انتشار یافتهها
تالارها
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
جدیدترینها
نوشتههای جدید
آیتمهای جدید
آخرین فعالیت
کاربران
کاربران ثبت نام شده
بازدیدکنندگان فعلی
بوفه
مدالها
حمایت مالی
اشتراک ویژه
بازیها
بازی 2048
مار بازی
ورود
ثبتنام
جدیدترینها
جستجو
جستجو
فقط جستجوی عنوانها
توسط:
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
منو
ورود
ثبتنام
نصب برنامه
نصب
★پیدا کردن رمانهای بینام★
سلام مهمون عزیز امیدوارم حالت خوب باشه. تا حالا شده خلاصهی یه رمانی که قبلاً خوندیش یادت باشه؛ اما اسم اثر رو فراموش کرده باشی؟! اگه این مشکل رو داری اصلاً نگران نباش، کافیه توی انجمن رمانیک ثبت نام کنی و خلاصه رمان رو توی این تاپیک بگی. اینطوری با یه تیر دو نشون زدی هم اسم رمانی که دنبالش بودی و پیدا میکنی، هم به خانواده بزرگ رمانیک میپیوندی و حالا میتونی کلی رمان جدید بخونی و اگه خواستی هم خودت دست به قلم بشی.
دوست داری اخبار طنز بنویسی؟ و باعث خندوندن کاربرا بشی؟ برای خبرنگار شدن بپر اینجا.
علاقه داری به نویسندهها کمک کنی تا اشکالات نگارشی خودشون رو برطرف کنن؟ برای ویراستار شدن کلیک کن.
به نظارت علاقه داری؟ دوست داری به نویسندهها توی پیشبرد اثرشون کمک کنی و ناظرباشی؟ آموزش هم داریم. کلیک کن^^
تو هم میتونی وبتون و مانگا و مانهوا ادیت بزنی! برای ادیتور شدن کلیک کن
برای پیوستن به تیم تدوین کلیک کن تا توی ساخت کلیپ حرفهای بشی.
برای اعلام آمادگی رنک بازرس کلیک کن تا توی حفظ و رعایت قوانین بهمون کمک کنی.
به طراحی جلد علاقه داری؟ دوست داری برای آثار یه جلد با خلاقیت خودت طراحی کنی؟ کلیک کن
. . .
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
طرز تهیه شیرینی مادلین فرانسوی
جاوا اسکریپت غیر فعال میباشد. برای تجربه بهتر، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
پاسخ به موضوع
نوشته
<blockquote data-quote="ARA.O.O" data-source="post: 88752" data-attributes="member: 300"><p><h2>طرز تهیه شیرینی مادلین خانگی</h2> <table style='width: 100%' class=''><tr><td><strong>مواد لازم</strong></td><td></td></tr><tr><td><strong>آرد</strong></td><td>۱ پیمانه یا ۱۲۵ گرم</td></tr><tr><td><strong>تخم مرغ</strong></td><td>۳ عدد</td></tr><tr><td><strong>شکر</strong></td><td>½ پیمانه یا ۱۰۰ گرم</td></tr><tr><td><strong>کره ذوب شده</strong></td><td>۸ قاشق غذاخوری</td></tr><tr><td><strong>بکینگ پودر</strong></td><td>۱ قاشق چایخوری</td></tr><tr><td><strong>وانیل</strong></td><td>¼ قاشق چایخوری</td></tr><tr><td><strong>نمک</strong></td><td>۱/۸ قاشق چایخوری</td></tr></table><p></p><p></p><p><strong>دستور تهیه:</strong></p><p></p><ul> <li data-xf-list-type="ul">ابتدا آرد، نمک و بکینگ پودر را ۳ مرتبه الک کنید.</li> <li data-xf-list-type="ul">تخم مرغ، وانیل و شکر را هم بزنید تا کرمرنگ و کشدار شود. زمان تقریبی برای همزن برقی ۵ تا ۷ دقیقه و همزن دستی ۱۰ دقیقه خواهد بود.</li> </ul><p>👩🍳<strong> نکته:</strong> در صورت تمایل میتوانید به جای وانیل از طعم دهندههای دیگر مانند زست لیمو (پوست نازک لیمو)، عسل یا پودر کاکائو نیز استفاده کنید.</p><ul> <li data-xf-list-type="ul">آرد را در چند مرحله به مخلوط تخم مرغی اضافه کنید و خوب فولد کنید. (به صورت دورانی و به آهستگی هم بزنید)</li> <li data-xf-list-type="ul">کره آب شده و خنک را به تخم مرغ اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.</li> </ul><p>👩🍳<strong> نکته:</strong> توصیه میکنیم برای رسیدن به نتیجه مطلوبتر کره را با روغن جایگزین نکنید.</p><ul> <li data-xf-list-type="ul">اکنون زمان آن رسیده است تا روی خمیر شیرینی مادلین را با سلفون بپوشانید و در یخچال استراحت دهید.</li> </ul><p>👩🍳<strong> نکته:</strong> خمیر شیرینی مادلین را حتما باید حداقل یک ساعت و حداکثر یک تا دو روز در یخچال استراحت دهید. این استراحت موجب میشود تا شبکه گلوتنی خمیر به طور کامل تشکیل شود و در نهایت شیرینی با بافت نرم و سبکی داشته باشید.