اینجا رمانیکــ ـه!

با عضویت در رمانیک، شما قادر خواهید بود با دیگر اعضای انجمن بحث کنید، به اشتراک بگذارید و پیام خصوصی ارسال کنید.

عضویت! **پیدا کردن رمان بی نام**

خبر فوری: مدت دوری حسن یزدانی از کشتی مشخص شد

  • نویسنده موضوع نویسنده موضوع .Dadmehr.
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

.Dadmehr.

مدیریت ارشد
Thread Owner
پرسنل مدیریت
مدیر وب‌سایت
بلاگر
رمانیکی
نام هنری
مرد پاییزی
شناسه کاربر
6625
تاریخ ثبت‌نام
2023-09-14
آخرین بازدید
نوشته‌ها
1,937
پسندها
2,673
امتیازها
343
سن
35
محل سکونت
gilan
سکه
12,870
نام هنری
مرد پاییزی
xmagbcxi.png

به گزارش "ورزش سه"، سهراب کیهانی عصر چهارشنبه در گفتگو با ایرنا مصدومیت کاپیتان تیم ملی کشتی آزاد گفت: حسن یزدانی در فینال المپیک دوباره از همان ناحیه کتف آسیب دید که با توجه به شرایط پیچیده درمان، این احتمال وجود دارد که کاپیتان تیم ملی ۱۲ تا ۱۸ ماه از میادین دور باشد. درباره عمل جراحی او در داخل و یا خارج از کشور منتظر بررسی نهایی هستیم که نتیجه نهایی آن تا روز شنبه قطعی خواهد شد.

وی در واکنش به اینکه «به اذعان برخی کارشناسان آسیب‌دیدگی مجدد یزدانی مربوط به فشار روانی زیاد و همچنین ناکافی بودن زمان مداوای او دانسته‌اند» اضافه کرد: تمامی هماهنگی‌ها برای بازگشت او به میادین با اجازه پزشک جراحش صورت گرفت و حضور مجدد او در المپیک به صورت کامل مورد بررسی قرار گرفت. با توجه به اینکه حسن دوباره از همان ناحیه آسیب دیده، جراحی او سخت اما قابل انجام است. با توجه به اینکه فیزیک و شرایط بدنی حسن نسبت به افراد معمولی متفاوت است، می‌تواند پس از مداوای کامل، در رقابت‌های جهانی ۲ سال آینده کارش را دوباره آغاز کند.

عضو هیئت رئیسه فدراسیون کشتی درباره اینکه آیا حضور یزدانی در مجارستان با توجه به ناکافی بودن زمان ضروری بود یا خیر؟ گفت: در مجارستان باید حسن روی تشک می‌رفت تا مشخص شود که می‌تواند در المپیک کشتی بگیرد. به‌طور قطع رقابت رنکینگ‌دار مجارستان نیاز بود تا کادر فنی نظر نهایی را در خصوص آمادگی جسمانی یزدانی بدهد.


کیهانی همچنین درباره میزان آسیب‌دیدگی سایر ملی‌پوشان گفت: با توجه به بررسی شرایط جسمانی محمد هادی ساروی، او نیازی به جراحی ندارد و با فیزیوتراپی و تقویت عضلات شرایط او بهبود خواهد یافت. امین میرزازاده از ناحیه مینیسک پا دچار آسیب‌دیدگی و با تمرینات درمانی این آسیب برطرف شد.

وی اضافه کرد: علیرضا مهمدی در المپیک از ناحیه رباط صلیبی دچار پارگی شد که تا چند روز آینده شدت آن بررسی می‌شود تا در صورت لازم پای مصدوم او جراحی شود. علیرضا اکبری، حریف تمرینی محمدهادی ساروی دچار پارگی رباط صلیبی شد که با تایید پزشک، جراحی موفقیت‌آمیزی داشت. همچنین درباره آسیب‌دیدگی پای امیرعلی آذرپیرا هفته‌آینده پس از نظر پزشکان تصمیم‌گیری نهایی اعلام خواهد شد.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 0, کاربران: 0, مهمان‌ها: 0)

کاربرانی که این موضوع را خوانده‌اند (مجموع کاربران: 1)

عقب
بالا