. . .

پزشکی 13 درمان خانگی موثر برای درمان زخم پا به طور طبیعی!

تالار متفرقه پزشکی

sara°⁸

رمانیکی پایبند
رمانیکی
شناسه کاربر
169
تاریخ ثبت‌نام
2020-11-26
آخرین بازدید
موضوعات
241
نوشته‌ها
598
راه‌حل‌ها
2
پسندها
1,129
امتیازها
306
محل سکونت
بهشت

  • #1
راههای درمان زخم پا


روش های درمان زخم پا به طور طبیعی​

زخم پا کمتر از یک کابوس نیست! آنها فقط شنیع به نظر نمی رسند و مانع اعتماد به نفس شما نمی شوند ، بلکه می توانند نشانه ای از یک بیماری پزشکی جدی تر باشند.
زخم های پا نتیجه آسیب های جزئی در پا است ، جایی که پوست شما می شکند و اجازه می دهد هوا یا باکتری ها به بافتهای زیرین برسند. معمولاً این آسیب طی یک یا دو هفته بهبود می یابد ، اما گاهی اوقات ، پوست بهبود نمی یابد و زخم هایی ایجاد می کند که می تواند کاملاً دردناک باشد. در این مقاله ، ما درمان های خانگی را ذکر کرده ایم که می تواند به درمان طبیعی زخم پا کمک کند.



زخم پا چیست؟​

زخم پا ، زخم هایی است که در پوست شکسته یا آسیب دیده ایجاد می شود. . معمولاً آنها دقیقاً بالای مچ پا ، در سمت داخلی پاها برجسته ترند.

به غیر از آسیب های پوستی ، زخم پا نیز ممکن است در نتیجه یک بیماری زمینه ای ایجاد شود. بیماریهایی که ممکن است منجر به ایجاد زخم پا شوند به طور خلاصه در زیر آورده شده است.



زخم پا در بیماران دیابتی, زخم پا دیابت


علل بروز زخم پا


چه عواملی باعث زخم پا می شوند؟​

برخی از بیماری های شایع که منجر به ایجاد زخم در پاهای شما می شوند عبارتند از:

• بیماری وریدی : این یکی از مهمترین دلایل زخم پا است. حدود 80٪ موارد زخم در پا را تشکیل می دهد. بیماری وریدی معمولاً در نتیجه معلول بودن دریچه های وریدها (سیاهرگ) است. وقتی رگ ها نتوانند خون را به سمت قلب ببرند ، دوباره به پاها سرازیر می شود و در نهایت باعث زخم می شود.



• بیماری شریانی : بیماری دیگری که باعث زخم پا می شود بیماری شریانی است. این میزان 15٪ از زخم های پا را تشکیل می دهد و در نتیجه انسداد رگ های پا است که جریان خون را در بافت های زیرین مهار می کند.



• سایر شرایط پزشکی : زخم پا نیز می تواند به دلیل شرایط پزشکی مانند دیابت یا آرتریت روماتوئید ایجاد شود. ( بیشتر بخوانید: همه چیز درباره زخم پای دیابتی )



علائم و نشانه های زخم پا​

شایعترین علائم همراه زخم پا به شرح زیر است:

- تورم مچ پا

- ورید متورم و بزرگ شده در هر یک از پاهای شما

- سنگینی در پا

- اگر مدت زمان طولانی بایستید ، پا شروع به درد می کند.

- تغییر رنگ روی پا

- پوست تحریک شده یا پوسته پوسته شده

- پوست در اطراف زخم ها شروع به سخت شدن و بزرگ شدن می کند.



این علائم اغلب از نظر شدت متفاوت هستند. اگرچه بیشتر زخم های پا معمولاً طی چند روز ناپدید می شوند ، اما ممکن است برخی از آنها زخم ها درمانی ، نداشته باشند. همیشه بهتر است برای جلوگیری از عوارض بعدی ، زخم های پا را هر چه زودتر التیام دهید. برای این منظور ، ابتدا باید آنها را تشخیص دهید. در زیر چند روش رایج برای تشخیص زخم پا استفاده شده است.



