. . .

آموزش کیک شکلاتی

تالار آموزش آشپزی

H A D I S

مدیرتالارسرگرمی
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
:|
مدیر
تالار‌سرگرمی
شناسه کاربر
846
تاریخ ثبت‌نام
2021-08-30
موضوعات
564
نوشته‌ها
1,526
راه‌حل‌ها
4
پسندها
6,124
امتیازها
368
سن
18
محل سکونت
آسمان شب

  • #1
مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی:کره: ۱۱۰ گرم
شکر: ۱۰۰ گرم
تخم مرغ: ۱۸۰ گرم (هر تخم مرغ درشت حدود شصت گرم هست و در این کیک بین سه تا چهار عدد تخم مرغ استفاده میشه. بسته به اندازه تخم مرغ ها، حتی ممکنه سه و نصفی تخم مرغ ببره)
شکلات تلخ: ۶۰ گرم ( برای اینکه کیکی داشته باشین که طعم شکلاتیش براتون عالی و دلچسب باشه، باید از کاکائو و شکلات مرغوب استفاده کنین. از شکلاتی استفاده کنین که معمولا طعمش رو دوست دارین؛ اگه شکلات تلخ دوست ندارین میتونین از شکلات شیری استفاده کنین و بهتره که از کاکائوی مرغوب هلندی استفاده کنین)
شیر: ۶۵ میلی لیتر
آرد: ۱۲۵ گرم
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودر: یک و یک چهارم قاشق چایخوری
پودر کاکائو: ۳ قاشق غذاخوری
 
نام موضوع : کیک شکلاتی دسته : آموزش آشپزی

H A D I S

مدیرتالارسرگرمی
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
:|
مدیر
تالار‌سرگرمی
شناسه کاربر
846
تاریخ ثبت‌نام
2021-08-30
موضوعات
564
نوشته‌ها
1,526
راه‌حل‌ها
4
پسندها
6,124
امتیازها
368
سن
18
محل سکونت
آسمان شب

  • #2
طرز تهیه کیک شکلاتی:

آرد و کاکائو و بکینگ پودر رو مخلوط کنین و سه بار الک کنید و کنار بذارین.


شکلات رو به روش بن ماری ( روی حرارت بخار آب) آب کنین و کنار بذارین تا خنک بشه. کره به دمای محیط رسیده و شکر رو با همرن بزنین تا کاملا سفید رنگ بشه و دونه های شکر داخل کره حل بشن.


تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنین؛ وانیل رو هم به همراه تخم مرغ ها اضافه کنین و هر تخم مرغ رو یک دقیقه با دور تند همزن بزنین و
شیر رو اضافه کنین.

مواد رو در حد مخلوط شدن با همزن هم بزنین و شکلات آب شده رو اضافه کنین.

مواد رو خوب باهم مخلوط کنید. حالا همزن رو کنار بذارین و مواد خشک الک شده رو در چند مرحله اضافه کنین.

به آرومی با لیسک فولد کنین. فولد کردن (Folding)، به معنای تا کردن است که با هم زدن فرق دارد. در فولدینگ باید با لیسک و به حالت دورانی، تنها مواد را از ته ظرف به روی ظرف بیاورید و آن قدر این کار را انجام دهید تا مواد با هم ترکیب شوند؛ تنها باید در حد یکدست شدن مواد با هم فولد کنید و نه بیشتر!
قالب تون رو چرب کنین ( با روغن جامد یا روغن مخصوص جدا کننده و به کمک قلمو، کف و دیواره های قالب رو کاملا چرب کنین) و مواد رو داخل قالب بریزین. در فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم شده، در طبقه وسط به مدت حدود ۴۰ الی ۵۰ دقیقه قرار بدین تا کیک کاملا بپزه.


از اواسط پخت به بعد میتونین با خلال دندون کیک رو امتحان کنین هر موقع خلال دندون تمیز بیرون اومد یعنی کیک شما کاملا پخته و میتونین از فر خارج کنین (باز کردن در فر قبل از طی شدن نصف زمان پخت باعث خوابیدن پفک کیک میشه). اجازه بدین کیکتون داخل قالب کاملا خنک بشه و بعد از قالب خارج کنین.
 

H A D I S

مدیرتالارسرگرمی
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
:|
مدیر
تالار‌سرگرمی
شناسه کاربر
846
تاریخ ثبت‌نام
2021-08-30
موضوعات
564
نوشته‌ها
1,526
راه‌حل‌ها
4
پسندها
6,124
امتیازها
368
سن
18
محل سکونت
آسمان شب

  • #3
از این دستور میتونین برای تهیه کاپ کیک شکلاتیهم استفاده کنین. البته بهتره نکات زیر رو رعایت کنید:

اگه از کپسول‌های مقوایی و با دوام استفاده میکنین، میتونین کپسول‌ها رو به تنهایی روی سینی فر بچینین و اگه از کپسول های کاغذی نازک استفاده میکنین ( مشابه کپسول کیک یزدی) باید کپسول‌ها رو داخل قالب مافین بذارین تا بعد از ریختن مواد باز نشن.دو سوم کپسول رو با مواد کیک پر کنین و بعد در فر ۱۸۰ درجه قرار بدین. به دلیل کوچیک بودن سایز کاپ کیک نسبت به کیک، زمان پخت کم میشه و ما بین ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان میبره تا کاپ کیک ها بپزن و حتما قبل از خارج کردن از فر با خلال دندان تست کنین که کاملا پخته باشن.میتونین برای خوشمزه‌تر شدن کیک تون روی کیک گاناش شکلاتی یا سس شکلاتی بریزین و بعد با ترافل، چیپس شکلاتی، انواع مغز ها یا میوه تزیینش کنین. طرز تهیه گاناش و سس شکلات رو در ادامه توضیح میدیم:طرز تهیه سس شکلاتی

ما اینجا برای روی کیک از سس شکلاتی استفاده کردیم؛ از سس شکلاتی هم برای روی کیک یا پنکیک و برای دسرها و شیرینی ها استفاده میشه.

مواد لازم برای تهیه سس مخصوص تزیین کیک:شیر: نصف پیمانهپودر کاکائو: یک هشتم پیمانهنمک: ۱ پنسآرد: ۱ قاشق غذاخوریشکر: ۳ قاشق غذاخوری ( بنا به ذائقه اگه شیرین تر دوست دارین میتونین تا ۵ قاشق بریزین)کره: ۱ قاشق غذاخوریوانیل: یک چهارم قاشق چایخوریطرز تهیه سس شکلاتی برای کیک:

کاکائو رو الک کنین و آرد الک شده رو بهش اضافه کنین.

شکر و نمک رو هم اضافه کنین و مواد رو کاملا مخلوط کنین.

شیر و کره رو باهم مخلوط کین و روی حرارت قرار بدین تا کره آب بشه.

بعد مخلوط کاکائو رو بهش اضافه کنین و هم بزنین؛ تا یک دست بشه. و روی حرارت کم مدام مخلوط کنین تا بجوشه و غلیظ بشه. وقتی از حرارت افتاد، روی کیکتون بریزین و اجازه بدین کمی بمونه و خودش رو بگیره.

کیک شما آمادست. می‌تونید کیک رو با میوه های دلخواه تزیین کتید و در کنار چای یا قهوه سرو کنید
 

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
74

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین