اینجا رمانیکــ ـه!

با عضویت در رمانیک، شما قادر خواهید بود با دیگر اعضای انجمن بحث کنید، به اشتراک بگذارید و پیام خصوصی ارسال کنید.

عضویت! **پیدا کردن رمان بی نام**

تمام شده درخواست طراحی جلد فیلمنامه فرصتی برای تغییر | MASY297

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع masy297
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

masy297

رمانیکی تازه وارد
Thread Owner
رمانیکی
شناسه کاربر
6202
تاریخ ثبت‌نام
2023-08-12
آخرین بازدید
پسندها
220
امتیازها
48
سکه
5,728
سلام روزبخیر
img_20230918_163458_086_tmv7.jpg

نام فیلمنامه: فرصتی برای تغییر
نویسنده: MASY297
ژانر: عاشقانه،فانتزی،درام و پلیسی
خلاصه: فرصتی برای تغییر یک داستان عاشقانه، فانتزی، درام و پلیسی در کره جنوبی امروزی است که در آن دختری به نام مین جه طی یک تصادف در دوران کودکی خود توانایی منحصر به فردی برای پرواز روح خود به دست می آورد. او با یک افسر پلیس به نام جون سو کار می کند، او در حل پرونده های جنایی و دستگیری مجرمان مشارکت می کند. یک روز او عاشق تبهکاری به نام هیون وومی شود. با ورود مین جه و جون سو (که دوست دوران کودکی هیوون وو بود) به زندگی هیون وو، زندگی او به طرز چشمگیری تغییر می کند و هردو به دلیل تعقیب و گریز پلیس برای دستگیری او سعی میکنند او را متوقف کنند، اما این کار به راحتی امکان پذیر نیست زیرا هیون وو علاقه مند به همراهی با آنها نیست.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
سلام عزیزم لطفا عکس مورد نظرت رو ارسال کن.
با شما جانم @ARATO

عزیز عکسی ندارم
میشه چون ژانر پلیسی هم هست تو جلد یه تفنگ باشه
یا هیون وو یا مین جه کشیده بشه حالا یا با چهره یا بی چهره (فقط اگه چهره کشیده میشه دقت کنید که کارکترها کره ای هستند(به خاطر چشماشون و ..))

@Paradox عزیزم ببین میتونی طبق خواسته نویسنده عکس پیدا کنی و بفرستی.

• لایک
واکنش‌ها[ی پسندها]: masy297
عزیز سلام خوبی روزت بخیر
عزیز من فیلمنامم تموم شده میخواستم بپرسم کی کار طراحی جلد تموم میشه که فیلمنامم رو در تاپیک پایان فیلمنامه اعلام کنم؟
عزیز ممنون میشم یکم سریع تر برام جلد بزنی

سلام عزیزم لطفا درباره‌ی فیلم‌نامه کمی توضیح بده که بتونیم عکس مناسبی پیدا کنیم. @masy297

فیلمنامه درباره یه دختر به نام مین جه هست که عاشق تبهکاری به نام هیون وو می شود

عزیز اگه پست اول رو ببینید ژاتر فیلمنامه چون پلیسی هم هست میشه تو جلد یه تفنگ باشه
یا مین جه و یا هیون وو رو جلد باشند حالا یا باچهره یا بی چهره (فقط اگه چهره معلومه دقت کنید شخصیت ها کره ای هستند(به خاطر چشماشون و ..))

ببخشید من گشتم عکس مناسبی پیدا نکردم. بازیگرانی هم ک میگن من نگا نمیکنم نمیشناسم نمیدونم چزوری میخوان
زحمتش پای خودتون @ARAMIS.M_y

ببخشید من گشتم عکس مناسبی پیدا نکردم. بازیگرانی هم ک میگن من نگا نمیکنم نمیشناسم نمیدونم چزوری میخوان
زحمتش پای خودتون @ARAMIS.M_y
عزیز بازیگر نیستن کاراکترهایی هستند که خودم ساختمشون
شخصیت های کره ای که خودم خلقشون کردم
فن فیکشن نیست ☺️

عزیز بازیگر نیستن کاراکترهایی هستند که خودم ساختمشون
شخصیت های کره ای که خودم خلقشون کردم
فن فیکشن نیست ☺️
عزیزم خوب هانی جان که نخوندن فیلمنامتون رو! ما هم نیاز به اسم شخصیت ها نداریم قشنگم..
فقط یه خلاصه کوچیک از ژانر فیلمنامه نیاز داریم تا پیدا کنیم عکس مرتبط رو گلم!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.