انتشار یافتهها
تالارها
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
جدیدترینها
نوشتههای جدید
آیتمهای جدید
آخرین فعالیت
کاربران
کاربران ثبت نام شده
بازدیدکنندگان فعلی
بوفه
مدالها
حمایت مالی
اشتراک ویژه
بازیها
بازی 2048
مار بازی
ورود
ثبتنام
جدیدترینها
جستجو
جستجو
فقط جستجوی عنوانها
توسط:
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
منو
ورود
ثبتنام
نصب برنامه
نصب
★پیدا کردن رمانهای بینام★
سلام مهمون عزیز امیدوارم حالت خوب باشه. تا حالا شده خلاصهی یه رمانی که قبلاً خوندیش یادت باشه؛ اما اسم اثر رو فراموش کرده باشی؟! اگه این مشکل رو داری اصلاً نگران نباش، کافیه توی انجمن رمانیک ثبت نام کنی و خلاصه رمان رو توی این تاپیک بگی. اینطوری با یه تیر دو نشون زدی هم اسم رمانی که دنبالش بودی و پیدا میکنی، هم به خانواده بزرگ رمانیک میپیوندی و حالا میتونی کلی رمان جدید بخونی و اگه خواستی هم خودت دست به قلم بشی.
دوست داری اخبار طنز بنویسی؟ و باعث خندوندن کاربرا بشی؟ برای خبرنگار شدن بپر اینجا.
علاقه داری به نویسندهها کمک کنی تا اشکالات نگارشی خودشون رو برطرف کنن؟ برای ویراستار شدن کلیک کن.
به نظارت علاقه داری؟ دوست داری به نویسندهها توی پیشبرد اثرشون کمک کنی و ناظرباشی؟ آموزش هم داریم. کلیک کن^^
تو هم میتونی وبتون و مانگا و مانهوا ادیت بزنی! برای ادیتور شدن کلیک کن
برای پیوستن به تیم تدوین کلیک کن تا توی ساخت کلیپ حرفهای بشی.
برای اعلام آمادگی رنک بازرس کلیک کن تا توی حفظ و رعایت قوانین بهمون کمک کنی.
به طراحی جلد علاقه داری؟ دوست داری برای آثار یه جلد با خلاقیت خودت طراحی کنی؟ کلیک کن
. . .
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
طرز تهیه سوپ شیر و قارچ
جاوا اسکریپت غیر فعال میباشد. برای تجربه بهتر، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
پاسخ به موضوع
نوشته
<blockquote data-quote="Nstrn_jz" data-source="post: 99950" data-attributes="member: 27"><p>بعد از گذشت 1 ساعت که مرغ کاملاً پخته و آماده شد مرغ ها را از درون آب مرغ خارج کنید و درون آب مرغ جو نیم پز شده را نیز بریزید و به جو نیم پز شده مجدد 1 ساعت دیگر درون آب مرغ با شعله ملایم و کم زمان دهید تا جو ها کاملاً پخته و آماده شوند و لعاب بیاندازند.</p><p></p><p>در این مرحله ادامه هویج ها را نیز با آب شسته و پوست آن ها را بگیرید و آن ها را رنده کنید و سپس قارچ ها را نیز با آب شسته و آن ها را نیز به شکل حلقه ای خرد کنید و سپس مرغ پخته شده را هم به شکل ریش ریش شده برش دهید و بعد از پخت کامل جو هویج رنده شده و مرغ ریش ریش شده و قارچ اسلایس شده را هم به جو پخته شده اضافه کنید و خوب همگی آن ها را با یکدیگر هم بزنید و مخلوط کنید و 1 ساعت دیگر نیز به آن ها با شعله ملایم و کم زمان دهید تا تمامی مواد مجدد با یکدیگر پخته شوند.</p><p></p><p>در حین پخت مواد با یکدیگر ماهیتابه جداگانه ای برداشته و آن را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا مقداری ماهیتابه گرم و آماده شود و بعد آرد سفید را به آن اضافه کنید و مقداری با شعله ملایم آرد را تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود و بعد از گذشت 5 دقیقه کره را نیز به آرد اضافه کنید و زمان دهید تا کره درون ماهیتابه آب شود و با آرد نیز ترکیب شود و بعد به شکل آرام آرام شیر را نیز به مواد اضافه کنید و ترکیب آن ها را با یکدیگر به طور مداوم هم بزنید تا آرد کاملاً با شیر ترکیب شود و به هیچ عنوان به شکل گلوله گلوله درون شیر باقی نماند و بعد از 1 ساعت که مواد با یکدیگر پخته شدند سس را نیز به مواد سوپ خود اضافه کنید و مجدد با مواد آن را هم بزنید و 10 دقیقه دیگر به سوپ زمان دهید تا با سس بشاملی که تهیه کرده اید به آرامی پخته شود.</p><p></p><p>در 5 دقیقه آخر پخت ذرت کنسروی را نیز به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا ذرت ها در کل سوپ پخش شوند و در این مرحله سوپ را بچشید و ادویه های آن را اندازه کنید. بعد از 5 دقیقه که سوپ شیر و قارچ کاملاً پخته و آماده شد آن را از روی حرارت برداشته و چند قاشق از آن را درون ظرفی بریزید و به آن خامه صبحانه را اضافه کنید و خامه را با آن هم بزنید و مخلوط کنید تا کاملاً خامه درون آن رقیق شود و بعد خامه رقیق شده را به کل سوپ اضافه کنید و هم بزنید تا خامه در سراسر سوپ پخش شود. بعد از آن هم سوپ شیر و قارچ شما آماده سرو است آن را درون ظرف های مورد نظر خود بریزید و به وسیله جعفری خرد شده مقداری روی آن را تزیین کنید و با لیموترش تازه آن را سرو کنید.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nstrn_jz, post: 99950, member: 27"] بعد از گذشت 1 ساعت که مرغ کاملاً پخته و آماده شد مرغ ها را از درون آب مرغ خارج کنید و درون آب مرغ جو نیم پز شده را نیز بریزید و به جو نیم پز شده مجدد 1 ساعت دیگر درون آب مرغ با شعله ملایم و کم زمان دهید تا جو ها کاملاً پخته و آماده شوند و لعاب بیاندازند. در این مرحله ادامه هویج ها را نیز با آب شسته و پوست آن ها را بگیرید و آن ها را رنده کنید و سپس قارچ ها را نیز با آب شسته و آن ها را نیز به شکل حلقه ای خرد کنید و سپس مرغ پخته شده را هم به شکل ریش ریش شده برش دهید و بعد از پخت کامل جو هویج رنده شده و مرغ ریش ریش شده و قارچ اسلایس شده را هم به جو پخته شده اضافه کنید و خوب همگی آن ها را با یکدیگر هم بزنید و مخلوط کنید و 1 ساعت دیگر نیز به آن ها با شعله ملایم و کم زمان دهید تا تمامی مواد مجدد با یکدیگر پخته شوند. در حین پخت مواد با یکدیگر ماهیتابه جداگانه ای برداشته و آن را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا مقداری ماهیتابه گرم و آماده شود و بعد آرد سفید را به آن اضافه کنید و مقداری با شعله ملایم آرد را تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود و بعد از گذشت 5 دقیقه کره را نیز به آرد اضافه کنید و زمان دهید تا کره درون ماهیتابه آب شود و با آرد نیز ترکیب شود و بعد به شکل آرام آرام شیر را نیز به مواد اضافه کنید و ترکیب آن ها را با یکدیگر به طور مداوم هم بزنید تا آرد کاملاً با شیر ترکیب شود و به هیچ عنوان به شکل گلوله گلوله درون شیر باقی نماند و بعد از 1 ساعت که مواد با یکدیگر پخته شدند سس را نیز به مواد سوپ خود اضافه کنید و مجدد با مواد آن را هم بزنید و 10 دقیقه دیگر به سوپ زمان دهید تا با سس بشاملی که تهیه کرده اید به آرامی پخته شود. در 5 دقیقه آخر پخت ذرت کنسروی را نیز به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا ذرت ها در کل سوپ پخش شوند و در این مرحله سوپ را بچشید و ادویه های آن را اندازه کنید. بعد از 5 دقیقه که سوپ شیر و قارچ کاملاً پخته و آماده شد آن را از روی حرارت برداشته و چند قاشق از آن را درون ظرفی بریزید و به آن خامه صبحانه را اضافه کنید و خامه را با آن هم بزنید و مخلوط کنید تا کاملاً خامه درون آن رقیق شود و بعد خامه رقیق شده را به کل سوپ اضافه کنید و هم بزنید تا خامه در سراسر سوپ پخش شود. بعد از آن هم سوپ شیر و قارچ شما آماده سرو است آن را درون ظرف های مورد نظر خود بریزید و به وسیله جعفری خرد شده مقداری روی آن را تزیین کنید و با لیموترش تازه آن را سرو کنید. [/QUOTE]
درج نقلقولها...
پاسخ دادن
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
طرز تهیه سوپ شیر و قارچ
سلام
دوست عزیز
جهت انتشار آثار و یا حمایت از نویسندههای انجمن، اکنون به خانوادهی رمانیک بپیوندید.
با ما اوقات خوشی را تجربه خواهید کرد. 🌹
تالار
فراخوانها
آموزش
کار با انجمن
قوانین
کلی
قوانین
فرستادن موضوع و نوشته
بالا
پایین