انتشار یافتهها
تالارها
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
جدیدترینها
نوشتههای جدید
آیتمهای جدید
آخرین فعالیت
کاربران
کاربران ثبت نام شده
بازدیدکنندگان فعلی
بوفه
مدالها
حمایت مالی
اشتراک ویژه
بازیها
بازی 2048
مار بازی
ورود
ثبتنام
جدیدترینها
جستجو
جستجو
فقط جستجوی عنوانها
توسط:
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
منو
ورود
ثبتنام
نصب برنامه
نصب
★پیدا کردن رمانهای بینام★
سلام مهمون عزیز امیدوارم حالت خوب باشه. تا حالا شده خلاصهی یه رمانی که قبلاً خوندیش یادت باشه؛ اما اسم اثر رو فراموش کرده باشی؟! اگه این مشکل رو داری اصلاً نگران نباش، کافیه توی انجمن رمانیک ثبت نام کنی و خلاصه رمان رو توی این تاپیک بگی. اینطوری با یه تیر دو نشون زدی هم اسم رمانی که دنبالش بودی و پیدا میکنی، هم به خانواده بزرگ رمانیک میپیوندی و حالا میتونی کلی رمان جدید بخونی و اگه خواستی هم خودت دست به قلم بشی.
دوست داری اخبار طنز بنویسی؟ و باعث خندوندن کاربرا بشی؟ برای خبرنگار شدن بپر اینجا.
علاقه داری به نویسندهها کمک کنی تا اشکالات نگارشی خودشون رو برطرف کنن؟ برای ویراستار شدن کلیک کن.
به نظارت علاقه داری؟ دوست داری به نویسندهها توی پیشبرد اثرشون کمک کنی و ناظرباشی؟ آموزش هم داریم. کلیک کن^^
تو هم میتونی وبتون و مانگا و مانهوا ادیت بزنی! برای ادیتور شدن کلیک کن
برای پیوستن به تیم تدوین کلیک کن تا توی ساخت کلیپ حرفهای بشی.
برای اعلام آمادگی رنک بازرس کلیک کن تا توی حفظ و رعایت قوانین بهمون کمک کنی.
به طراحی جلد علاقه داری؟ دوست داری برای آثار یه جلد با خلاقیت خودت طراحی کنی؟ کلیک کن
. . .
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
طرز تهیه بستنی انبه
جاوا اسکریپت غیر فعال میباشد. برای تجربه بهتر، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
پاسخ به موضوع
نوشته
<blockquote data-quote="Nstrn_jz" data-source="post: 99734" data-attributes="member: 27"><p> <table style='width: 100%' class=''><tr><td>مواد لازم بستنی انبه</td><td></td></tr><tr><td>انبه رسیده</td><td>۱ عدد بزرگ</td></tr><tr><td>آب لیمو ترش</td><td>۴ قاشق غذاخوری</td></tr><tr><td>خلال پسته</td><td>۲ قاشق غذاخوری</td></tr><tr><td>بستنی لیوانی وانیلی</td><td>۱ عدد</td></tr><tr><td>برگ نعنا</td><td>۲ عدد</td></tr></table><p></p><p>برای تهیه بستنی انبه خوشمزه ابتدا پوست انبه را به آرامی جدا می کنیم، سپس انبه را از وسط نصف می کنیم و هسته آنرا خارج می کنیم. در ادامه گوشت میوه را به صورت حبه ای خرد می کنیم و داخل یک ظرف مناسب می ریزیم.</p><p>ظرف حاوی انبه را به مدت یک شب داخل فریزر قرار می دهیم، پس از اینکه انبه ها به خوبی یخ زدند، ظرف را از فریزر خارج می کنیم. در ادامه بستنی وانیلی را به همراه آب لیمو ترش و برگ نعنا به میکسر یا مخلوط کن اضافه می کنیم.</p><p>انبه یخ زده را نیز به میکسر یا مخلوط کن اضافه می کنیم و مواد را چند دقیقه میکس می کنیم تا کاملا یکدست شوند. پس از اینکه مواد بستنی یکدست شدند درب میکسر را باز می کنیم و خلال پسته را اضافه می کنیم.</p><p>حالا مجددا مواد را چند دقیقه میکس می کنیم تا خلال پسته با بستنی ترکیب شود. در ادامه مایه بستنی را داخل یک ظرف درب دار می ریزیم و در فریزر قرار می دهیم. پس از گذشت ۲ تا ۴ ساعت بستنی ما آماده سرو است.</p><p>دلیل اینکه این نوع بستنی کشدار نیست این است که در مواد آن از ثعلب استفاده نشده است. ثعلب نوعی آرد گیاهی است که از ترکیب ریشه های چند گیاه تهیه می شود. در صورتی که می خواهید بستنی را به صورت کشدار درست کنید حتما از ثعلب استفاده کنید.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nstrn_jz, post: 99734, member: 27"] [TABLE] [TR] [TD]مواد لازم بستنی انبه[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]انبه رسیده[/TD] [TD]۱ عدد بزرگ[/TD] [/TR] [TR] [TD]آب لیمو ترش[/TD] [TD]۴ قاشق غذاخوری[/TD] [/TR] [TR] [TD]خلال پسته[/TD] [TD]۲ قاشق غذاخوری[/TD] [/TR] [TR] [TD]بستنی لیوانی وانیلی[/TD] [TD]۱ عدد[/TD] [/TR] [TR] [TD]برگ نعنا[/TD] [TD]۲ عدد[/TD] [/TR] [/TABLE] برای تهیه بستنی انبه خوشمزه ابتدا پوست انبه را به آرامی جدا می کنیم، سپس انبه را از وسط نصف می کنیم و هسته آنرا خارج می کنیم. در ادامه گوشت میوه را به صورت حبه ای خرد می کنیم و داخل یک ظرف مناسب می ریزیم. ظرف حاوی انبه را به مدت یک شب داخل فریزر قرار می دهیم، پس از اینکه انبه ها به خوبی یخ زدند، ظرف را از فریزر خارج می کنیم. در ادامه بستنی وانیلی را به همراه آب لیمو ترش و برگ نعنا به میکسر یا مخلوط کن اضافه می کنیم. انبه یخ زده را نیز به میکسر یا مخلوط کن اضافه می کنیم و مواد را چند دقیقه میکس می کنیم تا کاملا یکدست شوند. پس از اینکه مواد بستنی یکدست شدند درب میکسر را باز می کنیم و خلال پسته را اضافه می کنیم. حالا مجددا مواد را چند دقیقه میکس می کنیم تا خلال پسته با بستنی ترکیب شود. در ادامه مایه بستنی را داخل یک ظرف درب دار می ریزیم و در فریزر قرار می دهیم. پس از گذشت ۲ تا ۴ ساعت بستنی ما آماده سرو است. دلیل اینکه این نوع بستنی کشدار نیست این است که در مواد آن از ثعلب استفاده نشده است. ثعلب نوعی آرد گیاهی است که از ترکیب ریشه های چند گیاه تهیه می شود. در صورتی که می خواهید بستنی را به صورت کشدار درست کنید حتما از ثعلب استفاده کنید. [/QUOTE]
درج نقلقولها...
پاسخ دادن
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
طرز تهیه بستنی انبه
سلام
دوست عزیز
جهت انتشار آثار و یا حمایت از نویسندههای انجمن، اکنون به خانوادهی رمانیک بپیوندید.
با ما اوقات خوشی را تجربه خواهید کرد. 🌹
تالار
فراخوانها
آموزش
کار با انجمن
قوانین
کلی
قوانین
فرستادن موضوع و نوشته
بالا
پایین