. . .

معرفی معرفی شغل ویزیتور

تالار مشاغل عمومی

فندوق کوشولو🧸🍪

رفیق رمانیکی
کاربر ثابت
شناسه کاربر
1784
تاریخ ثبت‌نام
2022-02-20
آخرین بازدید
موضوعات
138
نوشته‌ها
674
راه‌حل‌ها
2
پسندها
4,623
امتیازها
443
سن
18
محل سکونت
سرزمین رویاها

  • #1
ویزیتور با مشتریان ملاقات می‌کند و اجناس را به آن‌ها می‌فروشد. در حالی که یک ویزیتور از طریق تلفن یا اینترنت ارتباط برقرار می‌کند، بیشتر زمان خود را صرف برگزاری جلسات حضوری با مشتریان می‌کند. در ادامه‌ی مطلب پاسخ می‌دهیم شرح وظایف، الزامات و شرایط کاری برای ویزیتور چیست.

معرفی شغل ویزیتور: شرح وظایف ویزیتور​

شرح وظایف یک ویزیتور چیست؟ به‌طور کلی وظایف ویزیتور شامل موارد زیر است:

  • زمان‌بندی و برگزاری جلسات حضوری با مشتریان بالقوه؛
  • نظارت و دستیابی به اهداف فروش که توسط رهبر تیم فروش تعیین شده‌اند؛
  • شبکه سازی و حفظ ارتباطات با مشتریان قدیمی؛
  • برجسته‌نمودن جذاب‌ترین ویژگی‌های محصول یا خدمات برای فروش به مشتریان؛
  • تدوین مهارت‌های خدمات مشتری.

معرفی شغل ویزیتور: الزامات​

در این بخش توضیح می‌دهیم تحصیلات و مهارت‌های لازم برای تبدیل‌شدن به ویزیتور چیست. ویزیتور باید دارای مهارت‌های بین‌فردی و فروش قوی باشد. این مهارت‌ها برای ایجاد ارتباط با مشتریان و فروش محصولات بسیار اهمیت دارند. با دنبال‌کردن گواهینامه‌های مربوط به فروش و فرصت‌های آموزشی، می‌توانید این مهارت‌ها را توسعه دهید.

تحصیلات​

تحصیلات مورد نیاز ویزیتور چیست؟ با این‎که داشتن مدرک دانشگاهی برای ویزیتورشدن، ضروری نیست، اما کسب مدرک کاردانی یا کارشناسی می‌تواند شما را به داوطلبی جذاب برای کارفرمایان بالقوه، تبدیل نماید. صنایع مرتبط شامل اقتصاد، مدیریت کسب‌وکار، حسابداری، مالی، ریاضیات و آمار است. علاوه بر این، اگر بخواهید محصولات پزشکی یا فنی را بفروشید، ممکن است نیاز به تکمیل یک دوره فنی یا دریافت یک مدرک داشته باشید. دوره‌های مرتبط با فناوری یا صنایع پزشکی شامل زیست‌شناسی، مهندسی، شیمی یا داروسازی است.

کارآموزی​

شاید این سؤال برایتان پیش بیاید که اهمیت دوره‌های کارآموزی برای موفقیت یک ویزیتور چیست. کارآموزی‌های فروش گذشته در موقعیت‌هایی چون املاک و مستغلات و خرده‌فروشی نیز می‌توانند برای پیگیری این حرفه مفید باشند. برخی از ویزیتورها، به‌عنوان ویزیتور داخلی کار می‌کنند و دانش خود را در تحقیقات میدانی تبادل می‌کنند. مهارت فروش در هر دو موقعیت اعمال می‌شود. برخی از صنایع، مانند تولید عمده، نیاز به آموزش خاصی دارند. سازمان‌های خاص، اغلب برنامه‌های آموزشی خود را برای فروش محصولات تکنولوژی بالا ارائه می‌دهند. آموزش فروش حین کار نیز مهم است، زیرا یک ویزیتور باید به‌طور مرتب به اهداف جدید فروش برسد. ویزیتورها اغلب بر اساس عملکرد، دستمزد می‌گیرند و ادامه تحصیل می‌تواند به افزایش دریافتی آن‌ها کمک کند.

مهارت‎‌ها​

ویزیتور باید دارای مهارت‌های بین فردی قوی برای توسعه روابط با مشتریان باشد. در ادامه بررسی می‌کنیم برخی از مهارت‌های مفید برای ویزیتور چیست.

مهارت‌های ارتباطی: ضرورت مهارت‌های ارتباطی شفاف برای ویزیتور چیست؟ ویزیتورها با رهبران تیم، همکاران و مشتریان بالقوه کار می‌کنند. بنا بر این یک ویزیتور باید مهارت‌های ارتباط کلامی و غیرکلامی را در خودش پرورش دهد.

مهارت‌های بین فردی: داشتن مهارت‌های بین‌فردی از جمله اعتمادبه‌نفس، مدیریت ارتباط و تمایل به پذیرش بازخورد برای یک ویزیتور اهمیت دارد. نقش مهارت‌های بین فردی برای موفقیت یک ویزیتور چیست؟ از آن‌جا که تعامل با هر مشتری، منحصربه‌فرد است، ویزیتور برای تنظیم و انطباق با مکالمه، به مهارت‌های بین‌فردی پرورش‌یافته نیاز دارد.

مهارت مذاکره: مهارت‌های مذاکره اغلب هنگام تلاش ویزیتور برای یک توافق، موردنیاز است. ویزیتور باید این اختیار را داشته باشد که چه زمانی فروش را متوقف کند یا چه زمانی باید درباره قیمت مذاکره نماید.

متقاعدسازی: اهمیت مهارت متقاعدسازی برای ویزیتور چیست؟ این مهارت به ویزیتور کمک می‌کنند تا مشتری را درباره مزایای محصولات آگاه کند، که این امر احتمال فروش را افزایش می‌دهد.

تجزیه و تحلیل: مهارت‌های تحلیلی به ویزیتور کمک می‌کنند تا بفهمد چه مراحلی را باید طی کند. علاوه بر این، فروش محصولات و خدمات ممکن است نیاز به محاسبات سریع و مهارت‌های ریاضی و تحلیلی داشته باشد.

معرفی شغل ویزیتور: محیط کاری​

در این بخش توضیح می‌دهیم شرایط کاری و محیط کار برای ویزیتور چیست. ویزیتورها، بخش عمده‌ای از کار خود را صرف ملاقات حضوری با مشتریان بالقوه می‌کنند که می‌توانند شامل مدیران شرکت یا صاحبان مشاغل کوچک باشند. آن‌ها ممکن است به محل کار یا خانه مشتری رجوع کنند تا بتوانند نحوه عملکرد محصول خود را نشان دهند.

محصول یا خدمات فروخته‌شده اغلب فضای کاری را تعیین می‌کنند. یک فروشنده املاک و مستغلات ممکن است برای به‌دست‌آوردن لیست‌های جدید، خانه‌به‌خانه جست‌و‌جو کند. یک نماینده فروش عمده، ممکن است انبارهای مشتریان بالقوه را بررسی کند. به هر ویزیتور اغلب منطقه‌ای اختصاص داده می‌شود تا در آن مشغول شوند. بسته به اندازه سازمان، این منطقه می‌تواند در چند شهر یا استان‌های دیگر باشد.

معرفی شغل ویزیتور: چگونه یک ویزیتور شویم؟​

تحصیلات و کارآموزی، می‌توانند به شما کمک کنند مهارت‌های مورد نیاز برای تبدیل‌شدن به ویزیتور را یاد بگیرید. در ادامه بررسی می‌کنیم مراحل تبدیل‌شدن به ویزیتور چیست.

تکمیل تحصیلات: اولین قدم برای تبدیل‌شدن به یک ویزیتور چیست؟ تکمیل کلیه دوره‌های مربوطه. در گام اول باید یک رشته و دوره مرتبط را انتخاب کنید.

کسب تجربه در موقعیت فروش سطح پایین: یکی از بهترین راه‌های توسعه مهارت‌های فروش، تجربه عملی است. شما اغلب می‌توانید موقعیت فروش سطح پایین را با کمترین تجربه پیدا کنید.

توسعه مهارت‌ها: توسعه مهارت‌های فروش و بین‌فردی خود را در موقعیت‌های پایین‌تر آغاز کنید. در جهت نهایی‌کردن فروش و تقویت مهارت‌های خود تلاش کنید.

اقدام برای موقعیت‌های ویزیتوری: اکنون پاسخ می‌دهیم آخرین اقدام برای تبدیل‌شدن به ویزیتور چیست. هنگامی که تحصیلات مورد نیاز را تکمیل کردید و مهارت‌های ضروری را پرورش دادید، می‌توانید برای موقعیت ویزیتوری در بازار درخواست دهید. تجربه خود را در رزومه برجسته کنید و مهارت‌های ارتباطی و بین فردی خود را در طول مصاحبه نشان دهید.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین