انتشار یافتهها
تالارها
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
جدیدترینها
نوشتههای جدید
آیتمهای جدید
آخرین فعالیت
کاربران
کاربران ثبت نام شده
بازدیدکنندگان فعلی
بوفه
مدالها
حمایت مالی
اشتراک ویژه
بازیها
بازی 2048
مار بازی
ورود
ثبتنام
جدیدترینها
جستجو
جستجو
فقط جستجوی عنوانها
توسط:
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
منو
ورود
ثبتنام
نصب برنامه
نصب
★پیدا کردن رمانهای بینام★
سلام مهمون عزیز امیدوارم حالت خوب باشه. تا حالا شده خلاصهی یه رمانی که قبلاً خوندیش یادت باشه؛ اما اسم اثر رو فراموش کرده باشی؟! اگه این مشکل رو داری اصلاً نگران نباش، کافیه توی انجمن رمانیک ثبت نام کنی و خلاصه رمان رو توی این تاپیک بگی. اینطوری با یه تیر دو نشون زدی هم اسم رمانی که دنبالش بودی و پیدا میکنی، هم به خانواده بزرگ رمانیک میپیوندی و حالا میتونی کلی رمان جدید بخونی و اگه خواستی هم خودت دست به قلم بشی.
دوست داری اخبار طنز بنویسی؟ و باعث خندوندن کاربرا بشی؟ برای خبرنگار شدن بپر اینجا.
علاقه داری به نویسندهها کمک کنی تا اشکالات نگارشی خودشون رو برطرف کنن؟ برای ویراستار شدن کلیک کن.
به نظارت علاقه داری؟ دوست داری به نویسندهها توی پیشبرد اثرشون کمک کنی و ناظرباشی؟ آموزش هم داریم. کلیک کن^^
تو هم میتونی وبتون و مانگا و مانهوا ادیت بزنی! برای ادیتور شدن کلیک کن
برای پیوستن به تیم تدوین کلیک کن تا توی ساخت کلیپ حرفهای بشی.
برای اعلام آمادگی رنک بازرس کلیک کن تا توی حفظ و رعایت قوانین بهمون کمک کنی.
به طراحی جلد علاقه داری؟ دوست داری برای آثار یه جلد با خلاقیت خودت طراحی کنی؟ کلیک کن
. . .
تالارها
عمومی
سایر تالارهای عمومی
میوهها و سبزیجات
خاصیتها
خواص اسفناج
جاوا اسکریپت غیر فعال میباشد. برای تجربه بهتر، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
پاسخ به موضوع
نوشته
<blockquote data-quote="DINO" data-source="post: 64964" data-attributes="member: 957"><p>ارزش غذایی اسفناج</p><p>ارزش غذایی اسفناج بسیار بالاست و آگاهی از آن باعث گنجاندن بیشتر این سبزی در رژیم غذایی شود. مصرف این نوع مواد غذایی به علت مغذی بودن یک ضرورت بسیار مهم است اما بهترین زمان برای مصرف آنها میان وعده هست چراکه سبک، زودهضم و مغذی است.</p><p></p><p>اسفناج خام حاوی:</p><p></p><p> کالری: اسفناج از مواد غذایی کمکالری است و بیشتر کالری موجود در این سبزی از پروتئین و کربوهیدراتهای آن نشأت گرفته است.</p><p>پروتئین: در هر 100 گرم اسفناج خام حدود 3 گرم پروتئین گیاهی وجود دارد که میتواند یکی از منابع خوب تأمین پروتئین برای گیاهخواران نیز باشد.</p><p>کلسیم: اسفناج دارای کلسیم فراوانی است که برای جلوگیری از پوکی استخوان مفید است.</p><p>آهن: آهن موجود در اسفناج میتواند بر میزان انرژی بدن تأثیرگذار باشد.</p><p>منیزیم: منیزیم برای متابولیسم انرژی، حفظ عملکرد عضلانی و عصبی، ریتم قلب منظم، سیستم ایمنی سالم و حفظ فشارخون ضروری است . </p><p>ویتامین A: اسفناج سرشار از کارتنوئیدها است که بدن میتواند آن را به ویتامین A تبدیل کند. 100 گرم اسفناج خام 53 درصد نیاز روزانه بدن را تأمین میکند.</p><p>ویتامین K: این ویتامین برای لخته شدن خون ضروری است، یک برگ اسفناج حاوی بیش از نیمی از نیاز روزانه بدن هست.</p><p>فیبر: اسفناج حاوی فیبر نامحلول است که بهخصوص برای سلامت دستگاه گوارش بسیار مفید بوده و خطر ابتلا به یبوست را کاهش میدهد.</p><p>قند: قند موجود در اسفناج اغلب به شکل قندهای گلوکز، فروکتوز و ساکارز هست و حدود 0.4 گرم از 100 گرم اسفناج خام را تشکیل داده است.</p><p>کربوهیدرات: بیشتر کربوهیدراتهای موجود در اسفناج بهصورت فیبر هست که از مواد مغذی فوقالعاده سالم محسوب میشود. مقدار کمی از آن نیز به شکل قندهای گلوکز و فروکتوز در این سبزی ذخیرهشده است</p><p>پتاسیم</p><p>فسفر</p><p>تیامین</p><p> فولات</p><p> </p><p>مضرات اسفناج</p><p>اسفناج ضرر خاصی برای بدن ندارد، اما اگر در برخی شرایط از اسفناج استفاده شود، ممکن است خطرناک باشد.در اینجا برخی از مضرات اسفناج را بیان می کنیم:</p><p></p><p>تأخیر در جذب مواد معدنی در بدن: اسفناج سرشار از مواد مغذی است و به همین دلیل برای سلامت ما خوب است. بااینوجود، مصرف بیشازحد آن در توانایی جذب برخی از مواد مغذی ازجمله کلسیم، منیزیم، زینک و غیره تداخل ایجاد میکند. اگزالات موجود در اسفناج این عارضۀ جانبی را به همراه دارد.</p><p>اختلالات شکمی: اسفناج به منبعی سرشار از فیبرهای رژیمی معروف است. بااینوجود، مصرف بیشازحد فیبر خوراکی ممکن است تأثیراتی ناخوشایند بر سلامت گوارش مانند اختلالات شکمی از قبیل ورم، اسپاسم معده، گاز روده، یبوست و شکمدرد وجود دارد. به همین دلیل، همیشه توصیه میشود اسفناج را بهاندازهای متعادل مصرف کنید.</p><p>مصرف زیاد اسفناج و احتمال بروز اسهال: خوردن اسفناج بهقدر کافی برای سیستم گوارش ما خوب است. از طرف دیگر، زیادهروی در خوردن اسفناج هم سیستم گوارش ما را مختل میکند و منجر به اختلالات شکمی از قبیل یبوست، دلدرد، اسپاسم معده، ورم معده، گاز روده و غیره میشود.</p><p> بروز کمخونی: اگرچه اسفناج منبعی سرشار از آهن است اما منبعی غنی از فیبرهای غذایی هم به شمار میرود و فیبرهای غذایی بیشازحد در سیستم گوارشی ما توانایی بدن برای جذب آهن و سایر مواد معدنی را پایین آورده و منجر به کمخونی میشود.</p><p>ایجاد سنگ کلیه: مصرف زیاد اسفناج برای کلیهها مضر است و احتمال بروز سنگ کلیه را به همراه دارد. اسفناج سرشار از پورین است. پورین نوعی ترکیب شیمیایی است که قابلیت تبدیلشدن به اوریکاسید را دارد. اوریکاسید میزان کلسیم موجود در کلیهها را افزایش میدهد و منجر به سنگ کلیه میشود.</p><p>تشدید نقرس: مصرف زیاد اسفناج برای افرادی که مستعد آرتریت نقرسی هستند بسیار مضر است. اسفناج سرشار از پورین است. پورین سطح اوریکاسید بدن را افزایش میدهد و بهاینترتیب اوضاع نقرس را وخیمتر میکند. دردمفاصل، تورم و التهاب از دیگر معضلات مرتبط با تشدید نقرس است.</p><p>بروز حساسیت و آلرژی: اسفناج دارای مقادیری هیستامین و ایمونوگلوبین E است. این ترکیبات در برخی افراد موجب بروز واکنشهای آلرژیک میشوند.</p><p>تداخل با داروهای ضد انعقاد خون: اسفناج منبعی سرشار از ویتامین K است. این ویژگی اسفناج ممکن است برای افرادی که داروهای ضد انعقاد خون از قبیل وارفارین مصرف میکنند عارضهای به همراه داشته باشد.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="DINO, post: 64964, member: 957"] ارزش غذایی اسفناج ارزش غذایی اسفناج بسیار بالاست و آگاهی از آن باعث گنجاندن بیشتر این سبزی در رژیم غذایی شود. مصرف این نوع مواد غذایی به علت مغذی بودن یک ضرورت بسیار مهم است اما بهترین زمان برای مصرف آنها میان وعده هست چراکه سبک، زودهضم و مغذی است. اسفناج خام حاوی: کالری: اسفناج از مواد غذایی کمکالری است و بیشتر کالری موجود در این سبزی از پروتئین و کربوهیدراتهای آن نشأت گرفته است. پروتئین: در هر 100 گرم اسفناج خام حدود 3 گرم پروتئین گیاهی وجود دارد که میتواند یکی از منابع خوب تأمین پروتئین برای گیاهخواران نیز باشد. کلسیم: اسفناج دارای کلسیم فراوانی است که برای جلوگیری از پوکی استخوان مفید است. آهن: آهن موجود در اسفناج میتواند بر میزان انرژی بدن تأثیرگذار باشد. منیزیم: منیزیم برای متابولیسم انرژی، حفظ عملکرد عضلانی و عصبی، ریتم قلب منظم، سیستم ایمنی سالم و حفظ فشارخون ضروری است . ویتامین A: اسفناج سرشار از کارتنوئیدها است که بدن میتواند آن را به ویتامین A تبدیل کند. 100 گرم اسفناج خام 53 درصد نیاز روزانه بدن را تأمین میکند. ویتامین K: این ویتامین برای لخته شدن خون ضروری است، یک برگ اسفناج حاوی بیش از نیمی از نیاز روزانه بدن هست. فیبر: اسفناج حاوی فیبر نامحلول است که بهخصوص برای سلامت دستگاه گوارش بسیار مفید بوده و خطر ابتلا به یبوست را کاهش میدهد. قند: قند موجود در اسفناج اغلب به شکل قندهای گلوکز، فروکتوز و ساکارز هست و حدود 0.4 گرم از 100 گرم اسفناج خام را تشکیل داده است. کربوهیدرات: بیشتر کربوهیدراتهای موجود در اسفناج بهصورت فیبر هست که از مواد مغذی فوقالعاده سالم محسوب میشود. مقدار کمی از آن نیز به شکل قندهای گلوکز و فروکتوز در این سبزی ذخیرهشده است پتاسیم فسفر تیامین فولات مضرات اسفناج اسفناج ضرر خاصی برای بدن ندارد، اما اگر در برخی شرایط از اسفناج استفاده شود، ممکن است خطرناک باشد.در اینجا برخی از مضرات اسفناج را بیان می کنیم: تأخیر در جذب مواد معدنی در بدن: اسفناج سرشار از مواد مغذی است و به همین دلیل برای سلامت ما خوب است. بااینوجود، مصرف بیشازحد آن در توانایی جذب برخی از مواد مغذی ازجمله کلسیم، منیزیم، زینک و غیره تداخل ایجاد میکند. اگزالات موجود در اسفناج این عارضۀ جانبی را به همراه دارد. اختلالات شکمی: اسفناج به منبعی سرشار از فیبرهای رژیمی معروف است. بااینوجود، مصرف بیشازحد فیبر خوراکی ممکن است تأثیراتی ناخوشایند بر سلامت گوارش مانند اختلالات شکمی از قبیل ورم، اسپاسم معده، گاز روده، یبوست و شکمدرد وجود دارد. به همین دلیل، همیشه توصیه میشود اسفناج را بهاندازهای متعادل مصرف کنید. مصرف زیاد اسفناج و احتمال بروز اسهال: خوردن اسفناج بهقدر کافی برای سیستم گوارش ما خوب است. از طرف دیگر، زیادهروی در خوردن اسفناج هم سیستم گوارش ما را مختل میکند و منجر به اختلالات شکمی از قبیل یبوست، دلدرد، اسپاسم معده، ورم معده، گاز روده و غیره میشود. بروز کمخونی: اگرچه اسفناج منبعی سرشار از آهن است اما منبعی غنی از فیبرهای غذایی هم به شمار میرود و فیبرهای غذایی بیشازحد در سیستم گوارشی ما توانایی بدن برای جذب آهن و سایر مواد معدنی را پایین آورده و منجر به کمخونی میشود. ایجاد سنگ کلیه: مصرف زیاد اسفناج برای کلیهها مضر است و احتمال بروز سنگ کلیه را به همراه دارد. اسفناج سرشار از پورین است. پورین نوعی ترکیب شیمیایی است که قابلیت تبدیلشدن به اوریکاسید را دارد. اوریکاسید میزان کلسیم موجود در کلیهها را افزایش میدهد و منجر به سنگ کلیه میشود. تشدید نقرس: مصرف زیاد اسفناج برای افرادی که مستعد آرتریت نقرسی هستند بسیار مضر است. اسفناج سرشار از پورین است. پورین سطح اوریکاسید بدن را افزایش میدهد و بهاینترتیب اوضاع نقرس را وخیمتر میکند. دردمفاصل، تورم و التهاب از دیگر معضلات مرتبط با تشدید نقرس است. بروز حساسیت و آلرژی: اسفناج دارای مقادیری هیستامین و ایمونوگلوبین E است. این ترکیبات در برخی افراد موجب بروز واکنشهای آلرژیک میشوند. تداخل با داروهای ضد انعقاد خون: اسفناج منبعی سرشار از ویتامین K است. این ویژگی اسفناج ممکن است برای افرادی که داروهای ضد انعقاد خون از قبیل وارفارین مصرف میکنند عارضهای به همراه داشته باشد. [/QUOTE]
درج نقلقولها...
پاسخ دادن
تالارها
عمومی
سایر تالارهای عمومی
میوهها و سبزیجات
خاصیتها
خواص اسفناج
سلام
دوست عزیز
جهت انتشار آثار و یا حمایت از نویسندههای انجمن، اکنون به خانوادهی رمانیک بپیوندید.
با ما اوقات خوشی را تجربه خواهید کرد. 🌹
تالار
فراخوانها
آموزش
کار با انجمن
قوانین
کلی
قوانین
فرستادن موضوع و نوشته
بالا
پایین