تیزر رمان یه راهی هست:
InShot_۲۰۲۴۰۸۰۷_۱۶۴۷۳۵۸۴۹.mp4 - یو آپلود
InShot_۲۰۲۴۰۸۰۷_۱۶۴۷۳۵۸۴۹.mp4 - یو آپلود - آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلودسنتر عکس و فایل یوآپلود
uupload.ir
به نام خداوند جان آفرین
حکیم سخن در زبان آفرین
نام اثر: یه راهی هستحکیم سخن در زبان آفرین
ژانر: عاشقانه، پلیسی
نام نویسنده: ستیا
ناظر: @پرنسس مهتاب
خلاصه:
دلارام همیشه دختر عزیز دردونه خانوادهاش بوده. وقتی شرکت پدرش ورشکست میشه و پدرش یه بدهی با مبلغ خیلی بالا به بار میاره، مجبور میشه دختر عزیز دردونهاش رو به جای بدهی به پسر شریکش بده. دلارام مجبور به عقد با کیارش میشه، اما کیارش واقعاً چهجور آدمیه؟ چی در انتظار دلارام نازپروردهاس؟ یعنی همه چیز درست میشه؟ یعنی راهی هست؟
مقدمه:
وقتی داری بهترین روزهای زندگیت رو میگذرونی و منتظر هیچ اتفاقی هم نیستی، یهدفعه یه چیزی سر و کلش پیدا میشه تا همه چیز رو خراب کنه. تو زندگیم اشتباه کردم، اما هیچوقت فکر نمیکردم اشتباه بزرگی مثل عاشق شدن ازم سر بزنه... عشقی اشتباه اومد و گوشه دلم نشست... عاشق شدم... اونم عاشق کی؟ کسی که منو به جای بدهی از خانوادم گرفت... کسی که حتی درست نمیشناختمش... فقط امیدوارم یه راهی باشه... یه راهی هست...!
گالری عکس شخصیتهای رمان یه راهی هست:
عکس - گالری عکس شخصیتهای رمان یه راهی هست | ستیا
گالری عکس شخصیتهای رمان یه راهی هست نویسنده: ستیا ژانر: عاشقانه، پلیسی https://romanik.ir/forums/threads/%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%DB%8C%D9%87-%D8%B1%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%87%D8%B3%D8%AA-%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D8%A7.19201/
romanik.ir
آخرین ویرایش: