انتشار یافتهها
تالارها
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
جدیدترینها
نوشتههای جدید
آیتمهای جدید
آخرین فعالیت
کاربران
کاربران ثبت نام شده
بازدیدکنندگان فعلی
بوفه
مدالها
حمایت مالی
اشتراک ویژه
بازیها
بازی 2048
مار بازی
ورود
ثبتنام
جدیدترینها
جستجو
جستجو
فقط جستجوی عنوانها
توسط:
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
منو
ورود
ثبتنام
نصب برنامه
نصب
★پیدا کردن رمانهای بینام★
سلام مهمون عزیز امیدوارم حالت خوب باشه. تا حالا شده خلاصهی یه رمانی که قبلاً خوندیش یادت باشه؛ اما اسم اثر رو فراموش کرده باشی؟! اگه این مشکل رو داری اصلاً نگران نباش، کافیه توی انجمن رمانیک ثبت نام کنی و خلاصه رمان رو توی این تاپیک بگی. اینطوری با یه تیر دو نشون زدی هم اسم رمانی که دنبالش بودی و پیدا میکنی، هم به خانواده بزرگ رمانیک میپیوندی و حالا میتونی کلی رمان جدید بخونی و اگه خواستی هم خودت دست به قلم بشی.
دوست داری اخبار طنز بنویسی؟ و باعث خندوندن کاربرا بشی؟ برای خبرنگار شدن بپر اینجا.
علاقه داری به نویسندهها کمک کنی تا اشکالات نگارشی خودشون رو برطرف کنن؟ برای ویراستار شدن کلیک کن.
به نظارت علاقه داری؟ دوست داری به نویسندهها توی پیشبرد اثرشون کمک کنی و ناظرباشی؟ آموزش هم داریم. کلیک کن^^
تو هم میتونی وبتون و مانگا و مانهوا ادیت بزنی! برای ادیتور شدن کلیک کن
برای پیوستن به تیم تدوین کلیک کن تا توی ساخت کلیپ حرفهای بشی.
برای اعلام آمادگی رنک بازرس کلیک کن تا توی حفظ و رعایت قوانین بهمون کمک کنی.
به طراحی جلد علاقه داری؟ دوست داری برای آثار یه جلد با خلاقیت خودت طراحی کنی؟ کلیک کن
. . .
تالارها
علوم و فناوری
پزشکی و سلامت
متفرقه پزشکی
تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟
جاوا اسکریپت غیر فعال میباشد. برای تجربه بهتر، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
پاسخ به موضوع
نوشته
<blockquote data-quote="FAZA-F" data-source="post: 94663" data-attributes="member: 2613"><p><strong>در طول درمان و بعد از درمان سرطان روده چه غذاهایی بخوریم؟ </strong></p><p>تغذیه اهمیت زیادی در روند درمان و بعد از درمان سرطان کولورکتال دارد. در ادامه توصیههایی را در این رابطه به شما خواهیم کرد که خلاصهای از مطالعات بسیاری است که در سراسر جهان در این رابطه انجام شده است: </p><p></p><p>وعدههای غذایی «رنگین کمانی» استفاده کنید و مجموعهای از میوهها و سبزیجات را برای تقویت سیستم ایمنی خود مصرف کنید. </p><p>خوردن وعدههای غذایی کوچک اما مکرر روش دیگری است که متخصصان برای این بیماران پیشنهاد میکنند. </p><p>متخصصین گوارش به این بیماران توصیه میکنند آب کافی مصرف کنند و از خوردن الکل و کافئین پرهیز کنند. چون برخی از داروهای تجویزی برای درمان این سرطان ممکن است با این نوشیدنیها تداخل داشته باشد.</p><p>از سوی دیگر برخی مطالعات در افراد تحت درمان سرطان کولورکتال نشان دادهاست که مصرف چهار فنجان قهوه یا ۴۶۰ میلیگرم کافئین در روز، خطر عود سرطان را تقریباً نصف میکند. با توحه به این مسئله اجازه دهید پزشکتان با توجه به داروهای مصرفی شما در مورد مصرف قهوه تصمیم بگیرد.</p><p>رژیم غذایی سرشار از منابع فیبر ممکن است نرخ بقای بیماران مبتلا به سرطان کولورکتال مرحله یک را بهبود بخشد. </p><p>خوردن غلات کامل هم نتیجهی درمان را بهتر میکند. </p><p>آجیل درختی بخورید: خوردن حداقل ۵۰-۶۰ گرم از مغزهای درختی مانند بادام هندی، فندق، گردو و پسته خطر عود سرطان روده بزرگ را در افرادی که در مرحله سوم درمان سرطان قرار دارند، تقریباً به نصف کاهش میدهد. مصرف آجیل درختی همچنین خطر مرگ پس از درمان را تا ۵۳ درصد کاهش می دهد. </p><p>بیماران سرطان روده باید آجیل بخورند</p><p>مصرف آجیل درختی در طول درمان سرطان روده و بعد از آن اهمیت زیادی دارد.</p><p>به خاطر ماهیت چندین عامل مختلف در ایجاد سرطان کولورکتال موثر هستند، میتوان گفت شواهدی نشاندهندهی تأثیر متوسط رژیم غذایی در ایجاد سرطان کولورکتال هستند. داشتن یک رژیم غذایی سالم یا انتخابهای درست از همهی گروههای غذایی به ویژه میوهها، سبزیجات و فیبر، کلید سلامتی است. در مورد سرطان کولورکتال هم می توان به بیماران توصیه کرد که بهدلیل داشتن محتوای اسید فولیک و فیبر، سبزیجات و میوهی بیشتری مصرف کنند. بهتر است این بیماران بیشتر ماهی بخورند چون ممکن است از آنها در برابر سرطان کولورکتال محافظت کند. کلسیم و ویتامین D هم ممکن است با هم برای کاهش خطر سرطان کولورکتال عمل کنند. شیر و ماهی می توانند این کلسیم و ویتامین D مورد نیاز بدن را تامین می کنند. در حالی که محصولات لبنی مانند ماست و پنیر فقط کلسیم را تامین می کنند. همچنین مکمل کلسیم و ویتامین D هم ممکن است برای برخی از بیماران مفید باشد.</p><p></p><p>در رابطه با خطر ابتلای مجدد به سرطان پس از درمان، میتوان با انتخاب رژیم غذایی سالمی که برای پیشگیری از سرطان در مرحله اول توصیه میشود، این خطر را کاهش داد که شامل موارد زیر است: </p><p></p><p>حفظ وزن سالم </p><p>مصرف مقدار زیادی غذاهای گیاه در وعدههای غذایی روزانه</p><p>اجتناب از مصرف الکل.</p><p>خوردن غلات کامل، میوه و سبزیجات با رنگهای مختلف و به مقدار بیشتر، کوچکتر کردن وعدههای غذایی، نوشیدن آب کافی و کاهش مصرف کافئین و الکل و همچنین خوردن آجیلهای درختی در طول درمان و بعد از درمان سرطان روده توصیه میشود.</p><p></p><p>برای پیشگیری از ابتلا به سرطان روده بزرگ چه کارهایی باید انجام داد؟ </p><p>بهطور کلی کارهایی که میتوانید برای کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ انجام دهید، عبارتاند از: </p><p></p><p><strong>انجام منظم غربالگری سرطان روده بزرگ</strong></p><p>حفظ وزن سالم، زیرا چاقی باعث افزایش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ میشود. </p><p>داشتن رژیم غذایی متعادل و سرشار از مواد مغذی، به ویژه میوهها، سبزیجات و غلات کامل</p><p>کاهش مصرف گوشت قرمز و گوشتهای فرآوریشده تا حد امکان</p><p>داشتن ورزش و فعالیت بدنی منظم</p><p>سیگار نکشیدن</p><p>محدود کردن مصرف الکل. </p><p>فاکتورهای سبک زندگی در مورد ابتلا به سرطان کولورکتال مهمتر از عوامل خطر ژنتیکی هستند.</p><p></p><p><strong>دکتر ویکتور مورنو، دانشگاه بارسلونا </strong></p><p>موسسه جهانی تحقیقات سرطان در یک بررسی جامع در رابطه با ارتباط رژیم غذایی و ورزش با سرطان کولورکتال، ۹۹ مطالعه از سراسر جهان را بررسی کرد. در مجموع این مطالعات ۲۹ میلیون فرد بالغ و ۲۴۷۰۰۰ فرد مبتلا به سرطان کولورکتال بررسی شدهاند. بر اساس این مطالعات شواهد قوی در ارتباط تغذیه و سرطان روده وجود دارد. بر اساس این شواهد موارد زیر میتوانند خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش دهند: </p><p></p><p>غلات کامل </p><p>غذاهای حاوی فیبر رژیمی </p><p>لبنیات</p><p>مکملهای کلسیم.</p><p>و موارد زیر خطر ابتلا به این سرطان را افزایش میدهند: </p><p></p><p>گوشت قرمز </p><p>گوشت فرآوری شده </p><p>نوشیدنی های الکلی</p><p>اضافه وزن یا چاقی </p><p>قد بلند بودن .</p><p>این را در نظر بگیرید که سبک زندگی بر خلاف فاکتورهای ژنتیکی، چیزی است که میتوانید آن را تغییر دهید. </p><p></p><p>دکتر جما ایبانز</p><p>در بررسی ارتباط تغذیه و سرطان روده برخی شواهد نشان میدهند که مصرف مواد غذایی زیر ممکن است خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش دهند:</p><p></p><p>غذاهای حاوی ویتامین C </p><p>ماهی</p><p>ویتامین D </p><p>مکملهای مولتی ویتامین. </p><p>و همچنین برخی شواهد نشان میدهند که مواد غذایی زیر ممکن است خطر ابتلا به سرطان روده را افزایش دهند:</p><p></p><p>مصرف کم سبزیجات غیر نشاستهای</p><p>مصرف کم میوه </p><p>غذاهای حاوی آهن. </p><p>مصرف فیبر بیشتر برای پیشگیری از سرطان روده</p><p>برای پیشگیری از سرطان روده باید محتوای فیبر بیشتری دریافت کنید.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FAZA-F, post: 94663, member: 2613"] [B]در طول درمان و بعد از درمان سرطان روده چه غذاهایی بخوریم؟ [/B] تغذیه اهمیت زیادی در روند درمان و بعد از درمان سرطان کولورکتال دارد. در ادامه توصیههایی را در این رابطه به شما خواهیم کرد که خلاصهای از مطالعات بسیاری است که در سراسر جهان در این رابطه انجام شده است: وعدههای غذایی «رنگین کمانی» استفاده کنید و مجموعهای از میوهها و سبزیجات را برای تقویت سیستم ایمنی خود مصرف کنید. خوردن وعدههای غذایی کوچک اما مکرر روش دیگری است که متخصصان برای این بیماران پیشنهاد میکنند. متخصصین گوارش به این بیماران توصیه میکنند آب کافی مصرف کنند و از خوردن الکل و کافئین پرهیز کنند. چون برخی از داروهای تجویزی برای درمان این سرطان ممکن است با این نوشیدنیها تداخل داشته باشد. از سوی دیگر برخی مطالعات در افراد تحت درمان سرطان کولورکتال نشان دادهاست که مصرف چهار فنجان قهوه یا ۴۶۰ میلیگرم کافئین در روز، خطر عود سرطان را تقریباً نصف میکند. با توحه به این مسئله اجازه دهید پزشکتان با توجه به داروهای مصرفی شما در مورد مصرف قهوه تصمیم بگیرد. رژیم غذایی سرشار از منابع فیبر ممکن است نرخ بقای بیماران مبتلا به سرطان کولورکتال مرحله یک را بهبود بخشد. خوردن غلات کامل هم نتیجهی درمان را بهتر میکند. آجیل درختی بخورید: خوردن حداقل ۵۰-۶۰ گرم از مغزهای درختی مانند بادام هندی، فندق، گردو و پسته خطر عود سرطان روده بزرگ را در افرادی که در مرحله سوم درمان سرطان قرار دارند، تقریباً به نصف کاهش میدهد. مصرف آجیل درختی همچنین خطر مرگ پس از درمان را تا ۵۳ درصد کاهش می دهد. بیماران سرطان روده باید آجیل بخورند مصرف آجیل درختی در طول درمان سرطان روده و بعد از آن اهمیت زیادی دارد. به خاطر ماهیت چندین عامل مختلف در ایجاد سرطان کولورکتال موثر هستند، میتوان گفت شواهدی نشاندهندهی تأثیر متوسط رژیم غذایی در ایجاد سرطان کولورکتال هستند. داشتن یک رژیم غذایی سالم یا انتخابهای درست از همهی گروههای غذایی به ویژه میوهها، سبزیجات و فیبر، کلید سلامتی است. در مورد سرطان کولورکتال هم می توان به بیماران توصیه کرد که بهدلیل داشتن محتوای اسید فولیک و فیبر، سبزیجات و میوهی بیشتری مصرف کنند. بهتر است این بیماران بیشتر ماهی بخورند چون ممکن است از آنها در برابر سرطان کولورکتال محافظت کند. کلسیم و ویتامین D هم ممکن است با هم برای کاهش خطر سرطان کولورکتال عمل کنند. شیر و ماهی می توانند این کلسیم و ویتامین D مورد نیاز بدن را تامین می کنند. در حالی که محصولات لبنی مانند ماست و پنیر فقط کلسیم را تامین می کنند. همچنین مکمل کلسیم و ویتامین D هم ممکن است برای برخی از بیماران مفید باشد. در رابطه با خطر ابتلای مجدد به سرطان پس از درمان، میتوان با انتخاب رژیم غذایی سالمی که برای پیشگیری از سرطان در مرحله اول توصیه میشود، این خطر را کاهش داد که شامل موارد زیر است: حفظ وزن سالم مصرف مقدار زیادی غذاهای گیاه در وعدههای غذایی روزانه اجتناب از مصرف الکل. خوردن غلات کامل، میوه و سبزیجات با رنگهای مختلف و به مقدار بیشتر، کوچکتر کردن وعدههای غذایی، نوشیدن آب کافی و کاهش مصرف کافئین و الکل و همچنین خوردن آجیلهای درختی در طول درمان و بعد از درمان سرطان روده توصیه میشود. برای پیشگیری از ابتلا به سرطان روده بزرگ چه کارهایی باید انجام داد؟ بهطور کلی کارهایی که میتوانید برای کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ انجام دهید، عبارتاند از: [B]انجام منظم غربالگری سرطان روده بزرگ[/B] حفظ وزن سالم، زیرا چاقی باعث افزایش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ میشود. داشتن رژیم غذایی متعادل و سرشار از مواد مغذی، به ویژه میوهها، سبزیجات و غلات کامل کاهش مصرف گوشت قرمز و گوشتهای فرآوریشده تا حد امکان داشتن ورزش و فعالیت بدنی منظم سیگار نکشیدن محدود کردن مصرف الکل. فاکتورهای سبک زندگی در مورد ابتلا به سرطان کولورکتال مهمتر از عوامل خطر ژنتیکی هستند. [B]دکتر ویکتور مورنو، دانشگاه بارسلونا [/B] موسسه جهانی تحقیقات سرطان در یک بررسی جامع در رابطه با ارتباط رژیم غذایی و ورزش با سرطان کولورکتال، ۹۹ مطالعه از سراسر جهان را بررسی کرد. در مجموع این مطالعات ۲۹ میلیون فرد بالغ و ۲۴۷۰۰۰ فرد مبتلا به سرطان کولورکتال بررسی شدهاند. بر اساس این مطالعات شواهد قوی در ارتباط تغذیه و سرطان روده وجود دارد. بر اساس این شواهد موارد زیر میتوانند خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش دهند: غلات کامل غذاهای حاوی فیبر رژیمی لبنیات مکملهای کلسیم. و موارد زیر خطر ابتلا به این سرطان را افزایش میدهند: گوشت قرمز گوشت فرآوری شده نوشیدنی های الکلی اضافه وزن یا چاقی قد بلند بودن . این را در نظر بگیرید که سبک زندگی بر خلاف فاکتورهای ژنتیکی، چیزی است که میتوانید آن را تغییر دهید. دکتر جما ایبانز در بررسی ارتباط تغذیه و سرطان روده برخی شواهد نشان میدهند که مصرف مواد غذایی زیر ممکن است خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش دهند: غذاهای حاوی ویتامین C ماهی ویتامین D مکملهای مولتی ویتامین. و همچنین برخی شواهد نشان میدهند که مواد غذایی زیر ممکن است خطر ابتلا به سرطان روده را افزایش دهند: مصرف کم سبزیجات غیر نشاستهای مصرف کم میوه غذاهای حاوی آهن. مصرف فیبر بیشتر برای پیشگیری از سرطان روده برای پیشگیری از سرطان روده باید محتوای فیبر بیشتری دریافت کنید. [/QUOTE]
درج نقلقولها...
پاسخ دادن
تالارها
علوم و فناوری
پزشکی و سلامت
متفرقه پزشکی
تغذیه چه اهمیتی در سرطان روده دارد؟
سلام
دوست عزیز
جهت انتشار آثار و یا حمایت از نویسندههای انجمن، اکنون به خانوادهی رمانیک بپیوندید.
با ما اوقات خوشی را تجربه خواهید کرد. 🌹
تالار
فراخوانها
آموزش
کار با انجمن
قوانین
کلی
قوانین
فرستادن موضوع و نوشته
بالا
پایین