مرحله اول
برای تهیه کیک تر یلدایی خوشمزه ابتدا یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم، سپس تخم مرغ را درون آن می ریزیم و با دور تند همزن برقی هم می زنیم تا تخم مرغ از لختگی خارج شود. در ادامه وانیل و شکر را به تخم مرغ اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا مجددا با دور تند همزن برقی مخلوط می کنیم تا بافت مواد کرم
رنگ و پف دار شود. در ادامه شیر و روغن مایع را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس مجددا به مدت ۱ دقیقه هم می زنیم. در ادامه آرد و بکینگ پودر را مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله مخلوط آرد و بکینگ پودر را ۲ مرتبه الک می کنیم. در ادامه مجددا مخلوط آرد را درون الک می ریزیم و این بار طی ۲ مرحله روی مخلوط تخم مرغ الک می کنیم، سپس با لیسک به صورت دورانی درحد ترکیب شدن مخلوط می کنیم.