اینجا رمانیکــ ـه!

با عضویت در رمانیک، شما قادر خواهید بود با دیگر اعضای انجمن بحث کنید، به اشتراک بگذارید و پیام خصوصی ارسال کنید.

عضویت! **پیدا کردن رمان بی نام**

تمام شده درخواست طراحی جلد دلنوشته رنگین کمان دلنوشته ها | مهرداد معتمدالسادات

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

مهرداد معتمدالسادات

رمانیکی خلاق
Thread Owner
رمانیکی
نام هنری
راوی روشندل
شناسه کاربر
7844
تاریخ ثبت‌نام
2024-02-28
نوشته‌ها
108
پسندها
574
امتیازها
178
محل سکونت
استان گیلان - شهرستان رودسر - کلاچای
سکه
42,971
حذف نیمچه بودن و ارتقا به کاربر رمانیکی
نام هنری
راوی روشندل
باسلام و تبریک سال نو ، خواهشمندم اقدام لازم درخصوص طراحی جلد اثر اینجانب معمول و نتیجه را اعلام فرمایید.
نام دلنوشته : رنگین کمان دلنوشته ها
نام نویسنده : مهرداد معتمدالسادات
طراح انتخابی (اختیاری) : CANDY (نام هنری : مینوک) درصورت امکان ، درصورت مشغله ایشون به انتخاب خودتون
تاپیک دلنوشته : در دست اقدام - رنگین کمان دلنوشته ها | مهرداد معتمدالسادات
 
  • گل رز
واکنش‌ها[ی پسندها]: Paradox
راه‌حل
inshot_۲۰۲۴۰۴۰۳_۱۹۲۴۰۱۸۹۶_c51a.jpg

تاییده؟

@مهرداد معتمدالسادات
سلام وقتتون بخیر نویسنده گرامی
عکس انتخابی دارید؟
اگر خیر، لطفا بگید چطور عکسی مد نظر شماست تا ارسال کنیم هر کدوم مورد تایید بود جلد زده شود.
 
سلام ... ممنونم از همکاری شما ... عکس خاصی ندارم ... اما می توانم ایده تصویرسازی را اریه دهم .
الف ) طرح رنگین کمان :
از یک طرح رنگین کمان استفاده کنید که به تدریج از یک رنگ به رنگ دیگر تغییر کند.
ب) طرح طبیعت :
از طرح‌هایی استفاده کنید که رنگین کمان را در طبیعت نشان می‌دهند، مانند آسمان پس از باران، پروانه‌ها، گل‌ها و غیره
ج) طرح هنری :
ازطرح های هنری استفاده کنید که رنگین کمان را به صورت خلاقانه نشان می دهند.
 
do.php
do.php
do.php
do.php

do.php

do.php
do.php

از این موارد یکیش پسندتون هست؟
@مهرداد معتمدالسادات
do.php
do.php
do.php
do.php

do.php

do.php
do.php

از این موارد یکیش پسندتون هست؟
@مهرداد معتمدالسادات
سلام . ممنون از انتخاب های خوب شما ... بهترینشون همان عکس جاده آسفالته دردل طبیعت است که پس از باران خیس شده است و رنگین کمان در آسمان تصویر خودنمایی می کند.لطفا به عنوان طرح روی جلد کتاب انتخاب شود.
 
سلام . ممنون از انتخاب های خوب شما ... بهترینشون همان عکس جاده آسفالته دردل طبیعت است که پس از باران خیس شده است و رنگین کمان در آسمان تصویر خودنمایی می کند.لطفا به عنوان طرح روی جلد کتاب انتخاب شود.
خواهش میکنم، باشه عزیز 💐
طراحی که انتخاب کردید سرشون شلوغه اگر عجله ای برای طرح ندارید چند روز صبر کنید تا طرح رو تحویل بگیرید، مشکلی نیست؟
 
خواهش میکنم، باشه عزیز 💐
طراحی که انتخاب کردید سرشون شلوغه اگر عجله ای برای طرح ندارید چند روز صبر کنید تا طرح رو تحویل بگیرید، مشکلی نیست؟
من نمی دانستم شما مدیر این تالار هم هستید . نه . مشکلی در این مورد نیست . این زمان فرصت مناسبی است تا من از نوشته خودم دور باشم و بعد از مدتی آن را بازخوانی کنم . تشکر از شما .
 
آخرین ویرایش:
من نمی دانستم شما مدیر این تالار هم هستید
خیر نیستم عزیز، مدیر مشکلی دارند، مرخصی هستند چند روزی رو من جای ایشون هستم.
. نه . مشکلی در این مورد نیست . این زمان فرصت مناسبی است تا من از نوشته خودم دور باشم و بعد از مدتی آن را بازخوانی کنم . تشکر از شما .
💐
@CANDY
مینا جان گلم وقت کردی این رو هم اوکی کن.
 
سلام ، باتشکر از زحمت شما ، طرح عالی هست . اما ، آیا می توانید اسم کتاب را با نمای رنگین کمانی بنویسید طوری که زیاد شلوغ نشود و خوانا باشد درعین حال جلوه خاصی به طرح روی جلد بدهد؟ درضمن دوتا کادر مربعی و یک کادر مستطیلی درسمت چپ تصویر هست که قبلاً نبود آنها اگر پیام ندارند حذف شود بهترنیست؟ توجه داشته باشید اولین چیزی که نظر مشتری را جلب می کند جلد کتاب است یعنی کارشما اولین سپردفاعی برای اثرمن است البته خوب کارکرده اید . هنر و خلاقیت شما در کار من تاثیر گذار است . درضمن بهترنیست نواری که نشان اینترنتی انجمن رمانیک هست را با رنگهای ملایم و کم رنگ رنگین کمانی اصلاح فرمایید طوری که نمایشی از انعکاس تصویرباشد که اسم این انجمن هم درپس پرده ذهن بماند؟ مجدد تشکرمی کنم از وقتی که می گذارید.این تغییرات باید با دقت انجام شوند تا از شلوغی بیش از حد و از دست دادن خوانایی متن جلوگیری شود اگر امکان پذیر است انجام شود دغیراین صورت همین طرح خوب است اگر به پیشنهاد من توجه فرمایید ونمونه ای بسازید که به توانم قیاس کنم سپس انتخاب کنم قدردان حضورشما بیشترخواهم بود.
 
آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 0, کاربران: 0, مهمان‌ها: 0)

کاربرانی که این موضوع را خوانده‌اند (مجموع کاربران: 1)

عقب
بالا