انتشار یافتهها
تالارها
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
جدیدترینها
نوشتههای جدید
آیتمهای جدید
آخرین فعالیت
کاربران
کاربران ثبت نام شده
بازدیدکنندگان فعلی
بوفه
مدالها
حمایت مالی
اشتراک ویژه
بازیها
بازی 2048
مار بازی
ورود
ثبتنام
جدیدترینها
جستجو
جستجو
فقط جستجوی عنوانها
توسط:
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
منو
ورود
ثبتنام
نصب برنامه
نصب
★پیدا کردن رمانهای بینام★
سلام مهمون عزیز امیدوارم حالت خوب باشه. تا حالا شده خلاصهی یه رمانی که قبلاً خوندیش یادت باشه؛ اما اسم اثر رو فراموش کرده باشی؟! اگه این مشکل رو داری اصلاً نگران نباش، کافیه توی انجمن رمانیک ثبت نام کنی و خلاصه رمان رو توی این تاپیک بگی. اینطوری با یه تیر دو نشون زدی هم اسم رمانی که دنبالش بودی و پیدا میکنی، هم به خانواده بزرگ رمانیک میپیوندی و حالا میتونی کلی رمان جدید بخونی و اگه خواستی هم خودت دست به قلم بشی.
دوست داری اخبار طنز بنویسی؟ و باعث خندوندن کاربرا بشی؟ برای خبرنگار شدن بپر اینجا.
علاقه داری به نویسندهها کمک کنی تا اشکالات نگارشی خودشون رو برطرف کنن؟ برای ویراستار شدن کلیک کن.
به نظارت علاقه داری؟ دوست داری به نویسندهها توی پیشبرد اثرشون کمک کنی و ناظرباشی؟ آموزش هم داریم. کلیک کن^^
تو هم میتونی وبتون و مانگا و مانهوا ادیت بزنی! برای ادیتور شدن کلیک کن
برای پیوستن به تیم تدوین کلیک کن تا توی ساخت کلیپ حرفهای بشی.
برای اعلام آمادگی رنک بازرس کلیک کن تا توی حفظ و رعایت قوانین بهمون کمک کنی.
به طراحی جلد علاقه داری؟ دوست داری برای آثار یه جلد با خلاقیت خودت طراحی کنی؟ کلیک کن
. . .
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
انچیلادای مرغ به روش پخت مدل کاسرول – نوعی غذای مکزیکی
جاوا اسکریپت غیر فعال میباشد. برای تجربه بهتر، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
پاسخ به موضوع
نوشته
<blockquote data-quote="Thumbelina" data-source="post: 126873" data-attributes="member: 3925"><p>غذایی مرکب از گوشت و پنیر با سس گوجه فرنگی تند</p><p>اصل این غذا با ترتیلا که نون ذرت هست تهیه میشه ولی میتونیم به جای ترتیلا از نون تافتون و یا حتی لواش هم تو این دستور ستفاده کنیم.</p><p>اغلب با گوشت قرمز این غذا درست میشه ولی ما ینجا از مرغ استفاده کردیم.</p><p>غذایی خوشمزه، آسان پخت و باب میل همه</p><p></p><p></p><p><strong>مواد مورد نیاز:</strong></p><p>یک عدد سینه مرغ</p><p>۲ قوطی سس قرمز تند – یا معادل با ۳۰۰ گرم سس تند</p><p>۸ عدد نان ترتیلا و یا تافتون و یا لواش</p><p>۴ فنجان پنیر خرد شده – پنیر چدار یا پنیر پیتزا ( در صورت در دسترس بودن پنیر مکزیکی)</p><p>ذرت تازه یا کنسروی ( اختیاری)</p><p>فلفل سبز خرد شده ( اختیاری)</p><p>لوبیا (اختیاری)</p><p><strong>برای سرو:</strong></p><p>خامه ترش</p><p>کاهو خرد شده</p><p>گشنیز</p><p> </p><p> </p><p><strong>روش کار:</strong></p><p>قبل از هر کاری مرغ رو میگذاریم تا بپزد.</p><p>برای اینکه مرغ خوشمزه تر باشه و طعم بهتری به غذا بده میتونید مرغ رو با سسی که ترکیبی از شیر و برخی از ادویه جات مانند زیره، پودر فلفل قرمز، پودر پیاز، پودر سیر هست میگذاریم تا خوب بپزه. بعد از پختن و وقتی خنک شد اون رو ریش ریش می کنیم و کناری می گذاریم.</p><p>درون یک ظرف پیرکس و یا هر ظرف مقاوم به حرارت، سس رو می ریزیم و در کل ظرف پخش می کنیم.</p><p>نان ترتیلا و یا تافتون رو به ابعاد ظرف می بریم و روی سس قرار میدهیم.</p><p>سپس روی نان ها، یک سوم مرغ های از قبل پخته و ریش ریش شده رو بریزید.</p><p>به سلیقه خودتون و در صورت دلخواه موادی مثل ذرت، لوبیا، فلفل سبز، گشنیز، کلم خرد شده یا هر چیز دیگری که دوست دارید روی مرغ بریزید. ( یک سوم مواد)</p><p>بسته به میل شما حتی میتونید هیچ چیزی رو اضافه نکنید و فقط با مرغ این غذا رو بپزید .</p><p>روی مواد کمی پنیر بپاشید</p><p>لایه دوم ابتدا نان رو قرار بدید و سپس روی نان سس بمالید و بقیه مواد رو بریزید پنیر بریزید و دوباره نان برای لایه سوم، مانند لایه دوم ابتدا نان و بقیه موارد</p><p>لایه چهارم فقط نان هست، روی نان سس بریزید و پنیر بریزید بیشترین مقدار پنیر را در این قسمت استفاده کنید</p><p> </p><p>روی ظرف را با فویل بپوشانید</p><p>ظرف فویل پیچی شده را درون فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ؟ به مدت ۳۷۵ درجه و مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید.</p><p>ده دقیقه مانده به اتمام پخت، ظرف رو از فر خارج می کنیم کاغذ آلومینیومی رو برمیداریم و مابقی پنیر رو روی غذا می ریزیم و دوباره درون فر قرار می دهیم.</p><p>پس از اتمام ده دقیقه آخر و پخت ظرف رو از فر خارج می کنیم.</p><p>این غذا آماده س برای سرو این غذا میتونید از خامه ترش، کاهوی خرد شده استفاده کنید.</p><p>نوش جان</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Thumbelina, post: 126873, member: 3925"] غذایی مرکب از گوشت و پنیر با سس گوجه فرنگی تند اصل این غذا با ترتیلا که نون ذرت هست تهیه میشه ولی میتونیم به جای ترتیلا از نون تافتون و یا حتی لواش هم تو این دستور ستفاده کنیم. اغلب با گوشت قرمز این غذا درست میشه ولی ما ینجا از مرغ استفاده کردیم. غذایی خوشمزه، آسان پخت و باب میل همه [B]مواد مورد نیاز:[/B] یک عدد سینه مرغ ۲ قوطی سس قرمز تند – یا معادل با ۳۰۰ گرم سس تند ۸ عدد نان ترتیلا و یا تافتون و یا لواش ۴ فنجان پنیر خرد شده – پنیر چدار یا پنیر پیتزا ( در صورت در دسترس بودن پنیر مکزیکی) ذرت تازه یا کنسروی ( اختیاری) فلفل سبز خرد شده ( اختیاری) لوبیا (اختیاری) [B]برای سرو:[/B] خامه ترش کاهو خرد شده گشنیز [B]روش کار:[/B] قبل از هر کاری مرغ رو میگذاریم تا بپزد. برای اینکه مرغ خوشمزه تر باشه و طعم بهتری به غذا بده میتونید مرغ رو با سسی که ترکیبی از شیر و برخی از ادویه جات مانند زیره، پودر فلفل قرمز، پودر پیاز، پودر سیر هست میگذاریم تا خوب بپزه. بعد از پختن و وقتی خنک شد اون رو ریش ریش می کنیم و کناری می گذاریم. درون یک ظرف پیرکس و یا هر ظرف مقاوم به حرارت، سس رو می ریزیم و در کل ظرف پخش می کنیم. نان ترتیلا و یا تافتون رو به ابعاد ظرف می بریم و روی سس قرار میدهیم. سپس روی نان ها، یک سوم مرغ های از قبل پخته و ریش ریش شده رو بریزید. به سلیقه خودتون و در صورت دلخواه موادی مثل ذرت، لوبیا، فلفل سبز، گشنیز، کلم خرد شده یا هر چیز دیگری که دوست دارید روی مرغ بریزید. ( یک سوم مواد) بسته به میل شما حتی میتونید هیچ چیزی رو اضافه نکنید و فقط با مرغ این غذا رو بپزید . روی مواد کمی پنیر بپاشید لایه دوم ابتدا نان رو قرار بدید و سپس روی نان سس بمالید و بقیه مواد رو بریزید پنیر بریزید و دوباره نان برای لایه سوم، مانند لایه دوم ابتدا نان و بقیه موارد لایه چهارم فقط نان هست، روی نان سس بریزید و پنیر بریزید بیشترین مقدار پنیر را در این قسمت استفاده کنید روی ظرف را با فویل بپوشانید ظرف فویل پیچی شده را درون فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ؟ به مدت ۳۷۵ درجه و مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید. ده دقیقه مانده به اتمام پخت، ظرف رو از فر خارج می کنیم کاغذ آلومینیومی رو برمیداریم و مابقی پنیر رو روی غذا می ریزیم و دوباره درون فر قرار می دهیم. پس از اتمام ده دقیقه آخر و پخت ظرف رو از فر خارج می کنیم. این غذا آماده س برای سرو این غذا میتونید از خامه ترش، کاهوی خرد شده استفاده کنید. نوش جان [/QUOTE]
درج نقلقولها...
پاسخ دادن
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
انچیلادای مرغ به روش پخت مدل کاسرول – نوعی غذای مکزیکی
سلام
دوست عزیز
جهت انتشار آثار و یا حمایت از نویسندههای انجمن، اکنون به خانوادهی رمانیک بپیوندید.
با ما اوقات خوشی را تجربه خواهید کرد. 🌹
تالار
فراخوانها
آموزش
کار با انجمن
قوانین
کلی
قوانین
فرستادن موضوع و نوشته
بالا
پایین