چگونه زخم پا تشخیص داده می شود؟​

معاینه فیزیکی رایج ترین روش برای تشخیص آن است.

همچنین می توان از دستگاه داپلر برای تشخیص زخم پا براساس خونرسانی به پاها استفاده کرد. در برخی موارد ، اگر شما قادر به تأیید وضعیت شما نباشد ، ممکن است پزشک شما را به یک متخصص عروق ارجاع دهد.

پس از تشخیص زخم پا ، تمایل دارید که به دنبال گزینه های مختلف برای درمان این بیماری باشید و چه چیزی بهتر از توانایی انجام چنین کاری طبیعی است؟ در زیر برخی از بهترین درمان های خانگی ذکر شده است که می تواند به شما در درمان طبیعی زخم پا کمک کند.



درمان های طبیعی برای بهبود زخم های پا​

1. آلوئه ورا



زخم پا در بیماران دیابتی, زخم پا دیابت


کنترل زخم پا در بیماران دیابتی


یک برگ آلوئه ورا برداشته و کمی برش دهید. ماده ژله مانند را از روی برگ بریزید. ژل را مستقیماً به زخم های پای خود بمالید. این کار را روزانه 2-3 بار انجام دهید.



آلوئه ورا یک گیاه درمانی است که به طور گسترده ای برای درمان بیماری های مختلف استفاده می شود. در بهبود زخم های پا بسیار موثر است زیرا نه تنها از رشد باکتری جلوگیری می کند بلکه از عفونت بیشتر نیز جلوگیری می کند.. این ماده حاوی ترکیباتی مانند آنتراکینونها و هورمونهای خاصی است که گفته می شود خاصیت ترمیم زخم را به آن وارد می کند.



2. روغن نارگیل



زخم پا در بیماران دیابتی, زخم پا دیابت


کنترل زخم پا در بیماران دیابتی


1 تا 2 قاشق چای خوری روغن نارگیل بکر

مقداری روغن نارگیل بکر در کف خود بریزید و آن را به آرامی روی زخم های پا بمالید. برای بهبود سریع باید این کار را 2-3 بار در روز انجام دهید. روغن نارگیل به دلیل وجود اسیدهای چرب مانند اسید لوریک ، خاصیت ضد باکتری فوق العاده ای از خود نشان می دهد. همچنین ضد التهاب است و در بهبود زخم پا و علائم همراه آن کاملاً موثر است.



3. عسل



زخم پا در بیماران دیابتی, زخم پا دیابت


راههای درمان زخم پا


کمی عسل ارگانیک در نوک انگشتان خود بگیرید. آن را به آرامی به زخم های باز پای خود بمالید و بگذارید روی آن بماند. می توانید بعد از 10 تا 15 دقیقه آن را با آب بشویید. این کار را حداقل 2-3 بار در روز انجام دهید.



عسل یکی از رایج ترین روش های درمانی برای درمان زخم ها و سوختگی ها است و یکی از بهترین داروهای زخم پا است. خواص ضد التهابی آن به کاهش تورم و درد کمک می کند ، در حالی که خواص درمانی آن بهبود زخم را تسریع می کند. عسل همچنین ضد باکتری است و می تواند از عفونت بیشتر زخم جلوگیری کند.



4. گوتو کولا



زخم پا در بیماران دیابتی, زخم پا دیابت


درمان زخم پا به طور طبیعی


یک مشت برگ گوتو کولا یا 1 قاشق غذاخوری گوتو کلا خشک شده ، را با آب کافی خرد کنید تا به صورت خمیر غلیظ در آید. این خمیر را روی زخم های پا بمالید و بگذارید 20-20 دقیقه بماند. آن را بشویید. این خمیر را 1-2 بار در روز استفاده کنید.

گوتو کولا یک گیاه خزنده است که عمدتا در مناطق گرمسیری مانند آسیا و آفریقا یافت می شود. برای درمان زخم های باز مانند زخم پا و سوختگی استفاده می شود. وجود ترکیباتی مانند اسید آسیایی و اسید مادکاسیک به گوتوکولا خاصیت ترمیم زخم و ضد التهابی می بخشد.



5. روغن درخت چای



زخم پا در بیماران دیابتی, زخم پا دیابت


زخم پا در بیماران دیابتی


10 تا 12 قطره روغن درخت چای

30 میلی لیتر روغن نارگیل

روغن درخت چای را با روغن نارگیل مخلوط کنید. کمی از این مخلوط را روی زخم های پا بمالید. مخلوط باقیمانده را برای استفاده بیشتر در یک ظرف تمیز نگهداری کنید.

این کار را حداقل دو بار در روز انجام دهید تا بهترین نتیجه را بگیرید.

روغن درخت چای یک ضد عفونی کننده قوی است و برای درمان انواع عفونت های پوستی استفاده می شود. محققان کارایی روغن درخت چای را در درمان زخم های مزمن پا نیز ثابت کرده اند. همچنین فعالیت های ضد باکتری و ضد التهابی شدیدی از خود نشان می دهد ، که می تواند در درمان و بهبود زخم های پا بسیار کمک کند.



6. زردچوبه



زخم پا در بیماران دیابتی, زخم پا دیابت


کنترل زخم پا در بیماران دیابتی


1 قاشق چایخوری پودر زردچوبه

آب

زردچوبه و آب را مخلوط کنید تا یک خمیر غلیظ به دست آید. خمیر را روی زخم های پای خود بمالید و بگذارید خشک شود. آن را با آب گرم بشویید. همچنین می توانید یک لیوان شیر داغ به همراه زردچوبه مصرف کنید تا به بدن کمک کند تا از داخل با عفونت مقابله کند.

این کار را باید حداقل دو بار در روز انجام دهید.



از زردچوبه به دلیل خاصیت ضد باکتریایی که دارد برای ترمیم زخم استفاده می شود. این ماده حاوی ترکیبی به نام کورکومین است که دارای خاصیت ضد التهابی و ترمیم زخم استثنایی است.



7. سرکه سیب



زخم پا در بیماران دیابتی, زخم پا دیابت


چه دارویی برای زخم پا مناسب است


1 قاشق غذاخوری سرکه سیب


1 تا 2 قاشق غذاخوری آب گرم

کمی فلفل

لیف حمام

سرکه سیب را با آب گرم مخلوط کنید. یک لیف کوچک را در این محلول خیس کنید و آن را روی زخم قرار دهید. بگذارید 10 تا 15 دقیقه روی آن بماند. این کار را روزانه دو بار انجام دهید.



سرکه سیب یکی دیگر از درمان های طبیعی اما موثر برای زخم پا است. این ماده حاوی مقادیر زیادی اسید استیک است و همچنین منبع غنی از ویتامین ها و مواد معدنی مختلف است ، که آن را در درمان عفونت های میکروبی مانند زخم پا بسیار موثر می کند. به دلیل خاصیت ترمیم زخم ، از آن به طور گسترده ای برای درمان رگ های واریسی استفاده می شود و از این رو می تواند در درمان زخم های پا بسیار مفید باشد.



8. وازلین



زخم پا در بیماران دیابتی, زخم پا دیابت


راههای درمان زخم پا


لایه نازکی از وازلین را مستقیماً روی زخم های پا قرار دهید. این کار را چند بار در روز انجام دهید. ژله نفتی به صورت وازلین به فروش می رسد. این یک لایه محافظ روی زخم ایجاد می کند ، در نتیجه از عفونت بیشتر زخم باز جلوگیری می کند. همچنین می تواند از ایجاد زخم و خارش جلوگیری کند. اگر می خواهید زخم های پا را پانسمان کنید ، استفاده از وازلین فکر خوبی نیست.



9. روغن اساسی رزماری



زخم پا در بیماران دیابتی, زخم پا دیابت


راههای درمان زخم پا


3 تا 4 قطره روغن اساسی رزماری

1 تا 2 قاشق چای خوری روغن نارگیل

روغن رزماری را با روغن نارگیل مخلوط کنید. این ترکیب را مستقیماً روی زخم های پا قرار دهید. این کار را باید روزانه 2-3 بار انجام دهید. رزماری برای اهداف مختلفی از جمله درمان و مدیریت زخم ها استفاده می شود. این ماده دارای خواص ضد التهابی است که می تواند به درمان تورم و التهاب کمک کند. رزماری همچنین یک ضد عفونی کننده طبیعی است و از این رو می تواند از رشد باکتری در زخم های پا جلوگیری کند.



10. بومادران



زخم پا در بیماران دیابتی, زخم پا دیابت


درمان زخم پا به طور طبیعی


مکمل بومادران یا پماد موضعی حاوی بومادران

مکمل های بومادران (350 میلی گرم) را مصرف کنید تا به بدن کمک کنید تا سریعتر بهبود یابد. همچنین می توانید پماد ساخته شده از بومادران را بر روی زخم ها قرار دهید.

این کار را به صورت روزانه انجام دهید

بومادران در درمان زخمهای باز مانند زخم پا موثر است. این خواص ضد باکتری و ضد التهابی را نشان می دهد که روند بهبودی زخم را تسریع می کند در حالی که به طور همزمان التهاب و تورم را کاهش می دهد.



12. دانه های کتان



زخم پا در بیماران دیابتی, زخم پا دیابت


راههای کنترل زخم پا


1 قاشق چایخوری دانه های کتان آسیاب شده

آب

یک قاشق چایخوری دانه های کتان آسیاب شده بردارید و کمی آب به آن اضافه کنید تا به صورت خمیر غلیظ در آید. این خمیر بذر کتان را مستقیماً روی زخم های پا بمالید. بگذارید 15 تا 20 دقیقه روی آن بماند و سپس آن را با آب بشویید. بعد از استفاده از خمیر بذر کتان می توانید زخم را روی پای خود بپیچید و بگذارید یک شب بماند. برای مزایای بیشتر می توانید دانه های کتان را نیز مصرف کنید. این کار را حداقل 1-2 بار در روز انجام دهید.



دانه های کتان منبع غنی از اسیدهای چرب امگا 3 است که خاصیت ضد التهابی به آنها می دهد. آنها همچنین به بهبود سریع زخم های باز و زخم های پوستی کمک می کنند. بذر کتان همچنین ضد میکروبی است و می تواند به جلوگیری از عفونت کمک کند.



13. بابونه



زخم پا در بیماران دیابتی, زخم پا دیابت


درمان زخم پا به طور طبیعی


1 قاشق چایخوری گیاه بابونه

1 فنجان آب گرم

یک قاشق چایخوری گیاه بابونه را به یک فنجان آب داغ اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 10-15 دقیقه خنک شود. صاف کنید و بگذارید مدتی خنک شود. یک دستمال تمیز را در این چای خیس کنید و آن را به آرامی در اطراف زخم های پا بپیچید. بگذارید یک شب بماند.

شما می توانید این کار را یک بار در روز انجام دهید.



مطالعات اخیر نتیجه گرفته اند که عصاره بابونه می تواند بهبود کامل زخم های باز را تسهیل کند. این ماده دارای خواص ضد التهابی است که التهاب و تورم اطراف زخم پا را کاهش می دهد ، در حالی که خواص ضد باکتری آن به مبارزه و جلوگیری از عفونت کمک می کند.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین