انتشار یافتهها
تالارها
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
جدیدترینها
نوشتههای جدید
آیتمهای جدید
آخرین فعالیت
کاربران
کاربران ثبت نام شده
بازدیدکنندگان فعلی
بوفه
مدالها
حمایت مالی
اشتراک ویژه
بازیها
بازی 2048
مار بازی
ورود
ثبتنام
جدیدترینها
جستجو
جستجو
فقط جستجوی عنوانها
توسط:
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
منو
ورود
ثبتنام
نصب برنامه
نصب
★پیدا کردن رمانهای بینام★
سلام مهمون عزیز امیدوارم حالت خوب باشه. تا حالا شده خلاصهی یه رمانی که قبلاً خوندیش یادت باشه؛ اما اسم اثر رو فراموش کرده باشی؟! اگه این مشکل رو داری اصلاً نگران نباش، کافیه توی انجمن رمانیک ثبت نام کنی و خلاصه رمان رو توی این تاپیک بگی. اینطوری با یه تیر دو نشون زدی هم اسم رمانی که دنبالش بودی و پیدا میکنی، هم به خانواده بزرگ رمانیک میپیوندی و حالا میتونی کلی رمان جدید بخونی و اگه خواستی هم خودت دست به قلم بشی.
دوست داری اخبار طنز بنویسی؟ و باعث خندوندن کاربرا بشی؟ برای خبرنگار شدن بپر اینجا.
علاقه داری به نویسندهها کمک کنی تا اشکالات نگارشی خودشون رو برطرف کنن؟ برای ویراستار شدن کلیک کن.
به نظارت علاقه داری؟ دوست داری به نویسندهها توی پیشبرد اثرشون کمک کنی و ناظرباشی؟ آموزش هم داریم. کلیک کن^^
تو هم میتونی وبتون و مانگا و مانهوا ادیت بزنی! برای ادیتور شدن کلیک کن
برای پیوستن به تیم تدوین کلیک کن تا توی ساخت کلیپ حرفهای بشی.
برای اعلام آمادگی رنک بازرس کلیک کن تا توی حفظ و رعایت قوانین بهمون کمک کنی.
به طراحی جلد علاقه داری؟ دوست داری برای آثار یه جلد با خلاقیت خودت طراحی کنی؟ کلیک کن
. . .
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
طرز تهیه سوپ چغندر
جاوا اسکریپت غیر فعال میباشد. برای تجربه بهتر، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
پاسخ به موضوع
نوشته
<blockquote data-quote="Nstrn_jz" data-source="post: 100225" data-attributes="member: 27"><p>نصف یک عدد پیاز</p><p>۴ حبه سیر</p><p>دو ساقه کرفس</p><p>نصف یک عدد کلم کوچک (سفید یا قرمز)</p><p>یک عدد سیب زمینی بزرگ</p><p>یک تا دو عدد هویچ</p><p>۲ تا ۳ عدد چغندر</p><p>دو عدد سینه مرغ</p><p>۱/۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون</p><p>نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه</p><p>نمک</p><p>۳ تا ۴ پیمانه آب مرغ</p><p>دو قاشق چایخوری شوید خشک شده</p><p>دو قاشق غذاخوری سرکه سیب</p><p>آب یک عدد لیموترش</p><p>خامه ترش (برای تزئین)</p><p></p><p><strong>روش تهیه:</strong></p><p></p><p>پیازها را پوست بگیرید و خلالی کنید. سیر و کرفس را نیز ریز خرد کنید.</p><p>یک عدد کلم کوچک را ریز خرد کنید تا چهار پیمانه از آن به دست بیاید.</p><p>سیب زمینی را نیز خلالی و نازک خرد کنید. هویجها را نیز همچون سیب زمینیها ریز و خلالی کنید.</p><p>در این مرحله نوبت به چغندرها میرسد، آنها را نیز همچون هویچ و سیب زمینی باریک و خلالی خرد کنید.</p><p>همه سبزیجات شما آماده هستند. روغن زیتون را در قابلمه بزرگی داغ کنید. پیازها را داخل آن بریزید و حدود دو تا ۳ دقیقه تفت دهید تا سبک شوند.</p><p>در مرحله بعد، سیر و کرفس را اضافه کنید و دو تا سه دقیقه تفت دهید.</p><p>سبزیجات آمادهشده همچون چغندر، سیب زمینی، هویج و کلم را به محتوبات قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید.</p><p>به مواد نمک و فلفل اضافه کنید. آب مرغ را اضافه کنید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه با شعله ملایم، نیم جوش شوند.</p><p>سینههای مرغ را نمک و فلفل بزنید. در یک تابه متوسط کمی روغن زیتون بریزید و حدود ۱۵ دقیقه آنها را بپزید. سپس با کمک چنگال، مرغها را ریشریش کنید و داخل قابلمه بریزید.</p><p>شوید خشک، آب لیموترش و سرکه سیب را به سبزیجات مواد داخل قابلمه اضافه کنید. در صورت نیاز، نمک و فلفل اضافه کنید.</p><p>سوپ را گرم با خامه ترش سرو کنید.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nstrn_jz, post: 100225, member: 27"] نصف یک عدد پیاز ۴ حبه سیر دو ساقه کرفس نصف یک عدد کلم کوچک (سفید یا قرمز) یک عدد سیب زمینی بزرگ یک تا دو عدد هویچ ۲ تا ۳ عدد چغندر دو عدد سینه مرغ ۱/۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه نمک ۳ تا ۴ پیمانه آب مرغ دو قاشق چایخوری شوید خشک شده دو قاشق غذاخوری سرکه سیب آب یک عدد لیموترش خامه ترش (برای تزئین) [B]روش تهیه:[/B] پیازها را پوست بگیرید و خلالی کنید. سیر و کرفس را نیز ریز خرد کنید. یک عدد کلم کوچک را ریز خرد کنید تا چهار پیمانه از آن به دست بیاید. سیب زمینی را نیز خلالی و نازک خرد کنید. هویجها را نیز همچون سیب زمینیها ریز و خلالی کنید. در این مرحله نوبت به چغندرها میرسد، آنها را نیز همچون هویچ و سیب زمینی باریک و خلالی خرد کنید. همه سبزیجات شما آماده هستند. روغن زیتون را در قابلمه بزرگی داغ کنید. پیازها را داخل آن بریزید و حدود دو تا ۳ دقیقه تفت دهید تا سبک شوند. در مرحله بعد، سیر و کرفس را اضافه کنید و دو تا سه دقیقه تفت دهید. سبزیجات آمادهشده همچون چغندر، سیب زمینی، هویج و کلم را به محتوبات قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید. به مواد نمک و فلفل اضافه کنید. آب مرغ را اضافه کنید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه با شعله ملایم، نیم جوش شوند. سینههای مرغ را نمک و فلفل بزنید. در یک تابه متوسط کمی روغن زیتون بریزید و حدود ۱۵ دقیقه آنها را بپزید. سپس با کمک چنگال، مرغها را ریشریش کنید و داخل قابلمه بریزید. شوید خشک، آب لیموترش و سرکه سیب را به سبزیجات مواد داخل قابلمه اضافه کنید. در صورت نیاز، نمک و فلفل اضافه کنید. سوپ را گرم با خامه ترش سرو کنید. [/QUOTE]
درج نقلقولها...
پاسخ دادن
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
طرز تهیه سوپ چغندر
سلام
دوست عزیز
جهت انتشار آثار و یا حمایت از نویسندههای انجمن، اکنون به خانوادهی رمانیک بپیوندید.
با ما اوقات خوشی را تجربه خواهید کرد. 🌹
تالار
فراخوانها
آموزش
کار با انجمن
قوانین
کلی
قوانین
فرستادن موضوع و نوشته
بالا
پایین