برسد، سپس نودل را به همراه ادویه آن به قابلمه می افزاییم. اجازه می دهیم نودل درون آب جوش بماند تا کاملا پخته و نرم شود. در این فاصله سیر و زنجبیل تازه را با دندانه های ریز رنده، رنده کرده و یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس سیر و زنجبیل را به تابه می افزاییم. پس از کمی تفت دادن کدو را شسته و به صورت خلالی خرد می کنیم و به تابه می افزاییم، سپس به مدت ۲ دقیقه تفت می دهیم. حالا به سراغ درست کردن سس نودل می رویم، برای این منظور سویا سس را به تابه می افزاییم. عسل را به همراه سرکه سیب و فلفل سیاه نیم کوب شده به تابه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا مواد یکدست شوند. در ادامه میگوها را به تابه اضافه کرده و به مدت ۲ الی ۳ دقیقه به خوبی تفت می دهیم. پس از گذشت این زمان نودل را بدون آبکشی کردن درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی اش خارج شود، سپس به تابه اضافه می کنیم و مجددا به مدت ۲ دقیقه به خوبی تفت می دهیم تا مزه ها با هم ادغام شوند. پس از گذشت این زمان تابه را از روی حرارت کنار گذاشته، سپس نودل را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در نهایت مقداری کنجد سفید به عنوان تزیین به صورت پخش روی نودل ریخته و سرو می کنیم. [/QUOTE]
درج نقلقولها...
پاسخ دادن
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
طرز تهیه نودل با میگو
سلام
دوست عزیز
جهت انتشار آثار و یا حمایت از نویسندههای انجمن، اکنون به خانوادهی رمانیک بپیوندید.
با ما اوقات خوشی را تجربه خواهید کرد. 🌹
تالار
فراخوانها
آموزش
کار با انجمن
قوانین
کلی
قوانین
فرستادن موضوع و نوشته
بالا
پایین