اینجا رمانیکــ ـه!

با عضویت در رمانیک، شما قادر خواهید بود با دیگر اعضای انجمن بحث کنید، به اشتراک بگذارید و پیام خصوصی ارسال کنید.

عضویت! **پیدا کردن رمان بی نام**

تمام شده درخواست طراحی جلد رمان یه راهی هست | ستیا

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Setiya
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Setiya

رمانیکی فعال
Thread Owner
رمانیکی
شناسه کاربر
8433
تاریخ ثبت‌نام
2024-07-04
آخرین بازدید
پسندها
1,098
امتیازها
123
سکه
8,521
درخواست طراحی جلد رمان یه راهی هست
نام رمان: یه راهی هست
نام نویسنده: ستیا
ژانر: پلیسی، عاشقانه
طرح های پیشنهادی:
1721222151.784h_tiew.jpeg

1721221352.206h_kfvu.jpeg
1721222306.283h_09ch.jpeg

آخرین ویرایش:
درخواست طراحی جلد رمان یه راهی هست
نام رمان: یه راهی هست
نام نویسنده: ستیا
ژانر: پلیسی، عاشقانه
طرح های پیشنهادی:
سلام وقت بخیر
طراح : @ZeUs

سلام عزیزم
من نظرم روی عکس اوله
با همون بزنم براتون؟

سلام عزیزم
من نظرم روی عکس اوله
با همون بزنم براتون؟
سلام عزیزدلم خسته نباشی.
من خودم عکس سوم رو بیشتر دوست دارم اگه مورد تایید باشه چون به ژانر رمانم میخوره.
البته یه ایده هم براش دارم که نمی‌دونم خوب میشه یا نه ولی اگه بشه و شما اذیت نشین امتحانش کنیم

می‌خوام اگه بشه عکس شخصیت‌های رمانم رو روی این تصویر سوم بندازی برام. یعنی گوشه پایین سمت راست عکس شخصیت‌ پسر رمانم باشه(البته نه خیلی درشت که اون پس زمینه رو بگیره) گوشه پایین سمت راست هم شخصیت دختر رمانم باشه البته نمی‌دونم خوب میشه یا نه فقط در حد ایده‌اس.
اگه خیلی شلوغ یا بد نشه میخوام اونجوری باشه. اگه بد شد و شلوغ شد هم که یا عکس اول یا عکس سوم رو ساده برام ادیت بزنین.
ببخشید قراره خیلی اذیتتون کنم😅:)

آخرین ویرایش:
باتوجه به این‌که سایز هر ۳ عکس مربع هست و قالب جلد هم نسبتا قالب شلوغی هست با هر عکسی که ترکیب بشه کار شلوغی درمیاد و نمی‌شه ازش انتظار یه جلد ساده و ظریف رو داشت و خیلی کوچیک هم اگر کار بشه اصلا دید نداره و تقریبا به این صورت تلفیقشون غیرممکنه!
ضمن این‌که کار تلفیقی با همون عکس اول خوب درمیاد و با عکس سوم کار قشنگی درنمیاد (عکس دوم و سوم خودشون شخصیت داخلشونه)
عکس اول رو باتوجه به ژانرها پیشنهاد دادم
چون شخصا به خودم هم وایب عاشقانه رو می‌داد و هم وایب پلیسی و اون دوتا بیشتر روی ژانر عاشقانه مانور می‌دن
اگر هم عکس شخصیت‌ها رو دوست داشته باشید می‌تونم کلا فقط عکس شخصیت‌هارو براتون تلفیق کنم که شلوغ هم نشه (البته حداکثر دو شخصیت و دو عکس رو نه سه‌تا)

