انتشار یافتهها
تالارها
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
جدیدترینها
نوشتههای جدید
آیتمهای جدید
آخرین فعالیت
کاربران
کاربران ثبت نام شده
بازدیدکنندگان فعلی
بوفه
مدالها
حمایت مالی
اشتراک ویژه
بازیها
بازی 2048
مار بازی
ورود
ثبتنام
جدیدترینها
جستجو
جستجو
فقط جستجوی عنوانها
توسط:
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
منو
ورود
ثبتنام
نصب برنامه
نصب
بازدیدهای مهمان دارای محدودیت میباشند.
تعداد محدودی بازدید از انجمن برای شما باقی مانده است
5 بازدید باقیماندهی مهمان
برای حذف این محدودیت، اکنون ثبتنام کنید
★پیدا کردن رمانهای بینام★
سلام مهمون عزیز امیدوارم حالت خوب باشه. تا حالا شده خلاصهی یه رمانی که قبلاً خوندیش یادت باشه؛ اما اسم اثر رو فراموش کرده باشی؟! اگه این مشکل رو داری اصلاً نگران نباش، کافیه توی انجمن رمانیک ثبت نام کنی و خلاصه رمان رو توی این تاپیک بگی. اینطوری با یه تیر دو نشون زدی هم اسم رمانی که دنبالش بودی و پیدا میکنی، هم به خانواده بزرگ رمانیک میپیوندی و حالا میتونی کلی رمان جدید بخونی و اگه خواستی هم خودت دست به قلم بشی.
دوست داری اخبار طنز بنویسی؟ و باعث خندوندن کاربرا بشی؟ برای خبرنگار شدن بپر اینجا.
علاقه داری به نویسندهها کمک کنی تا اشکالات نگارشی خودشون رو برطرف کنن؟ برای ویراستار شدن کلیک کن.
به نظارت علاقه داری؟ دوست داری به نویسندهها توی پیشبرد اثرشون کمک کنی و ناظرباشی؟ آموزش هم داریم. کلیک کن^^
تو هم میتونی وبتون و مانگا و مانهوا ادیت بزنی! برای ادیتور شدن کلیک کن
برای پیوستن به تیم تدوین کلیک کن تا توی ساخت کلیپ حرفهای بشی.
برای اعلام آمادگی رنک بازرس کلیک کن تا توی حفظ و رعایت قوانین بهمون کمک کنی.
به طراحی جلد علاقه داری؟ دوست داری برای آثار یه جلد با خلاقیت خودت طراحی کنی؟ کلیک کن
. . .
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
طرز تهیه نان سیب زمینی خانگی
جاوا اسکریپت غیر فعال میباشد. برای تجربه بهتر، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
پاسخ به موضوع
نوشته
<blockquote data-quote="Nstrn_jz" data-source="post: 100024" data-attributes="member: 27"><p> <ul> <li data-xf-list-type="ul">یک عدد سیب زمینی بزرگ</li> <li data-xf-list-type="ul">دو پیمانه (475 میلی لیتر) شیر</li> <li data-xf-list-type="ul">دو قاشق چایخوری نمک</li> <li data-xf-list-type="ul">یک قاشق چایخوری شکر</li> <li data-xf-list-type="ul">دو قاشق غذاخوری روغن زیتون</li> <li data-xf-list-type="ul">دو و یک چهارم قاشق چایخوری مخمر فوری</li> <li data-xf-list-type="ul">پنج پیمانه (680 گرم) آرد</li> </ul><p>ابتدا سیب زمینی را بپزید. شاید بهترین و آسان ترین روش برای پخت سیب زمینی، پختن آن در فر یا مایکروویو باشد. بعد از سرد شدن، آن را با چنگال له کنید. البته میتوانید از رنده نیز استفاده کنید.</p><p>همچنین شما میتوانید سیب زمینی را در یک ظرف قرار دهید و آب مناسب روی آن بریزید و اجازه دهید درون آن بپزد.</p><p>دو پیمانه شیر را در ظرف مناسب بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. از روی حرارت بردارید و نمک، شکر، روغن زیتون و سیب زمینی را به آن اضافه نمایید.حالا تمامی مواد را داخل میکسر بریزید و اجازه دهید کمی سرد شود.</p><p>مخمر را به ترکیب اضافه کنید. دو پیمانه آرد را نیز به آن بیفزایید. حالا مواد را به مدت چهار دقیقه بزنید.</p><p>سه پیمانه از آرد باقی مانده را به ترکیب اضافه کنید و با سرعت آهسته به مدت 8 دقیقه بزنید. ته یک کاسه بزرگ را با روغن زیتون چرب نمایید. خمیر را به آن منتقل کنید. سپس روی آن را با یک حوله تمیز یا پلاستیک بپوشانید. اجازه دهید به مدت دو ساعت استراحت کند.حجم خمیر باید دو برابر شود. با نگاه کردن به خمیر نیز متوجه این افزایش حجم خواهید شد.</p><p>خمیر را با دست فشار دهید. آن را روی یک سطح تمیز قرار دهید که قبلا کمی آرد روی آن پاشیدهاید. سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم نمایید.همانند شکل دو طرف 8 در 4 اینچی بردارید و ته آن را با روغن زیتون چرب نمایید.</p><p>کمی روی خمیر روغن زیتون بریزید و روی ان را با پلاستیک بپوشانید و به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت در مکانی گرم نگه دارید تا حجمش دوبرابر شود.</p><p>فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد از قبل گرم کنید. پلاستیک روی خمیر را بردارید و آن را به مدت 35 دقیقه در فر بپزید. در حالیکه هنوز نان گرم است از یک چاقوی تیز استفاده کنید و آن را از ظرف جدا نمایید.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nstrn_jz, post: 100024, member: 27"] [LIST] [*]یک عدد سیب زمینی بزرگ [*]دو پیمانه (475 میلی لیتر) شیر [*]دو قاشق چایخوری نمک [*]یک قاشق چایخوری شکر [*]دو قاشق غذاخوری روغن زیتون [*]دو و یک چهارم قاشق چایخوری مخمر فوری [*]پنج پیمانه (680 گرم) آرد [/LIST] ابتدا سیب زمینی را بپزید. شاید بهترین و آسان ترین روش برای پخت سیب زمینی، پختن آن در فر یا مایکروویو باشد. بعد از سرد شدن، آن را با چنگال له کنید. البته میتوانید از رنده نیز استفاده کنید. همچنین شما میتوانید سیب زمینی را در یک ظرف قرار دهید و آب مناسب روی آن بریزید و اجازه دهید درون آن بپزد. دو پیمانه شیر را در ظرف مناسب بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. از روی حرارت بردارید و نمک، شکر، روغن زیتون و سیب زمینی را به آن اضافه نمایید.حالا تمامی مواد را داخل میکسر بریزید و اجازه دهید کمی سرد شود. مخمر را به ترکیب اضافه کنید. دو پیمانه آرد را نیز به آن بیفزایید. حالا مواد را به مدت چهار دقیقه بزنید. سه پیمانه از آرد باقی مانده را به ترکیب اضافه کنید و با سرعت آهسته به مدت 8 دقیقه بزنید. ته یک کاسه بزرگ را با روغن زیتون چرب نمایید. خمیر را به آن منتقل کنید. سپس روی آن را با یک حوله تمیز یا پلاستیک بپوشانید. اجازه دهید به مدت دو ساعت استراحت کند.حجم خمیر باید دو برابر شود. با نگاه کردن به خمیر نیز متوجه این افزایش حجم خواهید شد. خمیر را با دست فشار دهید. آن را روی یک سطح تمیز قرار دهید که قبلا کمی آرد روی آن پاشیدهاید. سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم نمایید.همانند شکل دو طرف 8 در 4 اینچی بردارید و ته آن را با روغن زیتون چرب نمایید. کمی روی خمیر روغن زیتون بریزید و روی ان را با پلاستیک بپوشانید و به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت در مکانی گرم نگه دارید تا حجمش دوبرابر شود. فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد از قبل گرم کنید. پلاستیک روی خمیر را بردارید و آن را به مدت 35 دقیقه در فر بپزید. در حالیکه هنوز نان گرم است از یک چاقوی تیز استفاده کنید و آن را از ظرف جدا نمایید. [/QUOTE]
درج نقلقولها...
پاسخ دادن
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
طرز تهیه نان سیب زمینی خانگی
سلام
دوست عزیز
جهت انتشار آثار و یا حمایت از نویسندههای انجمن، اکنون به خانوادهی رمانیک بپیوندید.
با ما اوقات خوشی را تجربه خواهید کرد. 🌹
تالار
فراخوانها
آموزش
کار با انجمن
قوانین
کلی
قوانین
فرستادن موضوع و نوشته
بالا
پایین