اینجا رمانیکــ ـه!

با عضویت در رمانیک، شما قادر خواهید بود با دیگر اعضای انجمن بحث کنید، به اشتراک بگذارید و پیام خصوصی ارسال کنید.

عضویت! **پیدا کردن رمان بی نام**

خبر تیم ساپینتو در فیفادی نصف می‌شود!

  • نویسنده موضوع نویسنده موضوع .Dadmehr.
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

.Dadmehr.

مدیریت ارشد
Thread Owner
پرسنل مدیریت
مدیر وب‌سایت
بلاگر
رمانیکی
نام هنری
مرد پاییزی
شناسه کاربر
6625
تاریخ ثبت‌نام
2023-09-14
آخرین بازدید
نوشته‌ها
1,929
پسندها
2,673
امتیازها
343
سن
35
محل سکونت
gilan
سکه
12,730
نام هنری
مرد پاییزی

wh5j3lac7.webp

به گزارش "ورزش سه"، پنج بازیکن تیم استقلال به تیم ملی بزرگسالان برای تورنومنت کافا دعوت شدند و به احتمال زیاد یاسر آسانی و نازون دو ملی‌پوش دیگر استقلال در فیفادی شهریور خواهند بود، علاوه بر این بازیکنان رزاق‌نیا، سحرخیزان و ابولفضل زمانی سه بازیکن دیگری هستند که از این بین دو بازیکن قطعا به تیم ملی امید دعوت خواهند شد تا استقلال 9 الی 10 بازیکن را در فیفادی پیش رو در اختیار نداشته باشد.

با حضور این بازیکنان در مسابقات ملی ساپینتو تعداد زیادی از بازیکنان را در اختیار ندارد اما با این حال با پیگیری تمرینات و بدنسازی که در پیش می‌گیرد بازیکنانی مانند جنپو به فرم ایده‌آل نزدیک خواهند شد و فرصتی خواهد بود تا دو ستاره ازبکستانی مدتی از دوران مصدومیت را پشت سر بگذارند.

علاوه بر تمرینات بدنسازی، آبی‌ها با مرور برنامه‌های تاکتیکی در خط دفاع می‌توانند استحکام بیشتری پیدا کنند و با آمادگی ذهنی و روحی روان بازیکنان با شرایط بهتری به ادامه مسابقات بپردازند.


به این ترتیب با توجه به دو ملی‌پوش خارجی و حداقل سه بازیکن تیم ملی امید استقلال نیمی از تیمش را در اختیار نخواهد داشت و کادرفنی این تیم با توجه به این اتفاق که در ادامه مسابقات امید این اتفاق تکرار خواهد شد باید برنامه ریزی مشخصی داشته باشد.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 0, کاربران: 0, مهمان‌ها: 0)

کاربرانی که این موضوع را خوانده‌اند (مجموع کاربران: 1)

عقب
بالا