. . .

آموزش طرز تهیه شیرینی زیپوله ایتالیایی

تالار آموزش آشپزی

at♧er

رمانیکی نقره‌ای
کاربر ثابت
رمانیکی
شناسه کاربر
1484
تاریخ ثبت‌نام
2022-01-03
آخرین بازدید
موضوعات
124
نوشته‌ها
837
راه‌حل‌ها
7
پسندها
3,814
امتیازها
483
محل سکونت
مثلث برمودا ∆

  • #1

طرز تهیه شیرینی زیپوله​

شیرینی زیپوله , طرز تهیه شیرینی زیپوله , دستور پخت شیرینی زیپوله

زیپوله یکی از انواع شیرینی های سنتی و قدیمی ایتالیایی است که شباهت زیادی به پیراشکی های فوری دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی زیپوله در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

طرز تهیه کیک قاشقی ساده و خوشمزه به صورت فوری در منزل

طرز تهیه کیک قاشقی ساده و خوشمزه به صورت فوری در منزل​


مواد لازم شیرینی زیپوله
تخم مرغ۲ عدد
آرد۱ پیمانه
بکینگ پودر۲٫۵ قاشق چایخوری
شکر¼ پیمانه
پنیر ماسکارپونه یا خامه ای۲۰۰ گرم
وانیل¼ قاشق چایخوری
پودر قندبه مقدار کافی
روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه شیرینی زیپوله​



مرحله اول​

برای تهیه شیرینی خوشمزه زیپوله به روش ایتالیایی ابتدا تخم مرغ ها را به همراه پنیر ماسکارپونه و وانیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با همزن برقی به خوبی مخلوط می کنیم تا به طور کامل یکدست شوند.
 

at♧er

رمانیکی نقره‌ای
کاربر ثابت
رمانیکی
شناسه کاربر
1484
تاریخ ثبت‌نام
2022-01-03
آخرین بازدید
موضوعات
124
نوشته‌ها
837
راه‌حل‌ها
7
پسندها
3,814
امتیازها
483
محل سکونت
مثلث برمودا ∆

  • #2
مرحله دوم
در این مرحله آرد را دو مرتبه الک می کنیم تا کاملا یکدست شود، سپس به همراه شکر و بکینگ پودر به مواد درون کاسه می افزاییم. در ادامه مواد را به آرامی با لیسک مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند و مایه ای به غلطت مایه کیک به دست بیاید.

مرحله سوم
در این مرحله یک ظرف گود مثل شیر داغ کن روی حرارت قرار می دهیم و به اندازه ای روغن اضافه می کنیم که شیرینی ها در هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند. حالا اجازه می دهیم روغن با حرارت ملایم به خوبی داغ شود.

مرحله چهارم​

حالا برای سرخ کردن شیرینی ها، ابتدا قاشق را درون روغن می بریم تا به خوبی چرب شود، سپس از مایه شیرینی بر میداریم و درون روغن می اندازیم تا سرخ شوند. این شیرینی پس از سرخ شدن حالتی پوک و پفکی دارد.

مرحله پنجم​

پس از اینکه یک سمت شیرینی ها سرخ شد، آنها را به آرامی بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز طلایی شود. در پایان شیرینی های سرخ شده را از روغن خارج می کنیم و درون توری فلزی قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود.


مرحله ششم​

در صورتی که توری فلزی در دسترس نداشتیم، شیرینی ها را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن شان گرفته شود. در پایان شیرینی ها را درون ظرف مناسب می چینیم و پودر قند را به صورت پخش روی آنها می پاشیم.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین