اینجا رمانیکــ ـه!

با عضویت در رمانیک، شما قادر خواهید بود با دیگر اعضای انجمن بحث کنید، به اشتراک بگذارید و پیام خصوصی ارسال کنید.

عضویت! **پیدا کردن رمان بی نام**

تمام شده درخواست تیزر رمان نفرین گل سرخ | نرجس آقاجانی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Narjes.84

رمانیکی خلاق
Thread Owner
تدوینگر
رمانیکی
شناسه کاربر
8451
تاریخ ثبت‌نام
2024-07-12
راه‌حل‌ها
5
پسندها
1,176
امتیازها
158
سکه
16,088
سلام وقت بخیر
نام رمان: نفرین گل سرخ
ژانر:عاشقانه، اجتماعی،تراژدی،پلیسی
نویسنده: نرجس آقاجانی
خلاصه: نفرین عشق همچون خار گل سرخی است که به هنگام ستوده شدن گل، به میان دستان در حال پرستش فرود می آید و زخم می زند بر قلب ترک برداشته ی یک ستایش..! ولی این عابد است که نفرین گل سرخ را با اشتیاق به آغوش می کشد، هر چند که آن شکافنده ی جانش باشد...
از اونجایی که رمانم مدت زیادیه آماده شده، تیزرش رو هم آماده کرده بودم، می خوام شما روش نظارت کنید که چیزی کم یا زیاد نداشته باشه و لطف کنید تکمیلش کنید.

سلام وقت بخیر
نام رمان: نفرین گل سرخ
ژانر:عاشقانه، اجتماعی،تراژدی،پلیسی
نویسنده: نرجس آقاجانی
خلاصه: نفرین عشق همچون خار گل سرخی است که به هنگام ستوده شدن گل، به میان دستان در حال پرستش فرود می آید و زخم می زند بر قلب ترک برداشته ی یک ستایش..! ولی این عابد است که نفرین گل سرخ را با اشتیاق به آغوش می کشد، هر چند که آن شکافنده ی جانش باشد...
از اونجایی که رمانم مدت زیادیه آماده شده، تیزرش رو هم آماده کرده بودم، می خوام شما روش نظارت کنید که چیزی کم یا زیاد نداشته باشه و لطف کنید تکمیلش کنید.
سلام وقت بخیر عزیزم کلیپ رو بفرستید

عزیزم شما می تونید دو سه تا کلیپ عاشقانه که ممنوعه نداشته باشه برام پیدا کنید؟ خودم هر چی گشتم پیدا نکردم

عزیزم شما می تونید دو سه تا کلیپ عاشقانه که ممنوعه نداشته باشه برام پیدا کنید؟ خودم هر چی گشتم پیدا نکردم
اوکی میگردم، بعدش اونا رو جایگزین ممنوعه‌ها کنم؟

اوکی میگردم، بعدش اونا رو جایگزین ممنوعه‌ها کنم؟
خودم نسخه ی خامش رو تو اینشات دارمش، جایگزین می کنم.
شما بی زحمت اگر پیدا کردید برام بفرستید🙏🌹

خودم نسخه ی خامش رو تو اینشات دارمش، جایگزین می کنم.
شما بی زحمت اگر پیدا کردید برام بفرستید🙏🌹
کلیک*
کلیک*
کلیک*

اگه میخواید باقی تدوین رو من انجام بدم اسم نویسنده و اسم رمان نداشته باشه، تا طرح دیگه‌‌‌ای قرار بدم.

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.