. . .

آموزش طرز تهیه دنت خانگی به 7 روش

تالار آموزش آشپزی

ARA.O.O

فرازین بازنشسته
شاعر
کاربر منتخب
کاربر طلایی
کاربر نقره‌ای
کاربر ثابت
مدیر بازنشسته
شناسه کاربر
300
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-16
آخرین بازدید
موضوعات
519
نوشته‌ها
4,411
راه‌حل‌ها
183
پسندها
35,061
امتیازها
1,008
سن
19
محل سکونت
خرابه‌‌های خاطرات :‌‌)

  • #1
دنت خانگی در حقیقت نوعی پودینگ شکلاتی است که با اسم برند تجاری آن در بین عموم جا افتاده است و بچه‌ها از طرفداران پر و پا قرص آن هستند. هزاران هزار روش برای درست کردن پودینگ شکلاتی وجود دارد که در اصل و پایه به هم شباهت‌های بسیاری دارند.

به طور کلی دنت خانگی یا پودینگ شکلاتی از ترکیب پودر کاکائو یا شکلات، شیر و خامه و آرد یا نشاسته ذرت تهیه می‌شود. از آنجایی که کودکان علاقه زیادی به این دنت دارند، بهتر است برای اطمینان از کیفیت و ارزش غذایی آن را در منزل درست کنید. در ادامه چند روش بی نظیر برای درست کردن دنت خانگی را به شما آموزش خواهیم داد.
 

ARA.O.O

فرازین بازنشسته
شاعر
کاربر منتخب
کاربر طلایی
کاربر نقره‌ای
کاربر ثابت
مدیر بازنشسته
شناسه کاربر
300
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-16
آخرین بازدید
موضوعات
519
نوشته‌ها
4,411
راه‌حل‌ها
183
پسندها
35,061
امتیازها
1,008
سن
19
محل سکونت
خرابه‌‌های خاطرات :‌‌)

  • #2

۱. طرز تهیه دنت شکلاتی خانگی و کلاسیک​

مواد لازم
شیر۲ پیمانه
کره۲ قاشق غذاخوری
شکلات خرد شده۱۰۰ گرم
شکر۲/۳ پیمانه
نشاسته ذرت۱/۳ پیمانه
زرده تخم مرغ۲ عدد
خامه صبحانه (اختیاری)۲۵۰ گرم
نمک1 پنس
وانیل۱/۸ قاشق چایخوری


دستور تهیه:

  • شیر و شکر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذرات شکر در شیر حل شود.
  • نشاسته ذرت و نمک را اضافه کنید و مرتب هم بزنید.
👩‍🍳 نکته: نمک عطر و طعم شکلات را در این دسر بهتر آزاد می‌کند.
  • زرده‌های تخم مرغ را در ظرف جداگانه بزنید تا از هم باز شوند. سپس یک پیمانه از مایه شیر و نشاسته را به آرامی به زرده تخم مرغ اضافه کنید تا با یکدیگر هم دما شوند.
  • مخلوط تخم مرغی را به مابقی ظرف پودینگ روی حرارت منتقل کنید.
  • در این مرحله شکلات خرد شده را اضافه کنید.
  • در نهایت برای ایجاد بافت خامه‌ای و مطبوع تر، خامه صبحانه را روی حرارت کتری نرم کنید و به پودینگ شکلاتی اضافه کنید.
  • پودینگ را از روی حرارت بردارید و کره و وانیل را در مرحله آخر اضافه کنید.
👩‍🍳 نکته: در اثر حرارت زیاد عطر وانیل تعدیل پیدا می‌کند، به همین دلیل در آخرین مرحله زمانی که حرارت خاموش شد به مواد اضافه می‌شود.
دنت خانگی شکلاتی را پس از رسیدن به دمای محیط به مدت یک تا دو ساعت در یخچال استراحت دهید و سپس با پودر کاکائو، میوه‌های فصل و گل سرخ تزیین و سرو کنید.



طرز تهیه دنت خانگی شکلاتی کلاسیک
 

ARA.O.O

فرازین بازنشسته
شاعر
کاربر منتخب
کاربر طلایی
کاربر نقره‌ای
کاربر ثابت
مدیر بازنشسته
شناسه کاربر
300
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-16
آخرین بازدید
موضوعات
519
نوشته‌ها
4,411
راه‌حل‌ها
183
پسندها
35,061
امتیازها
1,008
سن
19
محل سکونت
خرابه‌‌های خاطرات :‌‌)

  • #3

۲. طرز تهیه دنت با نشاسته ذرت​

مواد لازم
شیر۴ پیمانه
شکر۱ پیمانه
پودر کاکائو½ پیمامه
نشاسته ذرت¼ پیمانه
کره۲ قاشق غذاخوری
نمک۱ پنس
وانیل۱/۸ قاشق چایخوری


دستور تهیه:

  • ابتدا شکر، پودر کاکائو، نشاسته ذرت و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید.
  • شیر سرد را به مخلوط بالا اضافه کنید و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید.
  • زمانی که شیر به جوش آمد، هم زدن را برای دو دقیقه دیگر ادامه دهید.
  • ظرف را از روی حرارت بردارید و کره و وانیل را به آن اضافه کنید.
  • دنت خانگی یا پودینگ شکلاتی آماده است. تنها کافی است درون ظرف مورد نظر ریخته، یک یا دو ساعت در یخچال به آن استراحت دهید و سپس تزیین و سرو کنید.


طرز تهیه دنت خانگی بدون خامه و شکلات
 

ARA.O.O

فرازین بازنشسته
شاعر
کاربر منتخب
کاربر طلایی
کاربر نقره‌ای
کاربر ثابت
مدیر بازنشسته
شناسه کاربر
300
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-16
آخرین بازدید
موضوعات
519
نوشته‌ها
4,411
راه‌حل‌ها
183
پسندها
35,061
امتیازها
1,008
سن
19
محل سکونت
خرابه‌‌های خاطرات :‌‌)

  • #4

۳. طرز تهیه دنت خانگی شکلاتی بدون تخم مرغ و نشاسته​

مواد لازم
شیر۲ پیمانه
شکر¾ پیمانه
شکلات خرد شده یا چیپسی۲ پیمانه
کره۲ قاشق غذاخوری
وانیل۱/۸ قاشق چایخوری

دستور تهیه:
  • شیر، شکر و کره را روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذرات شکر در شیر حل شود.
  • زمانی که شکر حل شد، کره و شکلات خرد شده یا چیپس شکلات را به آن اضافه کنید و مرتب به هم بزنید تا شکلات در شیر حل شود.
  • به محض اینکه ۸۰ درصد از شکلات‌ها ذوب شد، حرارت را خاموش و ظرف را از روی حرارت بردارید و با گرمای خود مایه اجازه دهید مابقی شکلات‌ها آب شوند.
  • در آخر وانیل را اضافه کنید و دنت را به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید. دنت پس از استراحت به غلظت مورد نظر شما خواهد رسید.

طرز تهیه دنت خانگی شکلاتی بدون تخم مرغ و نشاسته
 

ARA.O.O

فرازین بازنشسته
شاعر
کاربر منتخب
کاربر طلایی
کاربر نقره‌ای
کاربر ثابت
مدیر بازنشسته
شناسه کاربر
300
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-16
آخرین بازدید
موضوعات
519
نوشته‌ها
4,411
راه‌حل‌ها
183
پسندها
35,061
امتیازها
1,008
سن
19
محل سکونت
خرابه‌‌های خاطرات :‌‌)

  • #5

۴. طرز تهیه دنت خانگی شف طیبه​

مواد لازم
شیر۲ پیمانه
خامه۲۰۰ گرم
شکر۱/۳ پیمانه
پودر کاکائو۱/۳ پیمانه
نشاسته ذرت۳ قاشق غذاخوری
شکلات تلخ خرد شده (اختیاری)۱۰۰ گرم


دستور تهیه:

  • پودر کاکائو، نشاسته ذرت و شکر را مخلوط و شیر سرد را به آن اضافه کنید.
  • با حرارت ملایم حدود ۳ دقیقه به هم بزنید و زمانی که به غلظت رسید شکلات خرد شده را به آن اضافه کنید.
  • در نهایت خامه را به پودینگ شکلاتی اضافه کنید و پس از خنک شدن سرو و نوش جان کنید.


