- شناسه کاربر
- 300
- تاریخ ثبتنام
- 2021-01-16
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 519
- نوشتهها
- 4,411
- راهحلها
- 183
- پسندها
- 35,061
- امتیازها
- 1,008
- سن
- 19
- محل سکونت
- خرابههای خاطرات :)
دسر شکلاتی جزو محبوبترین دسرها است که به شیوههای مختلفی تهیه میشود. در این مطلب سه نوع از این دسر که بیشتر با ذائقه ایرانی هماهنگ هستند (دسر شکلاتی با وانیل، کرم شکلات و کرم رانوسه)، معرفی خواهند شد.
دستور تهیه
طرز تهیه دسر شکلاتی با وانیل
به منظور تهیه این دسر به نیم ساعت زمان (این مدت شامل زمانی که دسر باید در یخچال بماند تا سفت شود، نیست) و مواد اولیه زیر نیاز است.مواد لازم | |
شیر | 2 لیوان |
پودر ژلاتین | 2 قاشق غذاخوری |
شکر | 3 الی 4 قاشق غذاخوری |
پودر کاکائو | 2 قاشق غذاخوری |
خامه | 100 گرم |
شکلات تخته ای | 60 گرم |
وانیل | به میزان لازم |
دستور تهیه
- ژلاتین را در نصف لیوان آب داغ به روش بن ماری حل کنید.
- پودر کاکائو را الک کنید تا گلولهای در آن نباشد.
- شیر، شکر، پودر کاکائو را با یکدیگر مخلوط کنید و روی حرارت شعله اجاق گاز قرار دهید.
- شکلات تلخ تختهای را خرد و به مخلوط بیفزایید.
- مخلوط را بهم بزنید تا شکلات آب شود و مواد یک دست گردند.
- ژلاتین را اضافه کنید و دسر را از روی حرارت بردارید.
- زمانی که دسر از حرارت افتاد و کمی خنک شد، خامه را اضافه کنید و بهم بزنید.
- سپس دسر را در قالب بریزید و برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود.
- با لبه چاقو کنارههای دسر را از قالب جدا کنید و در ظرف مناسبی برگردانید.
نام موضوع : طرز تهیه چند نوع دسر شکلاتی
دسته : آموزش آشپزی