</p><p></p><ul> <li data-xf-list-type="ul">پس از گذشت یک ساعت، قالب مادلین را با کره چرب کنید و خمیر را به اندازه یک قاشق غذاخوری درون قالبها بریزید. نیازی به صاف کردن سطح خمیر نیست، شیرینی پس از قرار گرفتن در فر فرم قالب را میگیرد.</li> </ul><p>👩🍳<strong> نکته:</strong> برای دستیابی به لبههای ترد و برشته بهتر است که از قالبهای آلومینیومی برای درست کردن شیرینی مادلین استفاده و حتما آن را چرب کنید.</p><ul> <li data-xf-list-type="ul">مهمترین نکته در درست کردن شیرینی مادلین پس از استراحت، حرارت پخت آن است. برای این منظورابتدا فر را با حرارت ۲۴۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی مادلین را در فر قرار دهید و پس از گذشت ۵ دقیقه، حرارت را به ۱۸۰ درجه کاهش دهید و ۵ دقیقه دیگر، زمانی که لبه مادلینها طلایی شد، آنها را از فر خارج کنید.</li> <li data-xf-list-type="ul">۵ دقیقه اجازه دهید تا شیرینیها خنک شود؛ سپس میتوانید آنها را از قالب جدا کنید و با پودر شکر و یا شکلات ذوب شده تزیین و سرو کنید.</li> </ul></blockquote><p></p>
[QUOTE="ARA.O.O, post: 88752, member: 300"] [HEADING=1]طرز تهیه شیرینی مادلین خانگی[/HEADING] [TABLE] [TR] [TD][B]مواد لازم[/B][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][B]آرد[/B][/TD] [TD]۱ پیمانه یا ۱۲۵ گرم[/TD] [/TR] [TR] [TD][B]تخم مرغ[/B][/TD] [TD]۳ عدد[/TD] [/TR] [TR] [TD][B]شکر[/B][/TD] [TD]½ پیمانه یا ۱۰۰ گرم[/TD] [/TR] [TR] [TD][B]کره ذوب شده[/B][/TD] [TD]۸ قاشق غذاخوری[/TD] [/TR] [TR] [TD][B]بکینگ پودر[/B][/TD] [TD]۱ قاشق چایخوری[/TD] [/TR] [TR] [TD][B]وانیل[/B][/TD] [TD]¼ قاشق چایخوری[/TD] [/TR] [TR] [TD][B]نمک[/B][/TD] [TD]۱/۸ قاشق چایخوری[/TD] [/TR] [/TABLE] [B]دستور تهیه:[/B] [LIST] [*]ابتدا آرد، نمک و بکینگ پودر را ۳ مرتبه الک کنید. [*]تخم مرغ، وانیل و شکر را هم بزنید تا کرمرنگ و کشدار شود. زمان تقریبی برای همزن برقی ۵ تا ۷ دقیقه و همزن دستی ۱۰ دقیقه خواهد بود. [/LIST] 👩🍳[B] نکته:[/B] در صورت تمایل میتوانید به جای وانیل از طعم دهندههای دیگر مانند زست لیمو (پوست نازک لیمو)، عسل یا پودر کاکائو نیز استفاده کنید. [LIST] [*]آرد را در چند مرحله به مخلوط تخم مرغی اضافه کنید و خوب فولد کنید. (به صورت دورانی و به آهستگی هم بزنید) [*]کره آب شده و خنک را به تخم مرغ اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. [/LIST] 👩🍳[B] نکته:[/B] توصیه میکنیم برای رسیدن به نتیجه مطلوبتر کره را با روغن جایگزین نکنید. [LIST] [*]اکنون زمان آن رسیده است تا روی خمیر شیرینی مادلین را با سلفون بپوشانید و در یخچال استراحت دهید. [/LIST] 👩🍳[B] نکته:[/B] خمیر شیرینی مادلین را حتما باید حداقل یک ساعت و حداکثر یک تا دو روز در یخچال استراحت دهید. این استراحت موجب میشود تا شبکه گلوتنی خمیر به طور کامل تشکیل شود و در نهایت شیرینی با بافت نرم و سبکی داشته باشید. [LIST] [*]پس از گذشت یک ساعت، قالب مادلین را با کره چرب کنید و خمیر را به اندازه یک قاشق غذاخوری درون قالبها بریزید. نیازی به صاف کردن سطح خمیر نیست، شیرینی پس از قرار گرفتن در فر فرم قالب را میگیرد. [/LIST] 👩🍳[B] نکته:[/B] برای دستیابی به لبههای ترد و برشته بهتر است که از قالبهای آلومینیومی برای درست کردن شیرینی مادلین استفاده و حتما آن را چرب کنید. [LIST] [*]مهمترین نکته در درست کردن شیرینی مادلین پس از استراحت، حرارت پخت آن است. برای این منظورابتدا فر را با حرارت ۲۴۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی مادلین را در فر قرار دهید و پس از گذشت ۵ دقیقه، حرارت را به ۱۸۰ درجه کاهش دهید و ۵ دقیقه دیگر، زمانی که لبه مادلینها طلایی شد، آنها را از فر خارج کنید. [*]۵ دقیقه اجازه دهید تا شیرینیها خنک شود؛ سپس میتوانید آنها را از قالب جدا کنید و با پودر شکر و یا شکلات ذوب شده تزیین و سرو کنید. [/LIST] [/QUOTE]
درج نقلقولها...
پاسخ دادن
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
طرز تهیه شیرینی مادلین فرانسوی
سلام
دوست عزیز
جهت انتشار آثار و یا حمایت از نویسندههای انجمن، اکنون به خانوادهی رمانیک بپیوندید.
با ما اوقات خوشی را تجربه خواهید کرد. 🌹
تالار
فراخوانها
آموزش
کار با انجمن
قوانین
کلی
قوانین
فرستادن موضوع و نوشته
بالا
پایین