طرز تهیه دنت خانگی شف طیبه
 

ARA.O.O

فرازین بازنشسته
شاعر
کاربر منتخب
کاربر طلایی
کاربر نقره‌ای
کاربر ثابت
مدیر بازنشسته
شناسه کاربر
300
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-16
آخرین بازدید
موضوعات
519
نوشته‌ها
4,411
راه‌حل‌ها
183
پسندها
35,061
امتیازها
1,008
سن
19
محل سکونت
خرابه‌‌های خاطرات :‌‌)

  • #6

۵. طرز تهیه دنت شکلاتی فوری​

مواد لازم
پودر کاکائو1/3 پیمانه (معادل 40 گرم)
شیر1 پیمانه
نشاسته ذرت3-4 قاشق غذاخوری
وانیل1 قاشق چایخوری
خامه120 گرم
شکر60 گرم


دستور تهیه:


  • نشاسته ذرت، شکر، پودر کاکائو و وانیل را در ظرفی ریخته و با هم مخلوط کنید.
  • شیر سرد و خامه را کم کم به مخلوط مواد خشک اضافه کرده و هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شده و مایه‌ی یکدستی حاصل شود.
  • مخلوط فوق را در یک قابلمه‌ی پهن یا یک تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.
  • مخلوط را مرتب هم بزنید تا مواد گلوله نشوند.
  • وقتی مواد به غلظت مناسب رسیدند، حرارت را خاموش کرده و دنت شکلاتی را در قالب یا ظرف سرو بریزید.
  • وقتی دنت خنک شد، آن را در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شده و ببندد.


طرز تهیه دنت شکلاتی

👩‍🍳 ۲ نکته مهم:

  • مایه‌ی دنت را موقع حرارت دیدن مرتب هم بزنید تا گلوله نشود. اگر علی رغم هم زدن باز هم گلوله شد پس از تکمیل پخت، آن را از صافی عبو دهید تا کاملا صاف و یکدست شود.
  • علت انتخاب ظرف پهن برای پختن مایه دنت، این است که راحت‌تر بتوانید آن را هم زده و در صورت گلوله شدن آن را کنترل کنید.
 

ARA.O.O

فرازین بازنشسته
شاعر
کاربر منتخب
کاربر طلایی
کاربر نقره‌ای
کاربر ثابت
مدیر بازنشسته
شناسه کاربر
300
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-16
آخرین بازدید
موضوعات
519
نوشته‌ها
4,411
راه‌حل‌ها
183
پسندها
35,061
امتیازها
1,008
سن
19
محل سکونت
خرابه‌‌های خاطرات :‌‌)

  • #7

۶. طرز تهیه دنت با آرد برنج و نشاسته​


این دسر برای یک نفر مناسب است. زمان آماده‌سازی مواد اولیه حدود ۱۰ دقیقه و زمان انتظار حدود ۱۵ دقیقه خواهد بود.

مواد لازم
شیر۳ پیمانه
نشاسته۱/۳ پیمانه
آرد برنج ۱/۵ پیمانه
آب۱ پیمانه
شکر۱ پیمانه
وانیل۱/۲ قاشق چایخوری
خامه زده شده۵ قاشق غذاخوری


دستور تهیه:


  • آب سرد را به نشاسته اضافه کرده و هم بزنید تا نشاسته کاملا در آب حل شود.
  • شیر را در قابلمه‌ی نچسبی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی گرم شود.
  • آرد برنج را چند بار الک کرده، به شیر اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید.
  • نشاسته‌ی حل شده در آب را به مخلوط شیر و آرد برنج اضافه کنید و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید که ته نگیرد.
  • شکر را اضافه کرده به هم زدن مواد ادامه دهید تا به غلظت مناسب برسند و مایه‌ نرم و لطیفی حاصل شود.
  • حرارت را خاموش کرده، پس از ۵ دقیقه خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
  • در انتها وانیل را اضافه کرده و بلافاصله هم بزنید. سپس دنت را در ظرف دلخواه یا قالب‌های سیلیکونی به اشکال مختلف ریخته و در یخچال قرار دهید تا سرد شده و ببندد.


👩‍🍳 چند نکته مهم:

  • میزان شکر مورد استفاده در تهیه دنت خانگی را بسته به ذائقه خود کم و زیاد کنید.
  • پس از خاموش کردن حرارت، سرعت عمل داشته باشید و بلافاصله دنت را در قالب بریزید، زیرا سریع می‌بندد و سفت می‌شود.
  • با افزودن وانیل، می‌توانید دنت وانیلی درست کنید.
  • برای درست کردن دنت زعفرانی، مقداری زعفران دم کرده و گلاب به مایه‌ دنت اضافه کنید. افزودن کمی خلال پسته به این دنت نیز خالی از لطف نیست.
  • برای درست کردن دنت شکلاتی، ۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو و ۲ قاشق غذاخوری سس شکلات به مایه‌ی دنت اضافه کنید.
  • برای درست کردن دنت میوه ای، ۵۰ گرم از پوره میوه و چند قطره اسانس همان میوه را به مایه‌ی دنت اضافه کنید. در صورت تمایل می‌توانید از چند قطره رنگ خوراکی نیز استفاده کنید تا دنت به رنگ میوه مورد نظر درآید.
  • برای تهیه دنت نسکافه ای، ۱ قاشق غذاخوری پودر نسکافه را در آب داغ حل کرده و به مایه‌ی دنت اضافه کنید.


طرز تهیه دنت خانگی
 

ARA.O.O

فرازین بازنشسته
شاعر
کاربر منتخب
کاربر طلایی
کاربر نقره‌ای
کاربر ثابت
مدیر بازنشسته
شناسه کاربر
300
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-16
آخرین بازدید
موضوعات
519
نوشته‌ها
4,411
راه‌حل‌ها
183
پسندها
35,061
امتیازها
1,008
سن
19
محل سکونت
خرابه‌‌های خاطرات :‌‌)

  • #8

۷. طرز تهیه دنت زعفرانی​

دنت زعفرانی یکی از دسر‌های پرطرفدار با عطر و طعم دلچسب زعفران است که اگر در خانه تهیه شود به جرئت می‌توان گفت، یکی از سالم‌ترین و مغذی‌ترین دسرهاست.

مواد لازم
شیر۲ لیوان
شکر۳ قاشق غذا خوری
نشاسته۳ قاشق غذا خوری
گلاب۱ قاشق غذا خوری
وانیل۱/۴ قاشق چایخوری
کره۱ قاشق غذا خوری
محلول زعفران۲ قاشق غذا خوری


طرز تهیه دنت زعفرانی



دستور تهیه:

  • نشاسته و شکر را در قابلمه‌ای ریخته، شیر سرد را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا نشاسته در شیر حل شود.
  • قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا نشاسته ته‌نشین نشود.
  • پس از اینکه نشاسته پخت و محلول یکدستی حاصل شد، کره، وانیل، گلاب و محلول زعفران را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
  • به هم زدن مواد ادامه دهید تا به غلظت مناسب برسند، سپس حرارت را خاموش کنید.
  • دنت زعفرانی را در قالب مورد نظر یا ظرف سرو ریخته و در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شده و ببندد.
  • روی دنت زعفرانی را با خلال پسته یا ترافل رنگی تزیین کرده و نوش جان کنید.
 

ARA.O.O

فرازین بازنشسته
شاعر
کاربر منتخب
کاربر طلایی
کاربر نقره‌ای
کاربر ثابت
مدیر بازنشسته
شناسه کاربر
300
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-16
آخرین بازدید
موضوعات
519
نوشته‌ها
4,411
راه‌حل‌ها
183
پسندها
35,061
امتیازها
1,008
سن
19
محل سکونت
خرابه‌‌های خاطرات :‌‌)

  • #9

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین