. . .

آموزش کیک هویج

تالار آموزش آشپزی

H A D I S

رمانیکی حامی
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
:|
شناسه کاربر
846
تاریخ ثبت‌نام
2021-08-30
موضوعات
552
نوشته‌ها
1,515
راه‌حل‌ها
4
پسندها
6,091
امتیازها
368
سن
18
محل سکونت
رنگین کمون☁️🌈

  • #1
مواد لازم جهت تهیه کیک هویج و گردو:
تخم مرغ ۴ عدد
شکر قهوه ای ١/٢ پیمانه
شکر سفید ١/٢ پیمانه
آرد ١و ٣/۴ پیمانه
هویج رنده شده ٢ پیمانه
روغن مایع٣/۴ پیمانه
بکینگ پودر ١ ق غذاخوری
جوش شیرین ١/۴ ق چایخوری
دارچین ١و نیم ق غذاخوری
جوز هندی یا پودر هل ١/۴ ق مرباخوری
گردوی خردشده نصف پیمانه
 
نام موضوع : کیک هویج دسته : آموزش آشپزی

H A D I S

رمانیکی حامی
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
:|
شناسه کاربر
846
تاریخ ثبت‌نام
2021-08-30
موضوعات
552
نوشته‌ها
1,515
راه‌حل‌ها
4
پسندها
6,091
امتیازها
368
سن
18
محل سکونت
رنگین کمون☁️🌈

  • #2
تخم مرغ های کامل را داخل کاسه ای به همراه شکر سفید و شکر قهوه ای مخلوط کنید. چند دقیقه با همزن برقی بزنید تا حجیم و کرمی رنگ شود. روغن مایع رو اضافه کنید.

آرد رو با بیکینگ پودر، جوش شیرین، دارچین و هلالک کنید.

کم کم مخلوط آرد را به مایع تخم مرغی اضافه کنید و با همزن در حد مخلوط شدن هم بزنید.

در آخر هویج رنده شده را اضافه کنید. گردو را هم به مواد بیفزایید. به آرامی هم بزنید این مرحله را به کمک قاشق، لیسک با همزن دستی می‌توانید انجام دهید.


در نهایت مخلوطی غلیظ بدست خواهد آمد. زمانی که مواد را به قالب منتقل می‌کنید، مایع کیک باید به شکل زیر باشد. یعنی به راحتی سرازیر نشود و رقیق نباشد. کف قالب مورد نظرتان را کاغذ روغنی بیندازید.

مواد را داخل قالب بریزید با قاشق یا لیسک مواد کیک را داخل قالب صاف کنید. قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای ١٨٠ درجه، قرار دهید تا به مدت یک ساعت بپزد.
اواخر پخت چک کنید تا کیکتون خمیری نشود. بسته به نوع فرتون ممکن است زمان پخت کیک کمتر یا بیشتر طول بکشد.
یک خلال دندان داخل کیک فرو کنید اگر چیزی به خلال دندان نچسبید یعنی کیک شما حاضر است.
بعد از پخت اجازه دهید کیک سرد شود. بعد می‌توانید با خامه، کرم چیز یا پودر قند تزیین کنید و با خمیر فوندانت هویج درست کنید و روی کیک بذارید.
من کیک را از وسط برش دادم و بین لایه ها را با کرم چیز پوشش دادم و بعد لایه دوم رو روی کرم چیز گذاشتم و مجدداً روی کیک، کرم پنیری زدم.


برای تهیه کرم پنیری:

حدودا صد گرم پنیر خامه ای را با خامه صبحانه و پودر قند و دو قاشق غذاخوری سس کارامل مخلوط کردم و کامل هم زدم. بعد از پخت کیک و سرد شدنش کیک رو از وسط برش دادم و کرم پنیری بینش زدم لایه دوم رو گذاشتم و دوباره با کرم روی کیک رو کاور کردم.

نکات مهم در تهیه کیک هویج:برای پخت انواع کیک و شیرینی حتما مواد خشک را با آرد مخلوط کرده و الک کنید بعد داخل مواد بریزید، مثلا در این دستور جوز هندی یاهل ، دارچین و بیکینگ پودر را با آرد مخلوط کرده و الک کنید.دارچین یکی از اصلی ترین مواد اولیه کیک هویج است.تا٣٠ دقیقه اول پخت، درب فر را به هیچ عنوان باز نکنید ، زیرا علاوه بر خوابیدن پف کیک، هوای گرم داخل فر خارج و باعث تغییر در دمای پخت می شود.بعد از اضافه کردن آرد ، هم زدن مواد در حدی باشد که آرد گوله گوله نشود و مایه کیک یکدست شود، توجه داشته باشید که هم زدن زیاد باعث سفت شدن کیک می شود.تخم مرغ ها را زودتر از یخچال درآورده تا با محیط هم دما شوند.معمولا در زمان پخت کیک بعد از اینکه کیک رو برش میزنیم حباب هایی بزرگ داخل کیک ایجاد میشه که شکل ظاهری کیک رو بد میکنه که علتش اینه که وقتی مایه کیک رو داخل قالب میریزیم هوا وارد خمیر کیک میشه، برای جلوگیری از این کار شما بعد از اینکه مایه کیک را داخل قالب ریختید قالب راچندبار روی میز و یا زمین بکوبید تا همه مواد یکدست ته نشین شوند.میتوانید ١/۴ قاشق چایخوری پودر زنجبیل هم داخل این مواد بریزید کیک رو خوشمزه تر میکند البته میزانش را بسته به ذائقه خودتان میتوانید کم یا زیاد کنید.شکر قهوه ای دراین دستور قابل حذف است و میتوانید به همان میزان شکر سفید جایگزین کنید.شکر قهوه ای طعم مطبوع تر ورنگ بهتری به کیک هویج میدهد.میتوانید گردو دراین دستور را حذف کنید
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین