انتشار یافتهها
تالارها
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
جدیدترینها
نوشتههای جدید
آیتمهای جدید
آخرین فعالیت
کاربران
کاربران ثبت نام شده
بازدیدکنندگان فعلی
بوفه
مدالها
حمایت مالی
اشتراک ویژه
بازیها
بازی 2048
مار بازی
ورود
ثبتنام
جدیدترینها
جستجو
جستجو
فقط جستجوی عنوانها
توسط:
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
منو
ورود
ثبتنام
نصب برنامه
نصب
★پیدا کردن رمانهای بینام★
سلام مهمون عزیز امیدوارم حالت خوب باشه. تا حالا شده خلاصهی یه رمانی که قبلاً خوندیش یادت باشه؛ اما اسم اثر رو فراموش کرده باشی؟! اگه این مشکل رو داری اصلاً نگران نباش، کافیه توی انجمن رمانیک ثبت نام کنی و خلاصه رمان رو توی این تاپیک بگی. اینطوری با یه تیر دو نشون زدی هم اسم رمانی که دنبالش بودی و پیدا میکنی، هم به خانواده بزرگ رمانیک میپیوندی و حالا میتونی کلی رمان جدید بخونی و اگه خواستی هم خودت دست به قلم بشی.
دوست داری اخبار طنز بنویسی؟ و باعث خندوندن کاربرا بشی؟ برای خبرنگار شدن بپر اینجا.
علاقه داری به نویسندهها کمک کنی تا اشکالات نگارشی خودشون رو برطرف کنن؟ برای ویراستار شدن کلیک کن.
به نظارت علاقه داری؟ دوست داری به نویسندهها توی پیشبرد اثرشون کمک کنی و ناظرباشی؟ آموزش هم داریم. کلیک کن^^
تو هم میتونی وبتون و مانگا و مانهوا ادیت بزنی! برای ادیتور شدن کلیک کن
برای پیوستن به تیم تدوین کلیک کن تا توی ساخت کلیپ حرفهای بشی.
برای اعلام آمادگی رنک بازرس کلیک کن تا توی حفظ و رعایت قوانین بهمون کمک کنی.
به طراحی جلد علاقه داری؟ دوست داری برای آثار یه جلد با خلاقیت خودت طراحی کنی؟ کلیک کن
. . .
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
طرز تهیه باسلوق ژله ای
جاوا اسکریپت غیر فعال میباشد. برای تجربه بهتر، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
پاسخ به موضوع
نوشته
<blockquote data-quote="Nstrn_jz" data-source="post: 99978" data-attributes="member: 27"><p> <ul> <li data-xf-list-type="ul">نشاسته گل نصف لیوان</li> <li data-xf-list-type="ul">آب 1/5 لیوان</li> <li data-xf-list-type="ul">پودر ژله 1 بسته</li> <li data-xf-list-type="ul">شکر نصف لیوان</li> <li data-xf-list-type="ul">گلاب 1 ق غذا خوری</li> <li data-xf-list-type="ul">روغن مایع 2 ق غذا خوری</li> <li data-xf-list-type="ul">نشاسته ذرت به مقدار لازم</li> </ul><p>ابتدا قبل از استفاده از تمامی مواد اولیه بهتر است که آن ها را برای چند دقیقه ای در دمای محیط قرار دهید تا مقداری با دمای محیط بیرون شما هم دما شوند.</p><p>قابلمه ای را برداشته و داخل آن نشاسته گل را به همراه پودر ژله مورد علاقه خود که می تواند هر طعمی باشد به همراه آب و شکر بریزید و خوب آن ها را به وسیله قاشقی هم بزنید و مخلوط کنید تا تمامی مواد با یکدیگر به خوبی ترکیب و یکدست شوند.</p><p></p><p>پس از آن که تمامی مواد با یکدیگر یکدست شدند قابلمه را روی حرارت ملایم و کم گاز قرار دهید و به طور مداوم مایه را هم بزنید تا در نهایت مایه ای بدست آید که دارای غلظت باشد و غلیظ شود و بعد از غلیظ شدن به ترکیب آن ها گلاب را به همراه 2 قاشق غذا خوری روغن مایع نیز اضافه کنید و مجدد خوب هم بزنید تا تمام مواد به خوبی ترکیب شوند و مایه نیز به خوبی غلیظ شود و بعد قابلمه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.</p><p></p><p>قالبی را برداشته و سراسر آن را به وسیله برس و روغن مایع به خوبی چرب کنید و بعد مقداری نشاسته ذرت کف قالب الک کنید و قالب چرب را کمی با نشاسته ذرت بپوشانید و بعد مایه باسلوق را درون قالب بریزید و اجازه دهید تا کمی در دمای محیط خنک شود و بعد قالب را برای مدت 3 الی 4 ساعت درون یخچال قرار دهید تا به خوبی سفت و آماده شود و بعد از گذشت زمان گفته شده قالب را از داخل یخچال درآورید و دور تا دور کناره های باسلوق را کمی با چاقو از کناره های ظرف جدا کنید و روی سطح کار مجدد نشاسته ذرت الک کنید و ظرف را روی سطح کار برگردانید و بعد آن را به شکل و طرح های دلخواه خود برش بزنید. دقت داشته باشید که حتماً زیر و روی باسلوق خود را با نشاسته ذرت بپوشانید که هم به راحتی بتوان آن را برش زد و هم به سطح کار شما نچسبد و شکل و ظاهر بهتری پیدا کند. بعد از آن هم باسلوق شما آماده سرو است آن را داخل ظرف مناسبی که برای سرو آن در نظر دارید قرار دهید.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nstrn_jz, post: 99978, member: 27"] [LIST] [*]نشاسته گل نصف لیوان [*]آب 1/5 لیوان [*]پودر ژله 1 بسته [*]شکر نصف لیوان [*]گلاب 1 ق غذا خوری [*]روغن مایع 2 ق غذا خوری [*]نشاسته ذرت به مقدار لازم [/LIST] ابتدا قبل از استفاده از تمامی مواد اولیه بهتر است که آن ها را برای چند دقیقه ای در دمای محیط قرار دهید تا مقداری با دمای محیط بیرون شما هم دما شوند. قابلمه ای را برداشته و داخل آن نشاسته گل را به همراه پودر ژله مورد علاقه خود که می تواند هر طعمی باشد به همراه آب و شکر بریزید و خوب آن ها را به وسیله قاشقی هم بزنید و مخلوط کنید تا تمامی مواد با یکدیگر به خوبی ترکیب و یکدست شوند. پس از آن که تمامی مواد با یکدیگر یکدست شدند قابلمه را روی حرارت ملایم و کم گاز قرار دهید و به طور مداوم مایه را هم بزنید تا در نهایت مایه ای بدست آید که دارای غلظت باشد و غلیظ شود و بعد از غلیظ شدن به ترکیب آن ها گلاب را به همراه 2 قاشق غذا خوری روغن مایع نیز اضافه کنید و مجدد خوب هم بزنید تا تمام مواد به خوبی ترکیب شوند و مایه نیز به خوبی غلیظ شود و بعد قابلمه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید. قالبی را برداشته و سراسر آن را به وسیله برس و روغن مایع به خوبی چرب کنید و بعد مقداری نشاسته ذرت کف قالب الک کنید و قالب چرب را کمی با نشاسته ذرت بپوشانید و بعد مایه باسلوق را درون قالب بریزید و اجازه دهید تا کمی در دمای محیط خنک شود و بعد قالب را برای مدت 3 الی 4 ساعت درون یخچال قرار دهید تا به خوبی سفت و آماده شود و بعد از گذشت زمان گفته شده قالب را از داخل یخچال درآورید و دور تا دور کناره های باسلوق را کمی با چاقو از کناره های ظرف جدا کنید و روی سطح کار مجدد نشاسته ذرت الک کنید و ظرف را روی سطح کار برگردانید و بعد آن را به شکل و طرح های دلخواه خود برش بزنید. دقت داشته باشید که حتماً زیر و روی باسلوق خود را با نشاسته ذرت بپوشانید که هم به راحتی بتوان آن را برش زد و هم به سطح کار شما نچسبد و شکل و ظاهر بهتری پیدا کند. بعد از آن هم باسلوق شما آماده سرو است آن را داخل ظرف مناسبی که برای سرو آن در نظر دارید قرار دهید. [/QUOTE]
درج نقلقولها...
پاسخ دادن
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
طرز تهیه باسلوق ژله ای
سلام
دوست عزیز
جهت انتشار آثار و یا حمایت از نویسندههای انجمن، اکنون به خانوادهی رمانیک بپیوندید.
با ما اوقات خوشی را تجربه خواهید کرد. 🌹
تالار
فراخوانها
آموزش
کار با انجمن
قوانین
کلی
قوانین
فرستادن موضوع و نوشته
بالا
پایین