انتشار یافتهها
تالارها
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
جدیدترینها
نوشتههای جدید
آیتمهای جدید
آخرین فعالیت
کاربران
کاربران ثبت نام شده
بازدیدکنندگان فعلی
بوفه
مدالها
حمایت مالی
اشتراک ویژه
بازیها
بازی 2048
مار بازی
ورود
ثبتنام
جدیدترینها
جستجو
جستجو
فقط جستجوی عنوانها
توسط:
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
منو
ورود
ثبتنام
نصب برنامه
نصب
★پیدا کردن رمانهای بینام★
سلام مهمون عزیز امیدوارم حالت خوب باشه. تا حالا شده خلاصهی یه رمانی که قبلاً خوندیش یادت باشه؛ اما اسم اثر رو فراموش کرده باشی؟! اگه این مشکل رو داری اصلاً نگران نباش، کافیه توی انجمن رمانیک ثبت نام کنی و خلاصه رمان رو توی این تاپیک بگی. اینطوری با یه تیر دو نشون زدی هم اسم رمانی که دنبالش بودی و پیدا میکنی، هم به خانواده بزرگ رمانیک میپیوندی و حالا میتونی کلی رمان جدید بخونی و اگه خواستی هم خودت دست به قلم بشی.
دوست داری اخبار طنز بنویسی؟ و باعث خندوندن کاربرا بشی؟ برای خبرنگار شدن بپر اینجا.
علاقه داری به نویسندهها کمک کنی تا اشکالات نگارشی خودشون رو برطرف کنن؟ برای ویراستار شدن کلیک کن.
به نظارت علاقه داری؟ دوست داری به نویسندهها توی پیشبرد اثرشون کمک کنی و ناظرباشی؟ آموزش هم داریم. کلیک کن^^
تو هم میتونی وبتون و مانگا و مانهوا ادیت بزنی! برای ادیتور شدن کلیک کن
برای پیوستن به تیم تدوین کلیک کن تا توی ساخت کلیپ حرفهای بشی.
برای اعلام آمادگی رنک بازرس کلیک کن تا توی حفظ و رعایت قوانین بهمون کمک کنی.
به طراحی جلد علاقه داری؟ دوست داری برای آثار یه جلد با خلاقیت خودت طراحی کنی؟ کلیک کن
. . .
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
طرز تهیه خورش پسته دامغان
جاوا اسکریپت غیر فعال میباشد. برای تجربه بهتر، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
پاسخ به موضوع
نوشته
<blockquote data-quote="BAD_GRIL" data-source="post: 68004" data-attributes="member: 1062"><p><h3>طرز تهیه خورش پسته دامغان:</h3><h3></h3><h3>مواد اولیه :</h3><p>پسته (مغز شده و آسیاب کرده) نیم کیلو</p><p>گوشت (گوسفندی بدون چربی(خورشتی)) نیم کیلو</p><p>پیاز پیاز ۱عدد</p><p>روغن به میزان لازم</p><p>آبغوره نصف پیمانه</p><p>شکر ۲قاشق غذاخوری</p><p>نمک به میزان لازم</p><p></p><h3>طرز تهیه:</h3><p>ابتدا مغز پسته آسیاب کرده را به همراه ۶ پیمانه آب ولرم مخلوط کنید و هم بزنید. مانند خاکشیر موقع شستن چند بار از یک ظرف به ظرف دیگر بریزید و پوست های پسته را که تهنشین میشوند دور بریزید. اگر از پستهی پوست شده و یا خلال پسته استفاده میکنید این کار لازم نیست و خورش سبزتری خواهید داشت. پیاز را بسیار ریز کرده و به همراه کمی روغن تفت دهید و گوشت را خورشتی خرد کرده و در آن بریزید و قدری تفت دهید تا رنگ گوشت برگردد.. پسته ها را به گوشت و پیاز اضافه کنید. آب خورش را اندازه کنید (شبیه به فسنجان گردو) وقتی گوشت خورش نیم پز شد نمک خورش را اندازه کنید و بعد از پختن گوشت آبغوره و شکر را مخلوط کرده و به خورش اضافه کنید. بعد از جا افتادن خورش آن را همراه با چلو سرو کنید.</p><p></p><h3>نکات:</h3><p>۱)بهتر است در این خورش از فلفل سفید استفاده شود.</p><p>۲)استفاده از کره به جای روغن،خورش را خوشمزه تر خواهد کرد.</p><p>۳)می توانید به جای آبغوره از آبلیمو استفاه کنید.</p><p>۴)شکر خورش را بسته به ذائقه خود می توانید اضافه کنید . یا آن را حذف کنید.</p><p>۵)با مرغ یا ماهیچه ی گوساله نیز می توانید این خورش را طبخ کنید.</p><p>۶)برای این مقدار خورش حدودا ۸پیمانه برنج نیاز است.</p><p></p><p>موفق باشید</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BAD_GRIL, post: 68004, member: 1062"] [HEADING=2]طرز تهیه خورش پسته دامغان:[/HEADING] [HEADING=2][/HEADING] [HEADING=2]مواد اولیه :[/HEADING] پسته (مغز شده و آسیاب کرده) نیم کیلو گوشت (گوسفندی بدون چربی(خورشتی)) نیم کیلو پیاز پیاز ۱عدد روغن به میزان لازم آبغوره نصف پیمانه شکر ۲قاشق غذاخوری نمک به میزان لازم [HEADING=2]طرز تهیه:[/HEADING] ابتدا مغز پسته آسیاب کرده را به همراه ۶ پیمانه آب ولرم مخلوط کنید و هم بزنید. مانند خاکشیر موقع شستن چند بار از یک ظرف به ظرف دیگر بریزید و پوست های پسته را که تهنشین میشوند دور بریزید. اگر از پستهی پوست شده و یا خلال پسته استفاده میکنید این کار لازم نیست و خورش سبزتری خواهید داشت. پیاز را بسیار ریز کرده و به همراه کمی روغن تفت دهید و گوشت را خورشتی خرد کرده و در آن بریزید و قدری تفت دهید تا رنگ گوشت برگردد.. پسته ها را به گوشت و پیاز اضافه کنید. آب خورش را اندازه کنید (شبیه به فسنجان گردو) وقتی گوشت خورش نیم پز شد نمک خورش را اندازه کنید و بعد از پختن گوشت آبغوره و شکر را مخلوط کرده و به خورش اضافه کنید. بعد از جا افتادن خورش آن را همراه با چلو سرو کنید. [HEADING=2]نکات:[/HEADING] ۱)بهتر است در این خورش از فلفل سفید استفاده شود. ۲)استفاده از کره به جای روغن،خورش را خوشمزه تر خواهد کرد. ۳)می توانید به جای آبغوره از آبلیمو استفاه کنید. ۴)شکر خورش را بسته به ذائقه خود می توانید اضافه کنید . یا آن را حذف کنید. ۵)با مرغ یا ماهیچه ی گوساله نیز می توانید این خورش را طبخ کنید. ۶)برای این مقدار خورش حدودا ۸پیمانه برنج نیاز است. موفق باشید [/QUOTE]
درج نقلقولها...
پاسخ دادن
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
طرز تهیه خورش پسته دامغان
سلام
دوست عزیز
جهت انتشار آثار و یا حمایت از نویسندههای انجمن، اکنون به خانوادهی رمانیک بپیوندید.
با ما اوقات خوشی را تجربه خواهید کرد. 🌹
تالار
فراخوانها
آموزش
کار با انجمن
قوانین
کلی
قوانین
فرستادن موضوع و نوشته
بالا
پایین