اینجا رمانیکــ ـه!

با عضویت در رمانیک، شما قادر خواهید بود با دیگر اعضای انجمن بحث کنید، به اشتراک بگذارید و پیام خصوصی ارسال کنید.

عضویت! **پیدا کردن رمان بی نام**

مهم °● تاپیک جامع درخواست نقد و تعیین سطح رمان ●°

درخواست نقد رمان تباهی
تعداد پارت: ۶۰

درخواست نقد رمان تباهی
تعداد پارت: ۶۰
عزیزم لطفاً لینک رمانت رو بذار و این رو هم بهم بگو که اختصاصیه یا نه!

این رو هم بگم که به دلیل کمبود منتقد ممکنه نقد رمانت طول بکشه. مخصوصاً که سر بچه‌ها هم شلوغه. مشکلی که نداری؟

عزیزم لطفاً لینک رمانت رو بذار و این رو هم بهم بگو که اختصاصیه یا نه!

این رو هم بگم که به دلیل کمبود منتقد ممکنه نقد رمانت طول بکشه. مخصوصاً که سر بچه‌ها هم شلوغه. مشکلی که نداری؟
اختصاصی.
تمام شده رمان تباهی | مهدیه( M.R)

اختصاصی.
تمام شده رمان تباهی | مهدیه( M.R)
دنبال تاپیک رمانت گشتم و پیداش کردم ولی متاسفانه در حال حاضر بهش دسترسی ندارم و نمی‌تونم وارد تاپیکش بشم. بنابراین فعلاً برای نقدش باید صبر کنی.
نوشته در موضوع 'رمان ژیکان | میم.ز' در دست اقدام - رمان ژیکان | میم.ز

سلام، فقط درخواست تعیین سطح دارم.
اختصاصی هم نیست...
عزیزم در حال حاضر منتقد کم داریم و بچه‌ها هم سرشون شلوغه. اگه فرصت بشه خودم اثرت رو می‌خونم و سطحش رو تعیین می‌کنم. فقط ممکنه یه کمی طول بکشه مشکلی که نداری؟

دنبال تاپیک رمانت گشتم و پیداش کردم ولی متاسفانه در حال حاضر بهش دسترسی ندارم و نمی‌تونم وارد تاپیکش بشم. بنابراین فعلاً برای نقدش باید صبر کنی.

عزیزم در حال حاضر منتقد کم داریم و بچه‌ها هم سرشون شلوغه. اگه فرصت بشه خودم اثرت رو می‌خونم و سطحش رو تعیین می‌کنم. فقط ممکنه یه کمی طول بکشه مشکلی که نداری؟
نه عزیزم عجله ندارم🤍

مدیر، تاپیک فعلا توی بخش مخفی رصد و ویرایشه، باید منتظر بمونید ویرایشش تموم بشه🌹

[BGCOLOR=rgb(235, 107, 86)]به علت حجم زیاد درخواست‌ها و کمبود منتقد، تاپیک برای مدتی کوتاه قفل خواهد شد، از صبوری شما متشکریم🤍[/BGCOLOR]

[BGCOLOR=rgb(251, 160, 38)]با تشکر از صبوری شما دوستان، تاپیک باز شد🌹[/BGCOLOR]

نام رمان: زوج بازیگر

تعداد پارت: نامعلوم

آخرین ویرایش: