اینجا رمانیکــ ـه!

با عضویت در رمانیک، شما قادر خواهید بود با دیگر اعضای انجمن بحث کنید، به اشتراک بگذارید و پیام خصوصی ارسال کنید.

عضویت! **پیدا کردن رمان بی نام**

حدیث سخنانی از خاتم المرسلین(ص)

ایرما

رمانیکی حامی
Thread Owner
رمانیکی
نام هنری
مسیحا
شناسه کاربر
5244
تاریخ ثبت‌نام
2023-05-28
آخرین بازدید
پسندها
516
امتیازها
338
سکه
3,167
نام هنری
مسیحا
هر که کسی را در گناهی رسوا کند چنان است که آن گناه را خود کرده است و هر که مؤمنی را به چیزی سرزنش کند از دنیا نرود تا آن را خود بکند.میان شما زمامداران بدى میباشد پس هر کس گفتار آنان را تصدیق کند و آنان را در ستم ‏هایشان همکارى و کمک نماید از امت من نخواهد بود آن کس و من هم پیغمبر او نیستم و روز قیامت در حوض بر من وارد نخواهد شد.

میان شما زمامداران بدى میباشد پس هر کس گفتار آنان را تصدیق کند و آنان را در ستم ‏هایشان همکارى و کمک نماید از امت من نخواهد بود آن کس و من هم پیغمبر او نیستم و روز قیامت در حوض بر من وارد نخواهد شد.

دو گروه از امت من هستند که اگر صلاح یابند ، امت من صلاح مى یابد و اگر فاسد شوند ، امت من فاسد مى شود : علما و حکام.

دل انسانى همچو پرى است که در بیابان به شاخه درختى آویزان باشد ، از وزش بادها دائم در انقلاب است و زیر و رو مى شود.

پروردگار همه یکى است و پدر همه یکى . همه فرزند آدمید و آدم از خاک است . گرامى ترین شما نزد خداوند ، پرهیزکارترین شماستبدترین مردم کسى است که گناه را نبخشد و از لغزش چشم نپوشد و باز از او بدتر کسى است که مردم از گزند او در امان و به نیکى او امیدوار نباشند.

چون تو را ستایش کنند، بگو اى خدا مرا بهتر از آنچه گمان دارند بساز و آنچه را از من نمى دانند بر من ببخش و مرا مسؤول آنچه مى گویند قرار مده.

رشته عمل ، از مرگ بریده مى شود مگر به سه وسیله : خیراتى که مستمر باشد ، علمى که همواره منفعت برساند ، فرزند صالحى که براى والدین دعاى خیر کند.

اهل بهشت بر چیزی از مالهای دنیا پشیمان نمیشوند ( حسرت نمیخورند )
مگر بر آن ساعتی که در دنیا بر آنان گذشت و به یاد خدا نبودند.

آفت دین سه چیز است: فقیه بدکار، پیشوای ظالم، مقدس نادان.

هر کس زبانش را نگهدارد خداوند بدی هاى او را می پوشاند
و هر کس خشم خود را فرو برد خداوند از عذابش او را نگهدارد
و هر کس از خدا پوزش طلب کند خدا هم از او میپذیرد.