انتشار یافتهها
تالارها
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
جدیدترینها
نوشتههای جدید
آیتمهای جدید
آخرین فعالیت
کاربران
کاربران ثبت نام شده
بازدیدکنندگان فعلی
بوفه
مدالها
حمایت مالی
اشتراک ویژه
بازیها
بازی 2048
مار بازی
ورود
ثبتنام
جدیدترینها
جستجو
جستجو
فقط جستجوی عنوانها
توسط:
نوشتههای جدید
جستجو در تالارها
منو
ورود
ثبتنام
نصب برنامه
نصب
★پیدا کردن رمانهای بینام★
سلام مهمون عزیز امیدوارم حالت خوب باشه. تا حالا شده خلاصهی یه رمانی که قبلاً خوندیش یادت باشه؛ اما اسم اثر رو فراموش کرده باشی؟! اگه این مشکل رو داری اصلاً نگران نباش، کافیه توی انجمن رمانیک ثبت نام کنی و خلاصه رمان رو توی این تاپیک بگی. اینطوری با یه تیر دو نشون زدی هم اسم رمانی که دنبالش بودی و پیدا میکنی، هم به خانواده بزرگ رمانیک میپیوندی و حالا میتونی کلی رمان جدید بخونی و اگه خواستی هم خودت دست به قلم بشی.
دوست داری اخبار طنز بنویسی؟ و باعث خندوندن کاربرا بشی؟ برای خبرنگار شدن بپر اینجا.
علاقه داری به نویسندهها کمک کنی تا اشکالات نگارشی خودشون رو برطرف کنن؟ برای ویراستار شدن کلیک کن.
به نظارت علاقه داری؟ دوست داری به نویسندهها توی پیشبرد اثرشون کمک کنی و ناظرباشی؟ آموزش هم داریم. کلیک کن^^
تو هم میتونی وبتون و مانگا و مانهوا ادیت بزنی! برای ادیتور شدن کلیک کن
برای پیوستن به تیم تدوین کلیک کن تا توی ساخت کلیپ حرفهای بشی.
برای اعلام آمادگی رنک بازرس کلیک کن تا توی حفظ و رعایت قوانین بهمون کمک کنی.
به طراحی جلد علاقه داری؟ دوست داری برای آثار یه جلد با خلاقیت خودت طراحی کنی؟ کلیک کن
. . .
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
طرز تهیه پنکیک
جاوا اسکریپت غیر فعال میباشد. برای تجربه بهتر، جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال کنید.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
پاسخ به موضوع
نوشته
<blockquote data-quote="helia" data-source="post: 300" data-attributes="member: 18"><p><strong>نکات مهم تهیه پنکیک :</strong></p><p>1.غلظت مایه پنکیک باید طوری باشد که وقتی با ملاقه مقداری از مایه را برداشته و در ارتفاع 20 ساتیمتری از ظرف شروع به ریختن آن داخل ظرف میکنیم حالت کشسانی خود را حفظ کند و به اصطلاح مایه بریده بریده نشود.</p><p></p><p>2.حرارت شعله گاز در میزان کیفیت پنکیک شما تاثیر گذار است و برای اینکه به میزان شعله مورد نظر دست پیدا کنید ابتدا چند نمونه پنکیک خیلی کوچک را تست بگیرید تا میزان شعله را پیدا کنید ولی به طور کلی باید شعله <strong>ملایم رو به کم</strong> باشد.</p><p></p><p>3.تابه ای که برای تهیه پنکیک استفاده می کنید باید <strong>کفی ضخیمی</strong> داشته باشد تا از حرارت زیاد به پنکیک جلوگیری کند.</p><p></p><p>4.استفاده از شیر در پنکیک اختیاری است و شما اگر مزه شیر را دوست نداشتید می توانید به جای آن از یک لیوان آب استفاده کنید ولی توصیه می شود که از شیر استفاده شود که هم باعث خوشمزه تر شدن پنکیک می شود و هم بافت پنکیک را نرم می کند و از خشک شدن سریع آن جلوگیری می کند.</p><p></p><p><strong>نکات تکمیلی در مورد پنکیک</strong></p><p>پنکیک جزو <strong>کیک و شیرینی > پای و تارت</strong> میباشد</p><p>زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا <strong>15دقیقه</strong></p><p>و زمان پخت و انتظار آن در حدود <strong>25دقیقه </strong>میباشد .</p><p>پنکیک را می توانید در وعده <strong>صبحانه - </strong>سرو کنید .</p><p>توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای <strong>2 نفر </strong>مناسب میباشد .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="helia, post: 300, member: 18"] [B]نکات مهم تهیه پنکیک :[/B] 1.غلظت مایه پنکیک باید طوری باشد که وقتی با ملاقه مقداری از مایه را برداشته و در ارتفاع 20 ساتیمتری از ظرف شروع به ریختن آن داخل ظرف میکنیم حالت کشسانی خود را حفظ کند و به اصطلاح مایه بریده بریده نشود. 2.حرارت شعله گاز در میزان کیفیت پنکیک شما تاثیر گذار است و برای اینکه به میزان شعله مورد نظر دست پیدا کنید ابتدا چند نمونه پنکیک خیلی کوچک را تست بگیرید تا میزان شعله را پیدا کنید ولی به طور کلی باید شعله [B]ملایم رو به کم[/B] باشد. 3.تابه ای که برای تهیه پنکیک استفاده می کنید باید [B]کفی ضخیمی[/B] داشته باشد تا از حرارت زیاد به پنکیک جلوگیری کند. 4.استفاده از شیر در پنکیک اختیاری است و شما اگر مزه شیر را دوست نداشتید می توانید به جای آن از یک لیوان آب استفاده کنید ولی توصیه می شود که از شیر استفاده شود که هم باعث خوشمزه تر شدن پنکیک می شود و هم بافت پنکیک را نرم می کند و از خشک شدن سریع آن جلوگیری می کند. [B]نکات تکمیلی در مورد پنکیک[/B] پنکیک جزو [B]کیک و شیرینی > پای و تارت[/B] میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا [B]15دقیقه[/B] و زمان پخت و انتظار آن در حدود [B]25دقیقه [/B]میباشد . پنکیک را می توانید در وعده [B]صبحانه - [/B]سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای [B]2 نفر [/B]مناسب میباشد . [/QUOTE]
درج نقلقولها...
پاسخ دادن
تالارها
آموزش
آموزش های متفرقه
آموزش آشپزی
طرز تهیه پنکیک
سلام
دوست عزیز
جهت انتشار آثار و یا حمایت از نویسندههای انجمن، اکنون به خانوادهی رمانیک بپیوندید.
با ما اوقات خوشی را تجربه خواهید کرد. 🌹
تالار
فراخوانها
آموزش
کار با انجمن
قوانین
کلی
قوانین
فرستادن موضوع و نوشته
بالا
پایین