اینجا رمانیکــ ـه!

با عضویت در رمانیک، شما قادر خواهید بود با دیگر اعضای انجمن بحث کنید، به اشتراک بگذارید و پیام خصوصی ارسال کنید.

عضویت! **پیدا کردن رمان بی نام**

بحث و گفتگو زندگی رو چطور میبینی

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع DELA-M
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

DELA-M

رمانیکی خلاق
Thread Owner
رمانیکی
شناسه کاربر
5399
تاریخ ثبت‌نام
2023-06-10
آخرین بازدید
راه‌حل‌ها
3
پسندها
1,245
امتیازها
208
سکه
4,348
سلام
اینجا با دیدگاه و نظر خودت زندگی رو شرح میدی و اخرش یه سوال از نفر بعد میپرسی ک دلیل رفتار و عقیده ات رو فهمیده یا ن...

خب اول خودم بگم
از نظر خود من زندگی بُعد های خاصی داره دقیقا عین یه سرزمین کشف نشده هست ک از ده نفر دو نفر جرعت کشف کاملش رو داره و اینکه به دیدگاه ادما بستگی داره ک کدوم بُعد از زندگی رو انتخاب کنن و یا خودشون محدود به اون بُعدی بکنن ک پیداش کردن یا کنجکاو باشن که به بُعد های دیگه ای دست پیدا کنن

به نظرت اسیر یه بُعد از زندگی هستی؟

اره من به شخصه این احساس رو دارم در واقع تنها به یک دید به زندگی نگاه می‌کنم؛ اما خب ما انسان‌ها خلق شدیم تا تجربه کنیم. زندگی یه آزمون و خطاست مثل کنکور، اگه نتونی از پس آزمون بر بیای همیشه پشت اون دیواری که خودت ساختی میمونی و این انتخابش با آدم‌هاست و میزان توانایی‌شون.

حرفام برات مفهومی داشتن؟ چقدر باهام موافقی؟

اره من به شخصه این احساس رو دارم در واقع تنها به یک دید به زندگی نگاه می‌کنم؛ اما خب ما انسان‌ها خلق شدیم تا تجربه کنیم. زندگی یه آزمون و خطاست مثل کنکور، اگه نتونی از پس آزمون بر بیای همیشه پشت اون دیواری که خودت ساختی میمونی و این انتخابش با آدم‌هاست و میزان توانایی‌شون.

حرفام برات مفهومی داشتن؟ چقدر باهام موافقی؟
اره مفهوم خیلی زیادیم‌داشت
تا حد زیادی موافقم و خودم به شخصه فکر میکنم
باید گذشت و به سرعت رو به جلو رفت
اونجایی که دیگه بیخیال بشی یعنی پشت یه در بسته وایسادی
تا وقتی سعی نکنی نمیتونی درو باز کنی
اگه نا امید بشی درواقع داری درجا میزنی

زندگی رو قشنگ میبینی؟!براش تلاش میکنی؟