باتوجه به این‌که سایز هر ۳ عکس مربع هست و قالب جلد هم نسبتا قالب شلوغی هست با هر عکسی که ترکیب بشه کار شلوغی درمیاد و نمی‌شه ازش انتظار یه جلد ساده و ظریف رو داشت و خیلی کوچیک هم اگر کار بشه اصلا دید نداره و تقریبا به این صورت تلفیقشون غیرممکنه!
ضمن این‌که کار تلفیقی با همون عکس اول خوب درمیاد و با عکس سوم کار قشنگی درنمیاد (عکس دوم و سوم خودشون شخصیت داخلشونه)
عکس اول رو باتوجه به ژانرها پیشنهاد دادم
چون شخصا به خودم هم وایب عاشقانه رو می‌داد و هم وایب پلیسی و اون دوتا بیشتر روی ژانر عاشقانه مانور می‌دن
اگر هم عکس شخصیت‌ها رو دوست داشته باشید می‌تونم کلا فقط عکس شخصیت‌هارو براتون تلفیق کنم که شلوغ هم نشه (البته حداکثر دو شخصیت و دو عکس رو نه سه‌تا)
بله حرفتون درسته این در حد ایده بود خودمم نمیدونستم خوب میشه یا نه😅
چون عکس سوم پلیسی و عاشقانه به نظر من بود خوب میشد.
اگه کلا عکس شخصیت هام رو بزارم فکر کنم ژانر پلیسیش اصلا تو عکس دیده نشه.
حالا اگه میشه یه ایده‌ی دیگه بدم. یه پس زمینه‌ی معمولی میخوام باشه که عکس دوتا شخصیتم وسط کار قرار بگیره و حالت ایستاده باشه. کنار هر کدوم هم یه پرتره از صورتشون قرار بگیره و زیاد پررنگ هم نباشه حالت مهو باشه.
نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه:)

آخرین ویرایش:
براتون یه چند تا ایده از عکس شخصیت‌ها فرستادم ببینید توی اون سبک میخوام🙏

بله حرفتون درسته این در حد ایده بود خودمم نمیدونستم خوب میشه یا نه😅
چون عکس سوم پلیسی و عاشقانه به نظر من بود خوب میشد.
اگه کلا عکس شخصیت هام رو بزارم فکر کنم ژانر پلیسیش اصلا تو عکس دیده نشه.
حالا اگه میشه یه ایده‌ی دیگه بدم. یه پس زمینه‌ی معمولی میخوام باشه که عکس دوتا شخصیتم وسط کار قرار بگیره و حالت ایستاده باشه. کنار هر کدوم هم یه پرتره از صورتشون قرار بگیره و زیاد پررنگ هم نباشه حالت مهو باشه.
نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه:)
درسته در این صورت ژانر پلیسی مشخص نمی‌شه
مگر این‌که دست عکس شخصیت پسر کلتی چیزی باشه که وایبشو بده
عکس شخصیت‌هاتم برام می‌فرستی ببینم قابل تلفیق هستن یا نه؟
این طراحی‌هایی که ارسال کردید قالب روشون نیومده و جلوه‌ی عکس رو کم نمی‌کنه
قالب جلدها رو اگر دیده باشید نمای کار رو می‌گیره و حتی تایپو رو هم به سختی می‌شه جا داد
یه مقدار از این بابت محدود می‌ده بهمون

درسته در این صورت ژانر پلیسی مشخص نمی‌شه
مگر این‌که دست عکس شخصیت پسر کلتی چیزی باشه که وایبشو بده
عکس شخصیت‌هاتم برام می‌فرستی ببینم قابل تلفیق هستن یا نه؟
این طراحی‌هایی که ارسال کردید قالب روشون نیومده و جلوه‌ی عکس رو کم نمی‌کنه
قالب جلدها رو اگر دیده باشید نمای کار رو می‌گیره و حتی تایپو رو هم به سختی می‌شه جا داد
یه مقدار از این بابت محدود می‌ده بهمون
زیاد مشکلی نداره اگه از بابت عکس شخصیت‌ها شلوغ بشه. حالا من عکس ها رو اینجا میفرستم یه چند نمونه‌ی دیگه هم همونجا براتون ارسال می‌کنم
' عکس - گالری عکس شخصیت‌های رمان یه راهی هست | ستیا

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.