انتشار یافتهها
تالارها
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
جدیدترینها
نوشتههای جدید
آیتمهای جدید
آخرین فعالیت
کاربران
کاربران ثبت نام شده
بازدیدکنندگان فعلی
بوفه
مدالها
حمایت مالی
اشتراک ویژه
بازیها
بازی 2048
مار بازی
ورود
ثبتنام
جدیدترینها
جستجو
جستجو
فقط جستجوی عنوانها
توسط:
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
منو
ورود
ثبتنام
نصب برنامه
نصب
★پیدا کردن رمانهای بینام★
سلام مهمون عزیز امیدوارم حالت خوب باشه. تا حالا شده خلاصهی یه رمانی که قبلاً خوندیش یادت باشه؛ اما اسم اثر رو فراموش کرده باشی؟! اگه این مشکل رو داری اصلاً نگران نباش، کافیه توی انجمن رمانیک ثبت نام کنی و خلاصه رمان رو توی این تاپیک بگی. اینطوری با یه تیر دو نشون زدی هم اسم رمانی که دنبالش بودی و پیدا میکنی، هم به خانواده بزرگ رمانیک میپیوندی و حالا میتونی کلی رمان جدید بخونی و اگه خواستی هم خودت دست به قلم بشی.
دوست داری اخبار طنز بنویسی؟ و باعث خندوندن کاربرا بشی؟ برای خبرنگار شدن بپر اینجا.
علاقه داری به نویسندهها کمک کنی تا اشکالات نگارشی خودشون رو برطرف کنن؟ برای ویراستار شدن کلیک کن.
به نظارت علاقه داری؟ دوست داری به نویسندهها توی پیشبرد اثرشون کمک کنی و ناظرباشی؟ آموزش هم داریم. کلیک کن^^
تو هم میتونی وبتون و مانگا و مانهوا ادیت بزنی! برای ادیتور شدن کلیک کن
برای پیوستن به تیم تدوین کلیک کن تا توی ساخت کلیپ حرفهای بشی.
برای اعلام آمادگی رنک بازرس کلیک کن تا توی حفظ و رعایت قوانین بهمون کمک کنی.
به طراحی جلد علاقه داری؟ دوست داری برای آثار یه جلد با خلاقیت خودت طراحی کنی؟ کلیک کن
. . .
تالارها
عمومی
سایر تالارهای عمومی
میوهها و سبزیجات
خاصیتها
خواص زنجبیل
جاوا اسکریپت غیر فعال میباشد. برای تجربه بهتر، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
پاسخ به موضوع
نوشته
<blockquote data-quote="Nilan" data-source="post: 64953" data-attributes="member: 957"><p>در سالهای اخیر، توجه محققان به استفاده از ترکیبات طبیعی گیاهان به منظور پیشگیری و یا درمان بیماریهای مختلف جلب شده است. در این میان، یکی از گیاهان بسیار پرکاربرد و پرطرفدار زنجبیل است. این گیاه سرشار از ترکیبات دارویی فنلی و فلاونوئیدی بوده که تاثیرات فوق العاده این گیاه را سبب میشوند. زنجبیل بوی تندی دارد که ناشی از ترکیبات معروف آن یعنی جینجرول، شوآگول و زینجرون و همچنین روغنهای فرار است. جالب است بدانید که این گیاه در قدیم در جنگها به عنوان ماده محرک استفاده می شده است.</p><p>در ادامه به برخی از مهمترین خواص زنجبیل اشاره می کنیم.</p><p><strong>1- کمک به کاهش وزن و درمان چاقی</strong></p><p>مطالعات نشان میدهد که زنجبیل تاثیرات مطلوبی بر کاهش وزن دارد. به عنوان مثال، یک تحقیق نشان داده است که خوردن عصاره زنجبیل به کاهش وزن و چربی خون موشهای تحت رژیم چاقی کمک محسوسی کرده است. مصرف عصاره زنجبیل به افزایش کاتابولیسم چربی ماهیچه های اسکلتی و مصرف انرژی آن می انجامد. به طور ویژه، 6-جینجرول یکی از موثرترین ترکیبات موجود در زنجبیل بر روی فعالیت و سنتز آنزیمهای دخیل در متابولیسم چربی است. به علاوه، 6-جینجرول فعالیت آمیلاز و لیپاز پانکراس را مهار کرده و سبب کاهش چربی خون میشود. از دیگر تاثیرات 6-جینجرول بر چاقی میتوان به مهار تبدیل سلولهای پیش چربی به چربی، مهار تجزیه تری گلیسرید، مهار تجمع چربی و ... اشاره کرد. شوآگول نیز دیگر ترکیبی است که اثرات آن بر روند متابولیسم چربی کاملا اثبات شده است. بنابراین مصرف زنجبیل در حین رژیم لاغری ممکن است سرعت کاهش وزن را بهبود بخشد.</p><p><strong>2- درمان دیابت</strong></p><p>دیابت دارای دو شکل است. دیابت نوع 1 که به دلیل تخریب سلولهای بتای پانکراس رخ می دهد که نتیجه آن کاهش ترشح هورمون انسولین است. دیابت نوع 2 نیز به دلیل کاهش ترشح انسولین و یا مقاومت به انسولین ایجاد می شود. این شرایط باعث افزایش سطح انسولین خون و چربی خون بالا می شود. مطالعات نشان می دهد که عصاره زنجبیل اثرات مثبتی بر میزان گلوکز خون و گلوکاگون بافتی دارد. عصاره زنجبیل سبب افزایش فعالیت آنزیم گلیکولیتیک شده که نقش تجزیه گلوکز را بر عهده دارد. همچنین گفته می شود که 6-جینجرول با کاهش تنش اکسیداتیو مقاومت بدن به انسولین را کاهش می دهد.</p><p><strong>3- بهبود بیماریهای قلبی عروقی</strong></p><p>به طور کلی، بیماریهای قلبی عروقی با فاکتورهای خطری مانند بالا بودن کلسترول بد (LDL) و فشار خون، دیابت، التهاب، آترواسکلروز و چاقی ارتباط مستقیمی دارند. چندین مطالعه نشان داده است که مصرف زنجبیل خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را کاهش می دهد. به این ترتیب که زنجبیل سبب کاهش تری گلیسرید و LDL خون می شود. همچنین شوآگول موجود در زنجبیل به واسطه ویژگیهای آنتی اکسیدانی و ضد التهابی از آترواسکلروز ناشی از LDL پیشگیری کرده و خطر بروز بیماریهای قلبی عروقی را کاهش می دهد. اما در افراد مبتلا به فشار خون نباید مصرف شود چون باعث شدت بیماری می گردد.</p><p><strong>4- بهبود کبد چرب غیر الکلی</strong></p><p>بیماری کبد چرب غیر الکلی (NAFLD) به دلایل مختلف مانند چاقی، فشار خون بالا، تجمع چربی در کبد، تنش اکسیداتیو و التهابات به سرعت در حال شیوع است. نتایج تحقیقات نشان می دهد که زنجبیل به بهبود NAFLD کمک می کند. 6-جینجرول با کاهش سایتوکینهای التهابی به کاهش استئاتوز کبدی و اختلالات متابولیک مرتبط با آن کمک می کند.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Nilan, post: 64953, member: 957"] در سالهای اخیر، توجه محققان به استفاده از ترکیبات طبیعی گیاهان به منظور پیشگیری و یا درمان بیماریهای مختلف جلب شده است. در این میان، یکی از گیاهان بسیار پرکاربرد و پرطرفدار زنجبیل است. این گیاه سرشار از ترکیبات دارویی فنلی و فلاونوئیدی بوده که تاثیرات فوق العاده این گیاه را سبب میشوند. زنجبیل بوی تندی دارد که ناشی از ترکیبات معروف آن یعنی جینجرول، شوآگول و زینجرون و همچنین روغنهای فرار است. جالب است بدانید که این گیاه در قدیم در جنگها به عنوان ماده محرک استفاده می شده است. در ادامه به برخی از مهمترین خواص زنجبیل اشاره می کنیم. [B]1- کمک به کاهش وزن و درمان چاقی[/B] مطالعات نشان میدهد که زنجبیل تاثیرات مطلوبی بر کاهش وزن دارد. به عنوان مثال، یک تحقیق نشان داده است که خوردن عصاره زنجبیل به کاهش وزن و چربی خون موشهای تحت رژیم چاقی کمک محسوسی کرده است. مصرف عصاره زنجبیل به افزایش کاتابولیسم چربی ماهیچه های اسکلتی و مصرف انرژی آن می انجامد. به طور ویژه، 6-جینجرول یکی از موثرترین ترکیبات موجود در زنجبیل بر روی فعالیت و سنتز آنزیمهای دخیل در متابولیسم چربی است. به علاوه، 6-جینجرول فعالیت آمیلاز و لیپاز پانکراس را مهار کرده و سبب کاهش چربی خون میشود. از دیگر تاثیرات 6-جینجرول بر چاقی میتوان به مهار تبدیل سلولهای پیش چربی به چربی، مهار تجزیه تری گلیسرید، مهار تجمع چربی و ... اشاره کرد. شوآگول نیز دیگر ترکیبی است که اثرات آن بر روند متابولیسم چربی کاملا اثبات شده است. بنابراین مصرف زنجبیل در حین رژیم لاغری ممکن است سرعت کاهش وزن را بهبود بخشد. [B]2- درمان دیابت[/B] دیابت دارای دو شکل است. دیابت نوع 1 که به دلیل تخریب سلولهای بتای پانکراس رخ می دهد که نتیجه آن کاهش ترشح هورمون انسولین است. دیابت نوع 2 نیز به دلیل کاهش ترشح انسولین و یا مقاومت به انسولین ایجاد می شود. این شرایط باعث افزایش سطح انسولین خون و چربی خون بالا می شود. مطالعات نشان می دهد که عصاره زنجبیل اثرات مثبتی بر میزان گلوکز خون و گلوکاگون بافتی دارد. عصاره زنجبیل سبب افزایش فعالیت آنزیم گلیکولیتیک شده که نقش تجزیه گلوکز را بر عهده دارد. همچنین گفته می شود که 6-جینجرول با کاهش تنش اکسیداتیو مقاومت بدن به انسولین را کاهش می دهد. [B]3- بهبود بیماریهای قلبی عروقی[/B] به طور کلی، بیماریهای قلبی عروقی با فاکتورهای خطری مانند بالا بودن کلسترول بد (LDL) و فشار خون، دیابت، التهاب، آترواسکلروز و چاقی ارتباط مستقیمی دارند. چندین مطالعه نشان داده است که مصرف زنجبیل خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را کاهش می دهد. به این ترتیب که زنجبیل سبب کاهش تری گلیسرید و LDL خون می شود. همچنین شوآگول موجود در زنجبیل به واسطه ویژگیهای آنتی اکسیدانی و ضد التهابی از آترواسکلروز ناشی از LDL پیشگیری کرده و خطر بروز بیماریهای قلبی عروقی را کاهش می دهد. اما در افراد مبتلا به فشار خون نباید مصرف شود چون باعث شدت بیماری می گردد. [B]4- بهبود کبد چرب غیر الکلی[/B] بیماری کبد چرب غیر الکلی (NAFLD) به دلایل مختلف مانند چاقی، فشار خون بالا، تجمع چربی در کبد، تنش اکسیداتیو و التهابات به سرعت در حال شیوع است. نتایج تحقیقات نشان می دهد که زنجبیل به بهبود NAFLD کمک می کند. 6-جینجرول با کاهش سایتوکینهای التهابی به کاهش استئاتوز کبدی و اختلالات متابولیک مرتبط با آن کمک می کند. [/QUOTE]
درج نقلقولها...
پاسخ دادن
تالارها
عمومی
سایر تالارهای عمومی
میوهها و سبزیجات
خاصیتها
خواص زنجبیل
سلام
دوست عزیز
جهت انتشار آثار و یا حمایت از نویسندههای انجمن، اکنون به خانوادهی رمانیک بپیوندید.
با ما اوقات خوشی را تجربه خواهید کرد. 🌹
تالار
فراخوانها
آموزش
کار با انجمن
قوانین
کلی
قوانین
فرستادن موضوع و نوشته
بالا
پایین