اینجا رمانیکــ ـه!

با عضویت در رمانیک، شما قادر خواهید بود با دیگر اعضای انجمن بحث کنید، به اشتراک بگذارید و پیام خصوصی ارسال کنید.

عضویت! **پیدا کردن رمان بی نام**

تمام شده درخواست رصد داستان گارد لنف و نایره | Aby

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
رده سنی
  1. نوجوانان

Aby

رمانیکی تلاشگر
Thread Owner
رمانیکی
شناسه کاربر
3010
تاریخ ثبت‌نام
2022-09-18
پسندها
526
امتیازها
133
سکه
2,246
سلام درخواست رصد داستانم رو دارم

راه‌حل
صفحه ٣ پارت آخر صفحه
[BGCOLOR=rgb(247, 218, 100)]با این افکار، با دست پر حرارتش، دست آفرین را گرفت و او را سوار بر پشت خود کرد. قبل از هر اعتراضی، دستان بانویش را از پشت گرفت و دور گردنش حلقه کرد[/BGCOLOR]

صفحه ۱ و ۲ @Aramis.137
صفحه ۳ و ۴ @فاطمه جوادزاده

دو هفته فرصت دارین. وقتی هر دوتون رصدتون تموم شد فاطمه کار مهسا رو بررسی کنه و مهسا هم صفحه‌های رصد شده توسط فاطمه رو، دقت کنین چیزی از قلم نیفته. موفق باشین:missi:

غلط نخور اول من پیداش کردم، [BGCOLOR=rgb(97, 189, 109)]بعد تو مثل گراز شیرجه زدی روی من[/BGCOLOR] بدبخت!

[BGCOLOR=rgb(97, 189, 109)]اصلاً چیز خوردم[/BGCOLOR] که زندگی هیجانی خواستم! تو چرا نمی‌بخشی؟!

- به هیچ عنوان تا وقتی [BGCOLOR=rgb(97, 189, 109)]که نگی غلط کردم[/BGCOLOR]، یه‌تیکه از چیزی که می‌خوام بپزم رو هم بهت نمیدم!

• لایک
واکنش‌ها[ی پسندها]: Aby
غلط نخور اول من پیداش کردم، [BGCOLOR=rgb(97, 189, 109)]بعد تو مثل گراز شیرجه زدی روی من[/BGCOLOR] بدبخت!

[BGCOLOR=rgb(97, 189, 109)]اصلاً چیز خوردم[/BGCOLOR] که زندگی هیجانی خواستم! تو چرا نمی‌بخشی؟!

- به هیچ عنوان تا وقتی [BGCOLOR=rgb(97, 189, 109)]که نگی غلط کردم[/BGCOLOR]، یه‌تیکه از چیزی که می‌خوام بپزم رو هم بهت نمیدم!
بانوجان لطف میکنی بگی کدوم پارت بودن ویرایش بزنم؟ یعنی باید ویر بزنمش؟

صفحه ٣ پارت آخر صفحه
[BGCOLOR=rgb(247, 218, 100)]با این افکار، با دست پر حرارتش، دست آفرین را گرفت و او را سوار بر پشت خود کرد. قبل از هر اعتراضی، دستان بانویش را از پشت گرفت و دور گردنش حلقه کرد[/BGCOLOR]

• لایک
بانوجان لطف میکنی بگی کدوم پارت بودن ویرایش بزنم؟ یعنی باید ویر بزنمش؟
عجله نکن عزیز دلم، صبر کن اگه نیاز بود خودم بهت میگم چیکار کنی.

• گل رز

رصد انجام شد.
درخواست ویرایش داده خواهد شد.

• گل رز
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.